Jump to content
Guest iuliaxxx

V-ati planificat vacanta?!

Recommended Posts

Guest iuliaxxx
Posted

unde veti merge in acasta vara? sau unde v-ati dori sa mergeti?

Guest iustinian
Posted

luna viitoare plec in Dubai,in vacanta cu familia, si apoi cateva zile pe litoralul bulgaresc.va doresc la toti o vacanta frumoasa!

Posted

threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)

Posted

threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)

mai si minte lumea pe aici

dubai? iti vinzi apartamentul...?

eu tot la costinesti, 7 nopti, pe 11 iulie plecarea. tu cand greedy? :D

Posted

mai si minte lumea pe aici

dubai? iti vinzi apartamentul...?

eu tot la costinesti, 7 nopti, pe 11 iulie plecarea. tu cand greedy? :D

mai tarziu pe 3 august ...

ah si uitai de vizita in egipt 7 zile dupa care in barcelona 4 zile , o scurta vizita in Detroit si dupa la intoarcere putin prin africa sa ma dau cu elefantii :|

in fine app de vacanta - mare - costinesti : stie cineva ce s-a intamplat cu discoteca Tineretului ? am auzit ca au plecat neste DJ , neste MC :-?

Posted

Eu anu asta stau acasa...strand...

Am inceput o casa...trebuie sa o termin repede,fara putin sacrificiu financiar nu se poate

anw...Distractie placuta...va asteptam sa ne ziceti si noua cum a fost .

Guest TunderS
Posted

Am fost Italia, acuma merg la Suceava ceva manastiri si Mare. :P

Posted

Eu anu asta stau acasa...strand...

Am inceput o casa...trebuie sa o termin repede,fara putin sacrificiu financiar nu se poate

anw...Distractie placuta...va asteptam sa ne ziceti si noua cum a fost .

nu nu nu greedy, uite ASTA e etalare de putere financiara (lauda) . faptul ca te duci in strainatate nu inseamna neaparat ca puti a bani, dar ca-ti faci o casa arata ca ai ceva bistari (daca e si aia o casa calumea, nu o cocioaba renovata) zbk stim ca vrei sa afle toata lumea..

Posted

Vacanta planuiesc sa mi-o fac la mare... la Constanta ... :P

Posted

Vacanta planuiesc sa mi-o fac la mare... la Constanta ... :P

cat 5 min faci pana la plaja ? cobori din bloc si te asezi cu prosopelu` pe nisip:P

Posted

cat 5 min faci pana la plaja ? cobori din bloc si te asezi cu prosopelu` pe nisip:P

Stau la curte :D Si fac doar 3 min cred :D

Posted

+1

7 zile la Mamaia cu tovarasii ......(la cort) :D

Posted

pfff aici e topicul celor fitzosi ,aici aveti ocazia sa va laudati:)) eu nu ma duc nicaieri vacanta asta pentru ca nu am bani ,imi dati voi daca tot aveti atatzea bani sa va duceti ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...