Guest iuliaxxx Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 unde veti merge in acasta vara? sau unde v-ati dori sa mergeti?
yBFdetroit Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sambata , Franta si Italia , aprox. 2 saptamani :P
Flake Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 vama si neptun toata vacanta . grecia.. italia.. prea multi bani pt prea putin timp :,-(
Guest iustinian Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 luna viitoare plec in Dubai,in vacanta cu familia, si apoi cateva zile pe litoralul bulgaresc.va doresc la toti o vacanta frumoasa!
greedy91 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)
Lucian Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)mai si minte lumea pe aicidubai? iti vinzi apartamentul...?eu tot la costinesti, 7 nopti, pe 11 iulie plecarea. tu cand greedy? :D
greedy91 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mai si minte lumea pe aici dubai? iti vinzi apartamentul...? eu tot la costinesti, 7 nopti, pe 11 iulie plecarea. tu cand greedy? :D mai tarziu pe 3 august ... ah si uitai de vizita in egipt 7 zile dupa care in barcelona 4 zile , o scurta vizita in Detroit si dupa la intoarcere putin prin africa sa ma dau cu elefantii in fine app de vacanta - mare - costinesti : stie cineva ce s-a intamplat cu discoteca Tineretului ? am auzit ca au plecat neste DJ , neste MC :-?
Luci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Eu anu asta stau acasa...strand...Am inceput o casa...trebuie sa o termin repede,fara putin sacrificiu financiar nu se poateanw...Distractie placuta...va asteptam sa ne ziceti si noua cum a fost .
Guest TunderS Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Am fost Italia, acuma merg la Suceava ceva manastiri si Mare. :P
frankie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)Eu anu asta stau acasa...strand...Am inceput o casa...trebuie sa o termin repede,fara putin sacrificiu financiar nu se poateanw...Distractie placuta...va asteptam sa ne ziceti si noua cum a fost . nu nu nu greedy, uite ASTA e etalare de putere financiara (lauda) . faptul ca te duci in strainatate nu inseamna neaparat ca puti a bani, dar ca-ti faci o casa arata ca ai ceva bistari (daca e si aia o casa calumea, nu o cocioaba renovata) zbk stim ca vrei sa afle toata lumea..
Guest Gaby Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Vacanta planuiesc sa mi-o fac la mare... la Constanta ... :P
frankie Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Vacanta planuiesc sa mi-o fac la mare... la Constanta ... :Pcat 5 min faci pana la plaja ? cobori din bloc si te asezi cu prosopelu` pe nisip:P
Guest Gaby Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 cat 5 min faci pana la plaja ? cobori din bloc si te asezi cu prosopelu` pe nisip:PStau la curte :D Si fac doar 3 min cred :D
Dropkillerz Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 vreo 9 zile prin delta -_- acusi pe 13 si vreo 2 3 saptamani prin italia,anu trecut am stat 1 luna si 3 saptamani :Xas fi vrut si ceva pe litoralul romanesc :(
Agr3siv Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Intai prin brasov la niste rude, iar mai spre august la un weekend cu cortul la mare. Sa speram...
zetulescu Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 threadu asta e un fel de : hai sa imi etalez puterea financiara ... la mine e mai subtire decat ce am citit :) doar 8 zile la mare , costinesti :)+1 7 zile la Mamaia cu tovarasii ......(la cort) :D
RyLa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pfff aici e topicul celor fitzosi ,aici aveti ocazia sa va laudati:)) eu nu ma duc nicaieri vacanta asta pentru ca nu am bani ,imi dati voi daca tot aveti atatzea bani sa va duceti ?