4 Real Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Salutari!Stie cineva ce trebuie facut daca ai un card VISA Electron de la BCR si ti se blocheaza pentru c-ai gresit de cateva ori la rand PIN-ul?As cauta pe net, dar sunt prea obosit ca sa-mi mai arda de asta.Multumiri!
IceMan Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Sa mergi la o sucursala sau sa apelezi la numarul de telefon ce ti l-au dat cand ai facut cardul ?
Alex86 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 vezi in contractul pt. card , extrasul de cont sau cartea de vizita ( daca ti-au dat )...
nevermind Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Am patit-o odata, card BCR, am fost la banca (sediul central) si mi-au deblocat pe loc cardul.
Linky Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Salutari!Stie cineva ce trebuie facut daca ai un card VISA Electron de la BCR si ti se blocheaza pentru c-ai gresit de cateva ori la rand PIN-ul?As cauta pe net, dar sunt prea obosit ca sa-mi mai arda de asta.Multumiri!Eu cred ca voiai sa spui ca tzi-a retinut bancomatul cardul, ca de obicei asta se intampla cand gresesti codul PIN de prea multe ori. In cazul acesta te duci intr-o zi lucratoare si anunti evenimentul, iar o echipa va scoate cardul in aceeasi zi, de obicei!
4 Real Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Nu mi l-a retinut. Doar m-a anuntat ca a fost blocat pentru ca am gresit de prea multe ori PIN-ul.Oricum, multumesc pentru ajutor tuturor. Ma voi ocupa maine.