CDP Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 sa te ti de cuvant :Da zis ca asa spera :( oricum Silent esti un om de aprecit :beer:
Calduramare Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 am si yo o intrebare .. daca te casatoresti sau iti faci o iubita .... nu inseamna ca o iubesti ? sau ca tzi la ea ? ... atunci dc trb sa o inseli o.O?
Eustake Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 iar daca o iubesti si totusi ea calca stramb? nu jungi sa te gandesti ca ai gresit ca ai pus prea mult suflet pentru cineva care te-a inselat? si probabil trebuia sa fii si tu la fel? se pot pune multe intrebari.. concret e sa iti iubesti aproapele insa sa nu fii prea posesiv, sa fii si putin egoist :)
huSt Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Eustake depinde si de persoana,ce caracter are...de exemplu unele persoane daca sunt parasite incep si ele sa paraseasca la randul lor,altele raman neschimbate.@o.t daca vreti sa cunoasteti atat de multe uitati-va la filmul What love is ... are aceeasi tema ca si subiectul asta.
Roxelly Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 am si yo o intrebare .. daca te casatoresti sau iti faci o iubita .... nu inseamna ca o iubesti ? sau ca tzi la ea ? ... atunci dc trb sa o inseli o.O?poate pt ca in timp intervine monotonia? obisnuinta cu persoana de langa tine ... si ai "pofta" de ceva nou?
HipnotykBoy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 am si yo o intrebare .. daca te casatoresti sau iti faci o iubita .... nu inseamna ca o iubesti ? sau ca tzi la ea ? ... atunci dc trb sa o inseli o.O?hmm..se vede ca (probabil) esti mai mic de ani sau nu ai avut destula exp. sa iti dai seama...dupa ce stai cu o persoana 1 luna 2,3 .. un an ..depinde cat de mult va iubiti..sigur dupa o perioada esti dornic de ceva nou .. asta nu inseamna ca numai ti la persoana de langa tine (neaparat) ci simplu fapt ca te-ai obisnuit cu ea si numai simti nimic special ...
Heinekener Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 hmm..se vede ca (probabil) esti mai mic de ani sau nu ai avut destula exp. sa iti dai seama...dupa ce stai cu o persoana 1 luna 2,3 .. un an ..depinde cat de mult va iubiti..sigur dupa o perioada esti dornic de ceva nou .. asta nu inseamna ca numai ti la persoana de langa tine (neaparat) ci simplu fapt ca te-ai obisnuit cu ea si numai simti nimic special ...si daca te duci la tar... , rezolvi ceva? eu nu cred...