Luci Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tentatia ?altului” e imensa si ne-a incercat pe toti. Unii i s-au predat si au lasat-o sa le schimbe viata, pe principiul ?doar una am”, altii au tinut cu dintii de atat de hulita, dar si atat de dulcea rutina a vechiului pe care incearca iar si iar sa-l reinventeze.Din lupta cu ispita multi ies invinsi: aproximativ 60% dintre soti si 40% dintre sotii ajung sa aiba o aventura la un moment dat al casniciei lor.Marea Britanie, de pilda, un studiu a aratat ca un tata din 25 ar putea sa nu fie parintele biologic al copilului pe care il crede al lui. Iar in peste 80% dintre cazurile de divort infidelitatea poarta vina.mediafax
afroMAN Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ce prostie... :( dc inseala oamenii? nu pot sa le spuna adevarul persoanelor "iubite"?
Luci Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 ce prostie... :( dc inseala oamenii? nu pot sa le spuna adevarul persoanelor "iubite"? nu e chiar o prostie ...poti insela fiind controlat de "partea de jos" sau cand esti beat ... dupa cand realizezi ce ai facut , iti e teama sa nu ii ranesti sentimentele "persoanei iubite".
[T]Ruler Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ce prostie... :( dc inseala oamenii? nu pot sa le spuna adevarul persoanelor "iubite"? se vede ca nu esti coapta :P
CDP Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ce prostie... :( dc inseala oamenii? nu pot sa le spuna adevarul persoanelor "iubite"? mai sunt si cazuri in care poti sa fii indragostit lulea de persoana de langa tine, dar sa nu te poti abtine sa nu ai la pat si alte persoane, e o boala, dar pentr-u aceasta boala din kte stiu eu nu s-au inventat medicamente...e pe bune si e demonstrata kestia
afroMAN Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 mai sunt si cazuri in care poti sa fii indragostit lulea de persoana de langa tine, dar sa nu te poti abtine sa nu ai la pat si alte persoane, e o boala, dar pentr-u aceasta boala din kte stiu eu nu s-au inventat medicamente...e pe bune si e demonstrata kestianu cred k dak iubesti o persoana cu adevarat ai tupeu sa o inseli...sau nu te potzi abtzine... #-o
CDP Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nu cred k dak iubesti o persoana cu adevarat ai tupeu sa o inseli...sau nu te potzi abtzine... #-o crazy nu e vorba de tupeu...dak fumezi, dak iei droguri, sau eu stiu ce alte vicii mai sunt, o data obisnuit cu ele nu mai skpi usor de ele...deci e demonstrata kestia k sunt persoane, in general barbati, kre si-ar da si viata pentru femeia de langa ei, dar nu se pot opri din a nu se culk cu altcineva, kiar dak in momentul respectiv se gandeste tot la persoana pe kre o iubeste, si k si orice alt viciu,de asta skpi prin multe sedinte la psiholog, si cu o vointa extraordinara....kre multora, dak nu sunt sustinuti, le lipseste
styng Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 mai sunt si cazuri in care poti sa fii indragostit lulea de persoana de langa tine, dar sa nu te poti abtine sa nu ai la pat si alte persoane, e o boala, dar pentr-u aceasta boala din kte stiu eu nu s-au inventat medicamente...e pe bune si e demonstrata kestia Eu nu am auzit de asa ceva pana acum.Sa fi indragostit de cineva, sa iubesti persoana respectiva si sa-i faci asa ceva O_ochiar de exista specimene de genu...nu cred k sunt intregi la cap.
CDP Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Eu nu am auzit de asa ceva pana acum.Sa fi indragostit de cineva, sa iubesti persoana respectiva si sa-i faci asa ceva O_o chiar de exista specimene de genu...nu cred k sunt intregi la cap. intregi la kp n-am zis k or fi, dar de existat exista...au fost facute si filme pe baza acestor intamplari...dar kiar nu-mi aduc aminte titlul...
Trayus Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 In primul rand,legat de barbati - e ceva din "animalul" din noi.Asa procedeaza si animalele.E vorba de palmares,deceptie in dragoste in trecut,si alte motive care determina barbatul sa calce stramb.La femei e mai greu,deoarece femeia trebuie sedusa de acel barbat.Dar sant si femei care cedeaza extrem de usor,altele care au capul pe umeri si stiu sa refuze.Am vazut filmul Anna si Regele,unde regele avea sute de femei dar s-a indragostit de Anna.Stiti ce replica a avut?"decat sa am 300 si sa fiu un om neimplinit,mai bine una singura si sa ma simt om implinit"
huSt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nu e chiar o prostie ...poti insela fiind controlat de "partea de jos" De aici si zicala " barbatii au doua capuri,unul cu care gandesc si unul cu care nu gandesc " . Poti sa-ti iubesti sotia pana la infinit ca la un moment-dat vrei ceva nou,si nu cred ca daca te invita vreun model de la hollywood acasa la ea refuzi.
afroMAN Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 De aici si zicala " barbatii au doua capuri,unul cu care gandesc si unul cu care nu gandesc " . Poti sa-ti iubesti sotia pana la infinit ca la un moment-dat vrei ceva nou,si nu cred ca daca te invita vreun model de la hollywood acasa la ea refuzi. daca intr`adevar o iubesti poate sa vina sh mama natura sa te invite p la ea sh tot nu trb sa cedezi... daca o iubesti...
CDP Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 daca intr`adevar o iubesti poate sa vina sh mama natura sa te invite p la ea sh tot nu trb sa cedezi... daca o iubesti... da, teoretic, dar vezi tu, k nu tot timpul teoria se impak cu practik
Dropkillerz Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ce prostie... :( dc inseala oamenii? nu pot sa le spuna adevarul persoanelor "iubite"? tu nu faci spam deloc si nici zbk -_- O.T: Daca-ti iubesti persoana de langa tine ii imposibil sa o inseli(ma refer la dragostea adevarata )
afroMAN Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 tu nu faci spam deloc si nici zbk -_- O.T: Daca-ti iubesti persoana de langa tine ii imposibil sa o inseli(ma refer la dragostea adevarata ) da` nu mai am voie sa imi spun parerea? :-? nu cred k facui spam, dar dak tu zici...
Luci Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 tu nu faci spam deloc si nici zbk -_-O.T: Daca-ti iubesti persoana de langa tine ii imposibil sa o inseli(ma refer la dragostea adevarata )iubire ai uitat topicurile de spam ...de la mu diverse?dc mananci ca**T?ot:da...inseli...in momente din alea numai gandesti cu capu...defapt nu cu al de pe umeri :)
Heini Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 iti inseli persoana iubita asta e ... PS: cauti scuze ....
Razvan Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 crazy nu e vorba de tupeu...dak fumezi, dak iei droguri, sau eu stiu ce alte vicii mai sunt, o data obisnuit cu ele nu mai skpi usor de ele...deci e demonstrata kestia k sunt persoane, in general barbati, kre si-ar da si viata pentru femeia de langa ei, dar nu se pot opri din a nu se culk cu altcineva, kiar dak in momentul respectiv se gandeste tot la persoana pe kre o iubeste, si k si orice alt viciu,de asta skpi prin multe sedinte la psiholog, si cu o vointa extraordinara....kre multora, dak nu sunt sustinuti, le lipseste dude.. hai sa-ti zic eu ceva: maikmea e psiholog si de aia nu am apelat niciodata la un spiholog ca-mi era sa nu ma toarne.. ei bine eu am si fumat.. intr-o perioada m-am si drogat cu hellios.. am si baut.. mai multe.. dar stii? m-am lasat de toate, doar pentru o persoana.. si stii? chiar si acum dupa mai bine de juma de an cand simt miros de tigara incepe sa ma doara capul si totusi nu mai fumez.. totul e sa ai macar putina vointa acolo ;) Eu nu am auzit de asa ceva pana acum.Sa fi indragostit de cineva, sa iubesti persoana respectiva si sa-i faci asa ceva O_o chiar de exista specimene de genu...nu cred k sunt intregi la cap. si eu cred la fel.. adica love=to give yourself <si implicit sa inspiri incredere.. atata timp cat nu i te daruiesti doar ei si inca nu ai creierasul prajit e clar ca nu o iubesti, ci doar tii la ea..
HipnotykBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 chiar daca iubesti persoana de langa tine ..uneori nu te poti abtine sa nu fi infidel/a .. e o chestie normala dar nu buna...dupa parerea mea cred ca peste 90 % dintre tinerii pana in 20-24 ani care au avut mai multe relatii au fost infideli cel putin o data voi ce credeti?
CDP Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 chiar daca iubesti persoana de langa tine ..uneori nu te poti abtine sa nu fi infidel/a .. e o chestie normala dar nu buna...dupa parerea mea cred ca peste 90 % dintre tinerii pana in 20-24 ani care au avut mai multe relatii au fost infideli cel putin o data voi ce credeti? eu cred, din pacate, ca 90% nu numai dintre cei cu varsta mentionata de tine, ci si peste, chiar cu mult peste sunt infideli
HipnotykBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Stiu ca si cei cu varsta mai mare sau mai mica au fost/sunt/vor fi infideli dar am dat un exemplu ca sa nu generalizez asa mult.
Guest Blaidy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 nu te poti abtineSunt constient de faptul ca omul a decazut EXTREM de mult, dar sa ajunga direct in cacat ...
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 bliady zi sincer : tu ti-ai inselat vreodata sotia? poti sa-mi dai pm si stii de ce? ca eu sincer nu cred ca ai facut-o..si eu am inselat, dar una e sa tii la o persoana si alta e sa o iubesti.. pe actuala o iubesc si nu am inselat-o <si sunt de destul timp cu ea> si stiu ca nici ea nu m-a inselat si nici n-am sa o insel <asta sper :P>