Jump to content
Luci

Român condamnat în Italia pentru un furt pe care nu l-a comis

Recommended Posts

Posted

Românul a recunoscut furtul, sperând că va scăpa nepedepsit. S-a bazat pe o lege italiană care se aplică frecvent în cazul infracţiunilor minore, ca să scutească pe toată lumea de cheltuieli.

Din păcate pentru el, s-a convins că legea este lege doar pentru italieni, nu şi pentru străini aflaţi în Peninsulă.

mediafax

Posted

daca intradevar nu a furat, trebuia sa spuna asta, nu sa minta ca sa scape cu o pedeapsa mai mica... mai ales stiind ca italienii nu mai "inghit" romanii... :bananadance2:

Posted
Legea nu e facuta numai pentru Italieni, dar nu e facuta in mod sigur pentru romani..mai ales la cum ne au italienii la suflet in ultimul timp...si cik nici Mailat n-ar fi ucis-o pe italianca aia, dar cine sa mai ancheteze? :-?? avem un vinovat, deci kz inkis :crazy:
Posted

Toata palavrageala si tam-tam`ul cu italienii , nu e din cauza faptului ca romanul fura , omoara , sau mai stiu eu ce face ... e din cauza faptului ca am invadat piata neagra a muncii , si intr`un fel le`am dat economia peste cap intr`o anumita masura + ca am furat painea de la gura multor italieni (noi fiind muuult mai ieftini si practici). Toate povestile cu crime si furturi sunt doar vorbe in vant , ei agatandu`se de orice motiv pentru a ne discredita si a ne face intr`un fel sa le parasim tara ...

Posted

Se stie cat de "iubiti" sunt romanii in Italia. Si asta din mai multe motive: cersitul si furatul(si da, se fura ca in codru in Italia si Spania, cunosc multi care pleaca acolo, mai nou doar in Spania, pentru ca in Italia isi iau bataie sora cu moartea de la carabinieri) fiind principalele motive pentru asta.

Posted

Pacat ca romanii sunt "pupincuristi" cu strainii , noi cand vin ei la noi in tara mai ca nu-i lingem in gaura neagra ... Ar trebui si noi sa ne purtam urat cu Italienii , cand ii vedem la cofetarii sa sarim sa ii batem , dar noi nu suntem animanle si nu suntem ca ei asa de inculti ca totul sa se rezume la bataie ... Nu stiu ce a avut in cap romanul nostru , dar oricum n-a actionat deloc bine ...

Posted

Daca nu a furat el,de ce a recunoscut acest lucru :blink: ?

Românul a recunoscut furtul, sperând că va scăpa nepedepsit. S-a bazat pe o lege italiană care se aplică frecvent în cazul infracţiunilor minore, ca să scutească pe toată lumea de cheltuieli.

Din păcate pentru el, s-a convins că legea este lege doar pentru italieni, nu şi pentru străini aflaţi în Peninsulă.

mediafax

citeste si tu mai atent :D

nasoala treaba :-? mai bine zicea adevarul

Posted

Lasa-ma cu ei italieni tot se c**a imprastiat pt mici furturi, da ca mafia siciliana vinde droguri si tot felu de milioane de euro aia vad...vad ca fura un roman un ou, plm de oameni. :angry1:

Guest Xspeed
Posted

daca intradevar nu a furat, trebuia sa spuna asta, nu sa minta ca sa scape cu o pedeapsa mai mica... mai ales stiind ca italienii nu mai "inghit" romanii... :bananadance2:

e o diferenta mare intre romani si rromi

italieni inca nu au observat

Posted

daca toti "romanii" fura in italia ... toata lumea cand vede romani ... asta e pe furat inkide geanta si tine-o klumea , ai grija la buzunar , ai grija cu romanul in magazin.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...