Luci Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Românul a recunoscut furtul, sperând că va scăpa nepedepsit. S-a bazat pe o lege italiană care se aplică frecvent în cazul infracţiunilor minore, ca să scutească pe toată lumea de cheltuieli.Din păcate pentru el, s-a convins că legea este lege doar pentru italieni, nu şi pentru străini aflaţi în Peninsulă.mediafax
afroMAN Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 daca intradevar nu a furat, trebuia sa spuna asta, nu sa minta ca sa scape cu o pedeapsa mai mica... mai ales stiind ca italienii nu mai "inghit" romanii... :bananadance2:
CDP Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Legea nu e facuta numai pentru Italieni, dar nu e facuta in mod sigur pentru romani..mai ales la cum ne au italienii la suflet in ultimul timp...si cik nici Mailat n-ar fi ucis-o pe italianca aia, dar cine sa mai ancheteze? avem un vinovat, deci kz inkis :crazy:
huSt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 trebuia sa se intereseze inainte,cine stie ce avocat a avut ...
gaboi Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Pai normal sunt satuli de romani ... Cand au auzit "Romania" repede guilty , guilty :)
[T]Ruler Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Toata palavrageala si tam-tam`ul cu italienii , nu e din cauza faptului ca romanul fura , omoara , sau mai stiu eu ce face ... e din cauza faptului ca am invadat piata neagra a muncii , si intr`un fel le`am dat economia peste cap intr`o anumita masura + ca am furat painea de la gura multor italieni (noi fiind muuult mai ieftini si practici). Toate povestile cu crime si furturi sunt doar vorbe in vant , ei agatandu`se de orice motiv pentru a ne discredita si a ne face intr`un fel sa le parasim tara ...
Guest Gaby Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Se stie cat de "iubiti" sunt romanii in Italia. Si asta din mai multe motive: cersitul si furatul(si da, se fura ca in codru in Italia si Spania, cunosc multi care pleaca acolo, mai nou doar in Spania, pentru ca in Italia isi iau bataie sora cu moartea de la carabinieri) fiind principalele motive pentru asta.
Velasquez Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Pacat ca romanii sunt "pupincuristi" cu strainii , noi cand vin ei la noi in tara mai ca nu-i lingem in gaura neagra ... Ar trebui si noi sa ne purtam urat cu Italienii , cand ii vedem la cofetarii sa sarim sa ii batem , dar noi nu suntem animanle si nu suntem ca ei asa de inculti ca totul sa se rezume la bataie ... Nu stiu ce a avut in cap romanul nostru , dar oricum n-a actionat deloc bine ...
Heini Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 mda.... cine sa il mai creca ca a furat sau nu asta este a recunoscut .. suporta consecintele ... :)
doruletzzz Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 la cate se zice ca am facut...cine nu ne-ar invinovatii ? ne-am facut-o cu mana noastra
spriTewus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Daca nu a furat el,de ce a recunoscut acest lucru :blink: ?
ScreaM91 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Daca nu a furat el,de ce a recunoscut acest lucru :blink: ?Românul a recunoscut furtul, sperând că va scăpa nepedepsit. S-a bazat pe o lege italiană care se aplică frecvent în cazul infracţiunilor minore, ca să scutească pe toată lumea de cheltuieli.Din păcate pentru el, s-a convins că legea este lege doar pentru italieni, nu şi pentru străini aflaţi în Peninsulă.mediafaxciteste si tu mai atent :Dnasoala treaba :-? mai bine zicea adevarul
afroMAN Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nu ar fi trebuit sa se bazeze pe acea lege, mai ales stiind ca italienii nu mai suporta romanii... #-o
HipnotykBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dar noi nu avem nicio dovada ca a fost sau nu vinovat.Poate doar s-a razgandit.
Luci Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Prostii trebuie sa moara dupa gratii.Nu trebuia sa zica ca el a furat si cu asta basta .
Dropkillerz Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jumatate de vin a fost a lui.Stiind ce se intampla in Italia intre romani si italieni nu ar fi trebuit sa se "bazeze"pe acea lege.
DemonuL_ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nu trebuia sa recunoasca .... trebuia sa stie ca legea se aplica probabil doar pe italiani
ShoX Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Lasa-ma cu ei italieni tot se c**a imprastiat pt mici furturi, da ca mafia siciliana vinde droguri si tot felu de milioane de euro aia vad...vad ca fura un roman un ou, plm de oameni. :angry1:
Guest Xspeed Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 daca intradevar nu a furat, trebuia sa spuna asta, nu sa minta ca sa scape cu o pedeapsa mai mica... mai ales stiind ca italienii nu mai "inghit" romanii... :bananadance2:e o diferenta mare intre romani si rromiitalieni inca nu au observat
nimik Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 deja italienii sunt prea de tot... dar ei sunt niste broscani
Heinekener Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 daca toti "romanii" fura in italia ... toata lumea cand vede romani ... asta e pe furat inkide geanta si tine-o klumea , ai grija la buzunar , ai grija cu romanul in magazin.