Jump to content
k3nt

cresc volumul(sunetul)melodiei

Recommended Posts

Posted

deci cum as putea cu ce program sa fac ca melodia : Don't play this

sa se auda mai tare pe telefon (sa urc din ceva program sunetele inalte din ea sau ceva)

sau in general alte melodii daca asta nu se mai poate

Posted

lol , aia nu se aude tare la 917 kilo :))))) ? pai vezi la setarile telefonlui ca altceva n`are ce sa fie ... ciudat , n`am mai vazut mel la 917 kilo , dar deh ...

Posted

deci , o melodie la 512 kilo , se aude ffff tare ... normal la tine la 917 ar trebui sa`ti bubuie ... e format mp3 , deci cam tot aia e (melodie sau ton)

Posted

asculto si ai sa intelegi la ce ma refer:))

sa fie sunetele mai puternice mai asurzitoare:))

dar la melodii in general se poate face ceva?

Posted

http://www.logiccell.com/~mp3trim/mp3trim.htm poate te ajuta

din cate stiu ... :

"mp3 presupune o transformare DCT (discrete cosine transform) ca prima etapa. Dupa transformare se retin cativa coeficienti corespunzatori benzilor de frecvente ce contin cea ma mare parte a energiei, dupa care incepe estimarea aia. Se poate parcurge decodarea mp3-ului doar pana la obtinerea coeficientilor alora. Apoi se pot face ajustari asupra lor ca sa obtinem sunetul dorit etc etc...!"

[sursa forumchip - el a spus`o mai bine :)) ]

Posted

Esti limitat de performantele telefonului...

Ar mai fi o solutie, dar asta presupune modificarea cu programe specializate a volumului (vezi sony soundforge), problema e ca la o melodie normala se aude aiurea si distorsionat, dar ceva mai tare.

Posted

Ruler' date='Jun 27 2008, 11:57' post='2870548']

deci , o melodie la 512 kilo , se aude ffff tare ... normal la tine la 917 ar trebui sa`ti bubuie ... e format mp3 , deci cam tot aia e (melodie sau ton)

ce legatura are dimensiunea unei melodii cu volumul acesteia (cat de tare se aude) sau cu calitatea acesteia (cat de clara este) , daca vrei poti sa faci o mel sa se auda al draq de tare si la fel de clar care sa aibe dimensiuni mici (kilo cum spui u) :rofl2:

k3nt , ca sa faci acel lucru , nu iti trebuie nici un program de pe internet , sau alte magii stupide . si eu faceam ce vrei u sa faci cu melodiile , sa le ridic volumu sa le ascult la tel .

fi atent : intra aici >>> C:\Program Files\Movie Maker\moviemk.exe <<< oricine are acest program pe calculator , se instaleaza odata cu instalarea windowsului XP , bun intrii acolo incarci melodia , o bagi pe banda audio de jos , dai click dreapta pe ea (o sa apara grafica melodiei) dai volume , maresti putin volumu , salvezi si dupa badabim badabum melodia se aude mai tare . daca nu reusesti , iti fac poze cu tot procesu :)

Posted

greedy am reusit am salvat dar o pot salva doar ca proiect un format care nu merge pe telefon ce pot face?

Posted

ce legatura are dimensiunea unei melodii cu volumul acesteia (cat de tare se aude) sau cu calitatea acesteia (cat de clara este) , daca vrei poti sa faci o mel sa se auda al draq de tare si la fel de clar care sa aibe dimensiuni mici (kilo cum spui u) :rofl2:

k3nt , ca sa faci acel lucru , nu iti trebuie nici un program de pe internet , sau alte magii stupide . si eu faceam ce vrei u sa faci cu melodiile , sa le ridic volumu sa le ascult la tel .

fi atent : intra aici >>> C:\Program Files\Movie Maker\moviemk.exe <<< oricine are acest program pe calculator , se instaleaza odata cu instalarea windowsului XP , bun intrii acolo incarci melodia , o bagi pe banda audio de jos , dai click dreapta pe ea (o sa apara grafica melodiei) dai volume , maresti putin volumu , salvezi si dupa badabim badabum melodia se aude mai tare . daca nu reusesti , iti fac poze cu tot procesu :)

el cand a zis de 917 kilo s`a referit la viteza de redare :) daca stii ce e aia ...

Posted

Ruler' date='Jun 27 2008, 11:50' post='2870525']

lol , aia nu se aude tare la 917 kilo :))))) ? pai vezi la setarile telefonlui ca altceva n`are ce sa fie ... ciudat , n`am mai vazut mel la 917 kilo , dar deh ...

nu conteaza cat ocupa .. nici macar formatul melodiei nu conteaza . asa e melodia .. n-ai ce sa-i faci

Posted

ma bucur alta daa fii mai atent Mel la 900 de kilo :)) ciudat:|

cum ziceam si eu ... :blink: viteza de redare atat de mare dar totusi se aude incet ..

Posted

917 "kilo" e dafapt marimea fisierului....dar se pare ca pentru unii inseamna altceva...viteza de redare :))....aia se masura in kbps...kilo bytes per second... #-o

scz de off topic

Posted

917 "kilo" e dafapt marimea fisierului....dar se pare ca pentru unii inseamna altceva...viteza de redare :))....aia se masura in kbps...kilo bytes per second... #-o

totusi eu mai am probleme de astea si in winamp in momentul in kre nr de kbps e mic...dar cum ii cresc, si folosesc o optiune de la nero, totul revine la normal

Posted

@SharpShoter

Ai putea sa fii mai atent?

DA melodie e 900kb dar are doar 58 secunde

calculeaza putin greu cu matematica asta nu?

O melodie normala are in jur de 3/4 min nu? poi ia sa vedem

3X917kb=2751kb

sau la 4 minute

4X917kb=3668kb

Sper ca am calculat corect.

Deci nu mai posta doar de dragul de a scrie si de a aduna posturi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...