Jump to content
D.K.

Sase romani au devenit piratii autostrazilor in Germania

Recommended Posts

Posted

Sase cetateni romani au fost retinuti de politia germana dupa ce au fost prinsi ca furau electronice din camioane aflate in mers pe autostrada.

Potrivit AP, hotii romani foloseau doua autovehicule si operau noaptea. Unul dintre ele statea in spatele camionului, cu farurile stinse pana cand doi romani urcau, din mers, in camioanele incarcate, furau telefoane mobile si laptop-uri pe care le incarcau apoi in masina aflata in spate. Cealalta masina mergea paralel cu vehiculul pradat, pentru a nu da voie altor vehicule sa se apropie.

Politistii germani au ramas socati de inventivitatea romanilor. "Era o operatiune extrem de periculoasa - ca-n filme," a declarat Manfred Radecke, purtator de cuvant al politiei din Dortmund, citat de AP si Telegraph. In timpul jafului, camioanele rulau cu viteza mare: peste 60 km/h.

Radecke a explicat ca cinci dintre "piratii autostrazii" ar fi venit din Romania, iar al saselea traia in Dortmund.

"Aceasta metoda de operare este unica aici. Nu ne-am mai confruntat niciodata cu asemenea incidente," spune Oliver Peiler, de la politia din Dortmund.

Membrii retelei refuza sa coopereze cu anchetatorii, iar politia germana a dat sfoara in tara sa afle daca mai sunt pagubiti si in alte zone ale Germaniei.

sursa: hotnews.ro

Posted

In Romania se opereaza de mult in stilul acesta. O ruda din Arad (sofer de tir) a fost acum mai multi ani jefuit asa o data. A doua oara a observat ARO-ul cum se apropia cu luminile stinse, a asteptat sa dispara din campul vizual, apoi a franat violent. Cel care a fost pe capota, a decedat, prins intre ARO si camion. Soferul din ARO a scapat cu usoare contuzii din accident si cu severe traume ca urmare a tratamentului aplicat cu lopata din dotare. Caz inchis cu NUP.

Posted

Astfel de cazuri sunt foarte des intalnite si in romania si ungaria, cei mai multi actionand cu cateva zeci de kilometri inainte ca aceste tiruri sa iasa din tara, respectiv la cateva zeci de kilometri dupe ce iese din tara.

Nu au acelasi stil de a prada , insa stiti cum e romanul, cand e vorba de prostii e foarte inventiv. Ne facem de ras ca furam, dar avem o bulina alba ca suntem inventivi :))

Posted

macar i-au impresionat pe germani...sa fure sunt capabili dar sa munceasca 8h pe zi pt bani cinstiti e prea greu...

Posted

"Aceasta metoda de operare este unica aici. Nu ne-am mai confruntat niciodata cu asemenea incidente," spune Oliver Peiler, de la politia din Dortmund.

romanii mereu au fost inventivi si vor fi

nu cred ca ne-au facut de rusine :)

Posted

Ce sa zik, au tupeu baietii :|

Posted

Mi se pare mie sau astia s-au inspirat din filmul "The Fast and The Furious"?

da.. =))) ... cata mandrie pe capu lor :))) ... ca de acu o dau in vedete ;;) ...

Posted

da.. =))) ... cata mandrie pe capu lor :))) ... ca de acu o dau in vedete ;;) ...

ce vorbesti ma :)) ? nu e si normal ? in puscarie crezi ca o sa scape ei sapunu :yum: ? neah , sunt vedete , deci un avantaj pentru inventivitate:))

Guest The-Lion
Posted

hahaha baietzii nostri stiu ce fac nu sunt amatori hai fratilor bagati spaima in soselele germane!!!!

Posted

Mie nu mi se prea pare ca ne-am facut de ras...

am demonstrat ca era buna metoda din NFS :))

i`am scutit de o treaba pe cei de la MITHBUSTERS :>

oricum se stie ca mintea romanului nu are limite si nu duce lipsa de imaginatie, lucru dovedit de multe ori, si de multe ori dovezi negative :bananadance2:

Posted

i`am scutit de o treaba pe cei de la MITHBUSTERS :>

oricum se stie ca mintea romanului nu are limite si nu duce lipsa de imaginatie, lucru dovedit de multe ori, si de multe ori dovezi negative :bananadance2:

apropo,de unde stiti ca scenaristul Fast&Furios nu s-a inspirat dintr-un caz real,poate chiar de la romani? :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...