Jump to content
gaboi

Help?

Recommended Posts

Posted

De vreo luna tot incerc sa ma angajez la o terasa undeva .. si de fiecare daca imi spune ca daca n.am experienta nu se poate ...

SI ma gandeam daca as minti .. ca am mai lucrat la o terasa anu trecut sa zicem .. cand ajung acolo oare e asa de greu sa iau o comanda si sa desfac un suc ...

Este cineva pe aici care a mai lucrat sa.mi spuna care e treaba ... cam care ar fii chestiile esentiale

:)

Guest ripenion
Posted

De vreo luna tot incerc sa ma angajez la o terasa undeva .. si de fiecare daca imi spune ca daca n.am experienta nu se poate ...

SI ma gandeam daca as minti .. ca am mai lucrat la o terasa anu trecut sa zicem .. cand ajung acolo oare e asa de greu sa iau o comanda si sa desfac un suc ...

Este cineva pe aici care a mai lucrat sa.mi spuna care e treaba ... cam care ar fii chestiile esentiale

:)

Man cum stai cu matematica si memoria?

Cum arati?

Sunt nishte criterii care trebuiesc indeplinite...

Si u acu dak tot cauti cv job la o terasa nu te arunca direct la strand k nu prea o sa ai vre-o sansa k acolo se cauta mai mult fete ;). Incearca un Belvedere sa zicem, si nu mintii k nu are rost,,, eventual poti zice k ai fost si ai ajutat un prieten anul trecut vre-o 2 luni numa sa il ajuti cu comenzile si sa le duca la masa. Dar nu prea ii credibil k t va intreba unde a lucrat... acu te descurci dar... nu promit succes.

Posted

gandestete ca iti trebuie indemanare!poti sa cari sticle si pahare pe farfuria aia cu Coca Cola fara sa le scapi?gandestete ca e oboseala mare,toata ziua sa cari sticle,pahare,etc,stai numa' in picioare,e foarte obositor...

si la ce salar te-ai astepta?

Posted

Man cum stai cu matematica si memoria?

Hai ca nici chiar asa de bata nu.s ... nu pot tine minte un rest

@Sillent - Nu.i vorba de salar ... ocupatie sa am ... da' e bine venit si un banut acolo , bacsis :D

Guest ripenion
Posted

Hai ca nici chiar asa de bata nu.s ... nu pot tine minte un rest

@Sillent - Nu.i vorba de salar ... ocupatie sa am ... da' e bine venit si un banut acolo , bacsis :D

Man knd ai 4-5 comenzi o data si sa ti minte tot... atunci sa t vad... k nu o sa t ocupi doar de o masa de 5-10 persoane ci de 4-6 mese (in functie de cate persoane sunt la 1 masa).

Si Silent are dreptate k o sa te doara piceoarele si etc... si salar mai mare decat minimul pe economie nu primesti.

Posted

In primul rand tre sa fii prezentabil.Curat.Frumos mirositor - ingrijit mai exact.Dotat cu ceva inteligenta si mai ales memorie.Si ceva rapiditate.

Mai intai nu te arunca pe locuri selecte,ci sa capeti experienta intr-un restaurant,ceva.Si apoi dupa un an sau 2,dupa ce vei fi invatat sa porti 3 ciorbe pe mana sa nu le versi - pe jos,pe tine,pe client si pe unde s-o mai putea - atunci te gandesti la o schimbare,o noua provocare.Dar tre sa pleci de jos .Locuri se gasesc daca n-ai cauta localuri cu bacsis.

Posted

Man knd ai 4-5 comenzi o data si sa ti minte tot... atunci sa t vad... k nu o sa t ocupi doar de o masa de 5-10 persoane ci de 4-6 mese (in functie de cate persoane sunt la 1 masa).

Si Silent are dreptate k o sa te doara piceoarele si etc... si salar mai mare decat minimul pe economie nu primesti.

Am fost acu` si am vorbit cu patronu ... ne intalnim mai pe seara toti sa mai vorbim ...

Da nu notez pe ceva comenzile ? daca.s mai multe ?

@Trayus sunt prezentabil :P

Posted

primesti salar mai mare decat minimul pe economie .. eu primesc 700 lei pe luna + bacsis :) ... dar trebuie sa cauti mult .. eu am cautat o luna .. dar trebe sa minti putin :P ... sa zici k ai mai lucrat o luna anu trecut sa zicem .. sau chestii dinastea .. k altfel nu te ia nime

Posted

mai bine te`ai gandi sa scoti bani mai bine ... nu la o terasa . ai o multime de optiuni : marketing , promoting ... sau santier . am lucrat 2-3 ani pe santier , recunosc la inceput a fost greu , dar ptr cineva mai tanar , fara experienta, si cu o piata cu atat de putine joburi satisfacatoare (la partea salariala ma refer) te mai gandesti si la rupt oasele nitel ... acum cat esti tanar :))

Posted

primesti salar mai mare decat minimul pe economie .. eu primesc 700 lei pe luna + bacsis :) ... dar trebuie sa cauti mult .. eu am cautat o luna .. dar trebe sa minti putin :P ... sa zici k ai mai lucrat o luna anu trecut sa zicem .. sau chestii dinastea .. k altfel nu te ia nime

Da chiar ca daca nu minti nu te primeste nicaieri ...

Si cam cat ati iesa bacsis pe zi ? :)

Posted

asta depinde de clientela .. depinde cati vin pe zi/noapte si cat iti lasa :) .. oricum eu sunt barman si chelnerita imparte cu mine ..

Posted

asta depinde de clientela .. depinde cati vin pe zi/noapte si cat iti lasa :) .. oricum eu sunt barman si chelnerita imparte cu mine ..

50-50? =)) ii lasi tu ei mai mult ca esti gentleman :) mai bagi cate 1 ron in sutien :)) (kiddin')

ON:gaboi,dc nu teai gandit sa te te angajezi la o sala de net ca operator la server?stai linistit,nu e obositor,+ca stai toata ziua in fata pc in loc sa umblii dupa pahare si sticle si tot cam atat castigi :beer:

Posted

si eu am vrut sa ma bag la o sala de net .. e usor .. e cam aiurea daca trebe sa stai noaptea .. da in rest e bine

Posted

si eu am vrut sa ma bag la o sala de net .. e usor .. e cam aiurea daca trebe sa stai noaptea .. da in rest e bine

usor usor , dar cand iti vin niste boracei care incep sa planga , sa tipe si sa faca ca trenurile si mai e si mamicuta care`i pupa in partea maronie ... ia`te de cap atunci ... eu lucrez de 3 luni la o sala de net ... si + dar si destule -

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...