gaboi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 De vreo luna tot incerc sa ma angajez la o terasa undeva .. si de fiecare daca imi spune ca daca n.am experienta nu se poate ... SI ma gandeam daca as minti .. ca am mai lucrat la o terasa anu trecut sa zicem .. cand ajung acolo oare e asa de greu sa iau o comanda si sa desfac un suc ... Este cineva pe aici care a mai lucrat sa.mi spuna care e treaba ... cam care ar fii chestiile esentiale :)
Guest ripenion Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 De vreo luna tot incerc sa ma angajez la o terasa undeva .. si de fiecare daca imi spune ca daca n.am experienta nu se poate ... SI ma gandeam daca as minti .. ca am mai lucrat la o terasa anu trecut sa zicem .. cand ajung acolo oare e asa de greu sa iau o comanda si sa desfac un suc ... Este cineva pe aici care a mai lucrat sa.mi spuna care e treaba ... cam care ar fii chestiile esentiale :)Man cum stai cu matematica si memoria?Cum arati?Sunt nishte criterii care trebuiesc indeplinite...Si u acu dak tot cauti cv job la o terasa nu te arunca direct la strand k nu prea o sa ai vre-o sansa k acolo se cauta mai mult fete ;). Incearca un Belvedere sa zicem, si nu mintii k nu are rost,,, eventual poti zice k ai fost si ai ajutat un prieten anul trecut vre-o 2 luni numa sa il ajuti cu comenzile si sa le duca la masa. Dar nu prea ii credibil k t va intreba unde a lucrat... acu te descurci dar... nu promit succes.
Domino628 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 gandestete ca iti trebuie indemanare!poti sa cari sticle si pahare pe farfuria aia cu Coca Cola fara sa le scapi?gandestete ca e oboseala mare,toata ziua sa cari sticle,pahare,etc,stai numa' in picioare,e foarte obositor...si la ce salar te-ai astepta?
gaboi Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Man cum stai cu matematica si memoria?Hai ca nici chiar asa de bata nu.s ... nu pot tine minte un rest @Sillent - Nu.i vorba de salar ... ocupatie sa am ... da' e bine venit si un banut acolo , bacsis :D
Guest ripenion Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Hai ca nici chiar asa de bata nu.s ... nu pot tine minte un rest @Sillent - Nu.i vorba de salar ... ocupatie sa am ... da' e bine venit si un banut acolo , bacsis :DMan knd ai 4-5 comenzi o data si sa ti minte tot... atunci sa t vad... k nu o sa t ocupi doar de o masa de 5-10 persoane ci de 4-6 mese (in functie de cate persoane sunt la 1 masa).Si Silent are dreptate k o sa te doara piceoarele si etc... si salar mai mare decat minimul pe economie nu primesti.
Trayus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 In primul rand tre sa fii prezentabil.Curat.Frumos mirositor - ingrijit mai exact.Dotat cu ceva inteligenta si mai ales memorie.Si ceva rapiditate.Mai intai nu te arunca pe locuri selecte,ci sa capeti experienta intr-un restaurant,ceva.Si apoi dupa un an sau 2,dupa ce vei fi invatat sa porti 3 ciorbe pe mana sa nu le versi - pe jos,pe tine,pe client si pe unde s-o mai putea - atunci te gandesti la o schimbare,o noua provocare.Dar tre sa pleci de jos .Locuri se gasesc daca n-ai cauta localuri cu bacsis.
gaboi Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Man knd ai 4-5 comenzi o data si sa ti minte tot... atunci sa t vad... k nu o sa t ocupi doar de o masa de 5-10 persoane ci de 4-6 mese (in functie de cate persoane sunt la 1 masa).Si Silent are dreptate k o sa te doara piceoarele si etc... si salar mai mare decat minimul pe economie nu primesti.Am fost acu` si am vorbit cu patronu ... ne intalnim mai pe seara toti sa mai vorbim ... Da nu notez pe ceva comenzile ? daca.s mai multe ?@Trayus sunt prezentabil :P
jeki Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Man knd ai 4-5 comenzi o data si sa ti minte tot... atunci sa t vad... k nu o sa t ocupi doar de o masa de 5-10 persoane ci de 4-6 mese (in functie de cate persoane sunt la 1 masa).Si Silent are dreptate k o sa te doara piceoarele si etc... si salar mai mare decat minimul pe economie nu primesti.primesti salar mai mare decat minimul pe economie .. eu primesc 700 lei pe luna + bacsis :) ... dar trebuie sa cauti mult .. eu am cautat o luna .. dar trebe sa minti putin :P ... sa zici k ai mai lucrat o luna anu trecut sa zicem .. sau chestii dinastea .. k altfel nu te ia nime
[T]Ruler Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 mai bine te`ai gandi sa scoti bani mai bine ... nu la o terasa . ai o multime de optiuni : marketing , promoting ... sau santier . am lucrat 2-3 ani pe santier , recunosc la inceput a fost greu , dar ptr cineva mai tanar , fara experienta, si cu o piata cu atat de putine joburi satisfacatoare (la partea salariala ma refer) te mai gandesti si la rupt oasele nitel ... acum cat esti tanar
gaboi Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 primesti salar mai mare decat minimul pe economie .. eu primesc 700 lei pe luna + bacsis :) ... dar trebuie sa cauti mult .. eu am cautat o luna .. dar trebe sa minti putin :P ... sa zici k ai mai lucrat o luna anu trecut sa zicem .. sau chestii dinastea .. k altfel nu te ia nimeDa chiar ca daca nu minti nu te primeste nicaieri ... Si cam cat ati iesa bacsis pe zi ? :)
jeki Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 asta depinde de clientela .. depinde cati vin pe zi/noapte si cat iti lasa :) .. oricum eu sunt barman si chelnerita imparte cu mine ..
emmy_snoopz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 asta depinde de clientela .. depinde cati vin pe zi/noapte si cat iti lasa :) .. oricum eu sunt barman si chelnerita imparte cu mine .. 50-50? ii lasi tu ei mai mult ca esti gentleman :) mai bagi cate 1 ron in sutien (kiddin') ON:gaboi,dc nu teai gandit sa te te angajezi la o sala de net ca operator la server?stai linistit,nu e obositor,+ca stai toata ziua in fata pc in loc sa umblii dupa pahare si sticle si tot cam atat castigi :beer:
jeki Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 si eu am vrut sa ma bag la o sala de net .. e usor .. e cam aiurea daca trebe sa stai noaptea .. da in rest e bine
[T]Ruler Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 si eu am vrut sa ma bag la o sala de net .. e usor .. e cam aiurea daca trebe sa stai noaptea .. da in rest e bineusor usor , dar cand iti vin niste boracei care incep sa planga , sa tipe si sa faca ca trenurile si mai e si mamicuta care`i pupa in partea maronie ... ia`te de cap atunci ... eu lucrez de 3 luni la o sala de net ... si + dar si destule -