Jump to content
Guest Bogdan

Intrebari subiecte romana oral

Recommended Posts

Guest Bogdan
Posted

am facut alt topic ca sa se vada clar despre ce o vorba...si nu vrajeli de bafta la bac..una alta..

aici sunt intrebariel la prima vedere care o sa fie cel mai probabil...in caz ca nu le schimba...

daca nu le-ati vazut...spor la rezolvat

click

Posted

Nu mai au knd sa le schimbe.

Oricum,sunt cam aceleasi in fiecare an cu mici diferente.Romana-Oral nu e chiar asa de greu precum pare..

Posted

1 intrebare :ai copiat ?

Nu ai ce sa copiezi. Am intrat in sala, am salutat politicos, am extras un subiect care avea inclus si 3 intrebari in legatura cu textul si m-am asezat intr-o banca din spate. Am scris pe ciorna raspunsurile la intrebari si cand mi-a venit randul am citit de pe foaie.

Un sfat pentru cei care inca n-au dat proba orala: fiti atenti in sala la ce intrebari pun evaluatorii celorlalti candidati, s-ar putea sa va intrebe si pe voi acelasi lucru. Eu am ascultat ce i-a intrebat si am scris pe foaie :cool2:

Succes ! :bananadance2:

#n-am dat nici un ban si nici nu mi-a soptit nimic

Guest Claudyus
Posted

yo nu pot sa le vad.dc? intrati pe id meu de pe mess ca le vreau si eu, id este crazy_claudyu .. thx

Posted

la scris atunci incepe greul...

Posted

Sa copieze la oral cu profii in fata? Oo

doar l-am intrebat :P

Nu am sugerat ca a copiat...Toata stima pentru el ca a luat 10 :):D

Guest Bogdan
Posted

Pentru cei care dau maine sau mai tarziu...intrebarile care le-am gasit aseara nu corespund, dar azi am primit altele care corespund 100%. Cine crede ca mai are timp sa faca ceva... ID : b_o_g_d_a_n_r

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...