CryNow Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 haules baules, gata si cu romana basmul a fost la subiectul 3 varianta 001 , marti e proba vietii [ mate ]
eleodor Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 pfff, basmul...simplu :)El e DivaiN si stie :DBafta,fane daca iei peste 9 mai ai o papusa de dat :D
{Strik3} Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Bataie de joc totala.. s-a copiat pe rupte :(.. daca iau sub 9.5 ii SALT :-j
FLOW Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Bataie de joc totala.. s-a copiat pe rupte :(.. daca iau sub 9.5 ii SALT :-jDat comisiile de anul asta sunt prea idulgente :blink: why? :-?
Luci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 de ... stiu cu cine au de a face si prefera sa nu se oboseasca...
CryNow Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Bataie de joc totala.. s-a copiat pe rupte :(.. daca iau sub 9.5 ii SALT :-jin ce oras stai ? o0
Roxelly Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 haules baules, gata si cu romana basmul a fost la subiectul 3 varianta 001 , marti e proba vietii [ mate ] bine ca acum dadura basmul .. ca anul trecut si acum 2 ani au dat niste subiecte la romana, de toata "frumusetea"... si au fost asa scarbosi la corectare, ca iti venea sa ii strangi de gat, sa le pui bomba sub scaun proba la mate trebuie sa fie usoara..mereu mi s a parut matematica mai usoara ca romana :D
Shuriken Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 la mine in scoala au fost comisii care cica au lasat copiatu pe rupte,personal am avut una mai stricat nu ne lasa cu copiatu numa foarte rar si atunci numa putin sa vorbim uni cu altii cam atata insa.Oricum sper ca iau 8+ la s1 am cam dato in bara presimt
Andrei_MG Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ati luat note mari:> :-? da am luat note mari ....toti am luat 10 ...k profesorii is roboti doar si corecteaza nus cate mii de lucrari in cateva ore ... e greu de gandit oleaca.... cum avea sa corecteze asa rpd... am dato in bara la subiect 1 la ceva pe acolo.... subiect 2 cu trecerea timpului am scris cat trebuia si zic k e bun :) ... si subiect 3 basmul ..subiect acceptabil ...;) usor :P acu la nota depinde si de preferintele corectorilor....sunt unii care nu au pretentii asa mari dar altii au pretentii si dau punctaj mai mic ... la romana parerea mea k nu poti sti nici odata ce nota iei... spre deosebire la mate ...ai calculat tio dat bn ...ai punctaj X :P ...
CryNow Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 deci putem zice ca cineva de Sus a tinut cu noi, in sensul ca ... sincer doar romanele le stiam bine [ in afara de enigma otiliei si ultima noapte de dragoste ... ] daca picau poezii sau titu maiorescu era macel la nivel national !
m4x Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Parerea mea e ca ati avut mult noroc, basmul e usor ... tot mai stii cate ceva la el, l-ai auzit undeva ..cred ca oricine stie cine era Praslea/Harap-Alb si nu mai stiu eu ce "zmei" :D, oricum s-a compensat cu poezia lui Nichita Stanescu..din cate am citit, a fost un pic mai greu la subiectul ILuni vine matematica ?
Fane Spoitoru Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 marti matematica :) miercuri specialitate/geografie si joi sportu :D
musthyzz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ba oameni buni ... deci wtfhttp://hai6.net/2008/06/ce-mai-scrie-oamenii-la-bacalaureat/poate a mai fost , poate nu.
greedy91 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 spor all , bv tuturor am si eu o mica intrebare : un liceu ce tre sa faca sa devina colegiu ? intelesesem ca trebuie sa treaca toti elevii bacul cativa ani la rand ? daca ma nu stiu bine va rog sa ma corectati p.s. : cand aveti la info ? miercuri ? sau mai bine vine intrebarea : da careva la info ? :D
Andrei_MG Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Parerea mea e ca ati avut mult noroc, basmul e usor ... tot mai stii cate ceva la el, l-ai auzit undeva ..cred ca oricine stie cine era Praslea/Harap-Alb si nu mai stiu eu ce "zmei" :D, oricum s-a compensat cu poezia lui Nichita Stanescu..din cate am citit, a fost un pic mai greu la subiectul I Luni vine matematica ? daca zici u max k stie toata lumea....de exemplu era una care zicea k Povestea lui Harap-Alb ..e scrisa de Mihai Eminescu...ce sa mai zici atunci? lol musthyzz unde ai gasit asa rpd? :blink: lol ala chiar cum a trecut clasa...k nare nici o legatura cu subiectu ... si sincer nici nu mam straduit sa citesc tot k ma ia cu dureri de cap .... greedy91 da eu dau la info :P ... m4x mai e asa : marti matematica,miercuri info si joi sport ( la mine ceilalti poate o ales altceva :P )
Luci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 daca zici u max k stie toata lumea....de exemplu era una care zicea k Povestea lui Harap-Alb ..e scrisa de Mihai Eminescu...ce sa mai zici atunci? lol musthyzz unde ai gasit asa rpd? :blink: lol ala chiar cum a trecut clasa...k nare nici o legatura cu subiectu ... si sincer nici nu mam straduit sa citesc tot k ma ia cu dureri de cap .... greedy91 da eu dau la info :P ... m4x mai e asa : marti matematica,miercuri info si joi sport ( la mine ceilalti poate o ales altceva :P ) daca voi nu v-ati prins era simulare...deaia si-a permis sa scrie prostii ^_^ imi place subiectul 4 :wub:
Roxelly Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 daca zici u max k stie toata lumea....de exemplu era una care zicea k Povestea lui Harap-Alb ..e scrisa de Mihai Eminescu...ce sa mai zici atunci? lol musthyzz unde ai gasit asa rpd? :blink: lol ala chiar cum a trecut clasa...k nare nici o legatura cu subiectu ... si sincer nici nu mam straduit sa citesc tot k ma ia cu dureri de cap .... greedy91 da eu dau la info :P ... m4x mai e asa : marti matematica,miercuri info si joi sport ( la mine ceilalti poate o ales altceva :P ) daca cineva e in stare sa spuna ca harap alb e scris de mihai eminescu, inseamna ca persoana respectiva e mult prea redusa si in orice caz nu ai ce sa ii ceri. astfel de specimene ies din discutie s-a dat mult prea usor la partea a 3-a la romana..nu stiu prima parte cum a fost
TyreXel Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Partea I - Poezia lui Nichita Stanescu a fost usoara :) cred ca iau punctaj maximPartea II - Si textul argumentativ a fost usor, sper sa iau si acolo punctaj maximPartea III - Harap - Alb a fost usor, sper ca am acoperit toate cerintele si iau punctaj bun :D am scris 3 pagini aproape
FLOW Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Partea I - Poezia lui Nichita Stanescu a fost usoara :) cred ca iau punctaj maximPartea II - Si textul argumentativ a fost usor, sper sa iau si acolo punctaj maximPartea III - Harap - Alb a fost usor, sper ca am acoperit toate cerintele si iau punctaj bun :D am scris 3 pagini aproape :blink: :blink: mdea..Poate iei 10 :beer: