CryNow Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 varianta 8, ai dreaq cronicari >_< am luat 9.50 anyway, pacat ca unu din examinatori a fost ungur:(
Tsu_Xing Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 abia astept scrisul ^_^ Nu uitati, nu alegeti Morometii sau Ion
iLoveCalifornia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 zbk ar fi cazul sa te opresti prea multe reply , faci masteru :blink:congratz all
TyreXel Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 eu nu va inteleg am deschis topicu ca sa vorbim despre bac,variante extrase,am stiut/nam stiut,am copiat/nam copiat,comisie ok/sau satane in persoana,nu sa discutam ca analfabeti au 10 si altii au 8.Si sincer la mine in scoala sa luat ieri un 6 cea mai mica nota din scoala cred,deci pe cat e de posibil sa-ti ridice nota de la bac la fel tio poate si scade,si sincer nu inteleg de ce se baga persoane in seama cu faptu ca sora/fratele a dat bacu acu 2-3 ani si el defapt e abea clasa a9-a anyway,asa incep si eu ca X a dat bacu acu 30 de ani si a luat 9.........Eu am intrat al VII-lea la proba oral si 2 copii din fata mea au luat nota 6 #-o .Dar aia habar n-aveau ce pe lume se afla, nu au stiut nimic iar cand ziceau ceva era vreo prostie. @tsu - nu depinde de noi acest lucru :-S
BlackDevil Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 abia astept scrisul ^_^ Nu uitati, nu alegeti Morometii sau Ion da bine ca ne tii pumnii ) ce e cu morometii sau ion ?
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 da bine ca ne tii pumnii ) ce e cu morometii sau ion ? Ion eu zic ca intra la categoria usoara ... cea mai simpla tema + ca pe seama lui nu se cer multe
Andrei_MG Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 sh itzi e frica? :> fratele lu zbk? de spame-zi asa? ... spor maine la engleza tuturor ;) sunt al 2 lea la ascultat :( ... de la ora 8 :( ...sper sa fie bn :D
Luci Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 (edited) bafta la engleza !sper sa luati 10 ca prima data,doar ati invatat :cool2:suspend 2 zile, te inveti sa nu mai postezi aiurea, ok? Edited June 24, 2008 by IceMan
BlackDevil Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Maine si joi.in oradea e doar maine deoarece is care dau si la franca si i-au inghesuit pe toti intr-o zi :D
MiTzA- Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dupa proba la romana, urmatoarele exemple ( trageti singur concluzile ) -Unu a invatat si a luat 10 ( pe merit ) -Altu a scos o carticica daia cu tot ce ii trebuia in ea, ia citit din aia si a luat 10 ( .... ) -Altu a invatat, a zis tot ce i se cerea .La comisie erau 2 femei, una a ascultat tot ce a zis, a doua vorbea la telefon.Prima ( cea care asculta ), ia dat 10, a doua ia dat 9 Deci, anii trec, oamenii raman la fel ;)
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 vreau sh eu subiectele, plz @Andrei_MG daca te uitzi la semnatura mea itzi dai seama... ;)
Tsu_Xing Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 da bine ca ne tii pumnii ) ce e cu morometii sau ion ? Acum 2 ani la proba scrisa a fost show cu Ion cu omul de geniu de au picat multi ca l-au ales pe el si nu trb :) Ceva de genu, am avut noroc si l-am ales pe ala care trb :P #-o
Guest Bogdan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 cred ca era cu intelectualu' si nu cu omu' de geniu...daca ma tine bine memoria ... maine... pasu' 2/6 ... bafta la toti ... sa luati cel putin 10 !
@tom Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 vreau sh eu subiectele, plz subiectele le gasesti pe situl oficial adica aici http://www.subiecte2008.edu.ro/bacalaureat/index.html cam tarziu te uiti peste ele desi cred ca tu nu dai bacul acum dar ma rog :dooh: Referitor la romana scris as vrea sa pice la partea 3 orice inafar de poezii astea nu le`am invatat
Guest Bogdan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Referitor la romana scris as vrea sa pice la partea 3 orice inafar de poezii astea nu le`am invatat sa te auda si sa te asculte mana lu' cel care extrage numarul variantei! nici mie nu imi plac deloc poeziile si nici nu le stiu :blink:
RyLa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 avand in vedere ca peste cateva ore unii vom sustine examenul de bacalaureat,tin sa le urez tuturor succes si bafta si sper sa luam toti cu note cat mai mari,ar fi frumos pe tot parcursul examenului sa zicem aici,notele luate,ati copiat/nu ati copiat etc etc .Inca odata succes la toti . :right: Sanatate multa si tie
Andrei_MG Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 gata si proba orala la engleza un 9.... meritat la ce fel vorbea ala din comisie parka vb la mijto ... :D merge...spor la restu :P care mai aveti ;) Doamne ajuta vineri la romana scris cum ati zis si voi...fara poiezie la subiectu 3 :( ...
BlackDevil Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 10 si la engleza +felicitari si m-au intrebat daca nu vreau sa merg la facultatea de engleza :lol:
TyreXel Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Felicitari :D Acum plec si eu sa scap si de engleza :-S sper sa mai iau un 10
BlackDevil Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 succes :P nu cred ca vei avea o problemabtw inaintea mea a fost unul :crazy: asa citea ca nici eu nu intelegeam nik si stateam langa el ... zici ca sughita asa citea :rofl1:
n4pst3r Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ce mi-ar placea sa mai dau bacul, e mic copil pe langa a 2-a sesiune cu 8 examene si o restanta