TyreXel Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Sincer.Eu cred ca s-a copiat ...astazi pe strada m-am intalnit cu cativa cunoscuti care dadusera bacul .Erau 3...toti luasera 10 Damn...s-o fi pus toata lumea pe invatat ?Mentionez ca acei elevi nu erau niste elevi foarte dotati .Tu habar n-ai cu ce se mananca acest "sport". Ar fii mai bine sa incetezi cu bagarea asta in seama peste tot. Fa spam in alta parte te rog, aici nu esti bine venit.
Shuriken Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 eu imediat ce-am ajuns acasa de la oral am dat pe stiri si vad "FRAUDA LA BACALAUREAT" WTF DEJA? .Din cate am inteles unii au avut intrebarile deja cu o zii inainte si li sea zis unde vor fi puse anumite bilete pentru a le extrage exact pe cel dorit.Poate avem noroc si va fi si la scris tot asa cu FRAUDA sa aflam varianta extrasa cu o zii inainte cami tocesc eseul motamo de la S3 :-j
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tu habar n-ai cu ce se mananca acest "sport". Ar fii mai bine sa incetezi cu bagarea asta in seama peste tot. Fa spam in alta parte te rog, aici nu esti bine venit. Mai bine spus , oare a dat bacu de are habar ? eu imediat ce-am ajuns acasa de la oral am dat pe stiri si vad "FRAUDA LA BACALAUREAT" WTF DEJA? 21.gif .Din cate am inteles unii au avut intrebarile deja cu o zii inainte si li sea zis unde vor fi puse anumite bilete pentru a le extrage exact pe cel dorit.Poate avem noroc si va fi si la scris tot asa cu FRAUDA sa aflam varianta extrasa cu o zii inainte cami tocesc eseul motamo de la S3 poate ti`l tocesti , dar nu uita ca oralu sa bazat pe gandirea proprie , pe parerile personale ... deci
TyreXel Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ruler' date='Jun 24 2008, 09:56' post='2863694']Mai bine spus , oare a dat bacu de are habar ?Ziua de nastere 13 Septembrie 1993Raspunsul vine de la profil.Profesorii au pus accent pe modul in care te exprimi, daca stii sa vorbesti e clar ca iei 10. Aceasta proba este pentru a ridica media, nu este una grea... insa se pare ca nu toata lumea stie acest lucru.
Luci Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tu habar n-ai cu ce se mananca acest "sport". Ar fii mai bine sa incetezi cu bagarea asta in seama peste tot. Fa spam in alta parte te rog, aici nu esti bine venit.prietene ,scuze daca te ataci...asta e nu se poate ca toata lumea sa ia zece (si aici nu ma refer la cei de pe linkmania)...multi elevi prosti au luat 10asta e...sper sa se copieze si atunci cand voi da eu bacul and...tyrexel , nu te mai ataca asa pentru ca ,chiar nu ma intereseazaedit:mie imi pari o persoana foarte destepta...and ...sa sti ca nu la tn ma refer ca ai copiatfaza cu exprimatu:elev prost,care cara lemne la o firma pt niste paine ,nu invata and etc...sa ia 10 la bac ...wtf?
RaifalM3n Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 zbk in caz ca nu stiai CEI mai destepti elevi sunt exact AIA care sunt saraci ....mai documenteaza-te .e o rata foarte mare printre cei saraci ... ffs
m4x Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Frate-meu a fost mai bun ca mine, mereu a terminat cu media > 9.50 clasele de la liceu, dar la oral acu a luat 8.50, nu le are cu romana, el bazandu-se mai multe pe matematica. Multumit zbk ? Nu toata Romania a luat 10.Apropo "cand doi iti zic ca esti beat, dute si te culca"
Luci Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Stiu...elevi saraci care invata ... elevul dat exemplu de mn nu invata...il cunosc ...si a luat 10 se si balbaie, cand vorbeste ...nu stie sa-si insire ideile in ordine asta e ...poate a invatat acum media lui pe toti anii de liceu nu trece de 6.50 park :-?
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mda...sor`mea nu fu asha de norocoasa ca altzii... poate din cauza comisiei (ieri au obosit cand au ajuns la litera C)... anw... sor`mea lua 7 :-j
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 nope... but nici colegii ei nu au shtiu... sh au luat 9 sh 10... :P defapt nush ce a invatzat ea... sau daca a invatzat...
Velasquez Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Despre pareri , note despre bac s-a ajuns la spam de copii . ontopic : cand se da la mate ?
Andrei_MG Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Despre pareri , note despre bac s-a ajuns la spam de copii . ontopic : cand se da la mate ? marti pe 1 iulie ba ZBK ...ce-ti place tie sa vb despre lume fara k macar sa-i cunosti cu adevarat.... asa pot sa zic si eu despre u k nus ce ....da nu-mi permit ...k nu te cunosc ... si de obicei nu judec oamenii la prima vedere... de unde stii k nu a stiut de 7 ? sora lu *crazy_kid* ..? si ea a exagerat cand a zis k nici colegii ei nu au stiut de 9 si 10 .... nu ati fost voi in comisie sa vedeti cum sau prezentat... intelegeti odata k examenul oral este pune in evidenta cum te exprimi acele 5-10 min cat esti ascultat...si daca ai un moment atunci de sclipire. ... si cel mai "prost" daca are o sclipire atunci ia 10 fara probleme...e o chestie de moment acest examen... deci nu e vorba de copiat sau alte chestii ci de acel moment... ZBK ... parerea mea k pana nu traiesti momentul ar trebui sa nu mai judeci pe altii ;) ...
Guest iustinian Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mult noroc tuturor.sa luati numai note bune
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 marti pe 1 iulieba ZBK ...ce-ti place tie sa vb despre lume fara k macar sa-i cunosti cu adevarat.... asa pot sa zic si eu despre u k nus ce ....da nu-mi permit ...k nu te cunosc ... si de obicei nu judec oamenii la prima vedere... de unde stii k nu a stiut de 7 ? sora lu *crazy_kid* ..? si ea a exagerat cand a zis k nici colegii ei nu au stiut de 9 si 10 .... nu ati fost voi in comisie sa vedeti cum sau prezentat... intelegeti odata k examenul oral este pune in evidenta cum te exprimi acele 5-10 min cat esti ascultat...si daca ai un moment atunci de sclipire. ... si cel mai "prost" daca are o sclipire atunci ia 10 fara probleme...e o chestie de moment acest examen... deci nu e vorba de copiat sau alte chestii ci de acel moment...ZBK ... parerea mea k pana nu traiesti momentul ar trebui sa nu mai judeci pe altii ;) ...poate pt k ma cunoashte... sh o cunoashte sh p ea... :P
RaifalM3n Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 omfg I LoVe ZBK*I LoVe ZBK* matrimoniale baaaa apropo sormea a luat 6, iar o prietena care na mai fost de 3 luni la scoala a luat 8... just think about that
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 omfg I LoVe ZBK*I LoVe ZBK* matrimoniale baaaa apropo sormea a luat 6, iar o prietena care na mai fost de 3 luni la scoala a luat 8... just think about that sormea a luat 7, sh o colega de`a ei care chiuleshte angro a luat 9.... ce matrimoniale? k doar nu ne`am cunoscut pe LM.... ;)
RaifalM3n Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 well`just think about that .... te pune pe ganduri ..
_Deza Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 la oral tre sa ai si noroc sa tragi un bilet usor,sa ai o comisie mai intelegatoare,oricum mereu s'au luat note mari la oral
@tom Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 am luat 10 la romana :dance: acum urmeaza engleza B)edit: am uitat sa specific ca am nimerit biletul nr 44
Shuriken Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 eu nu va inteleg am deschis topicu ca sa vorbim despre bac,variante extrase,am stiut/nam stiut,am copiat/nam copiat,comisie ok/sau satane in persoana,nu sa discutam ca analfabeti au 10 si altii au 8.Si sincer la mine in scoala sa luat ieri un 6 cea mai mica nota din scoala cred,deci pe cat e de posibil sa-ti ridice nota de la bac la fel tio poate si scade,si sincer nu inteleg de ce se baga persoane in seama cu faptu ca sora/fratele a dat bacu acu 2-3 ani si el defapt e abea clasa a9-a anyway,asa incep si eu ca X a dat bacu acu 30 de ani si a luat 9.........