Jump to content
Shuriken

Bacalaureat 2008

Recommended Posts

Posted

oralu il luati ... la fel si examenu scris . in ultimii 3-4 ani in 80% din liceele din Romania se fac "trade`uri suspicioase " :)) acuma daca ai ghinionul sa nu te afli in cei 80% si tu sa iesi printre tapii ispasitori ... ai ghinion la maxim :)) oricum , bafta la toti , si fara emotii ca n`aveti de ce , il puteti da si la anu :-j

Posted

ZBK tu iti traiesti viata pe forum?

Nu cred ca mai e un spammer mai mare ca tine #-o

da :)

azi fusei vreo 6 ore pe la strand

spamez cat vreau nu imi zici tu ce sa fac .ok ?ti-e frica ca te iau la posturi ?? #-o

ON:vad ca pana acum ati luat numai 10 ,chiar asa de usor este ?

Posted

da :)

azi fusei vreo 6 ore pe la strand

spamez cat vreau nu imi zici tu ce sa fac .ok ?ti-e frica ca te iau la posturi ?? #-o

vad k le ai cu spanu ... nu gluma :)) ....

bft tuturor la bac :P

am avut biletu nr. 14 ...daca ma concentram mai mult luam si eu 10 :P dar asa am luat 9,5 ...e bun si asta :D

Posted

daca au luat mai mic decat 8 chiar crezi ca vor posta ? :))

anw unde am dat, o colega a luat 8 la comisie (dimineata) si mai pe seara colegii care au fost tot la comisia aia au spus ca erau super relaxati ...

asa ca depinde mult mai mult de comisie decat de ce stie elevul

btw nu stiu dc dar dira ne-a spus ca anul acesta comisia nu prea mai are voie sa te intrebe mare lucru ... s-o fi inselat

Posted

unu de la soramea din cls a zis k nu shtie sh i`au dat aia 5... :P

una care chiuleshte angro sh e corigenta a luat 9... :rofl2:

acum depinde ce varianta le pica... :>

Posted

unu de la soramea din cls a zis k nu shtie sh i`au dat aia 5... :P

una care chiuleshte angro sh e corigenta a luat 9... :rofl2:

acum depinde ce varianta le pica... :>

as vrea sa am si eu asa succes :blink:

ps: da tocilari aveam pe linkmania bravo voua

Posted

S.au luat multe note de zece .... am fost si eu azi cu o fata ... si cat o asteptam vedeam de la alte clase cum iesea lumea ...

"Am luat 10" cred ca e o senzatie nemaipomenita ....

Cine stie cat o sa iau si eu la anu :|

Varianta 77 ... Care o stie ? :))

Guest Bogdan
Posted

cu o mica intarziere...

Nr bilet : 86

Nota: 10 :)

Posted

hai sa va zic pe scurt ce aveti de zis...

1. perspectiva autorului

2. eu am incadrat prima data textul la un stil functional (trebuie stiute toate), am zis apoi schema lui jakobson (emitator, receptor, context (locul, timpul, etc.) codul (limba romana, am vazut ca sunt texte si cu fr prin ele), canalul de transmisie (oral/scris) si subiectul(referentul). lungiti-o cat mai mult aici. vorbiti despre vocabular cuvinte monosemantice, cuv cu sens denotativ (sens propriu), neologisme, cuvinte derivate cu prefixe etc.

vorbiti pe urma despre tehnicile logice inductiv sau deductiv

la sfarsit concluzia (ce va trece prin cap)

la tot ce e mai sus puneti cat mai multe exemple, mai ales la stilul functional dati caracteristicile, spunet ce fel de text este fictional/nonfictional etc.

btw fiti atenti la cerinte... asta mi-a cazut mie, in mare cred ca sunt cam aceleasi. daca aveti un text artisitc dati exemple de metafore, epitete. orice va trece prin cap spuneti.

Posted

10... easy shit chiar si cu comisie grea.

Mi-a picat biletu 98... despre Uniunea Europeana

Bafta la scris ca acolo e problema , oralele sunt doar pt a marii media overall de la bac.

Posted

Sincer.Eu cred ca s-a copiat ...astazi pe strada m-am intalnit cu cativa cunoscuti care dadusera bacul .Erau 3...toti luasera 10

Damn...s-o fi pus toata lumea pe invatat ?

Mentionez ca acei elevi nu erau niste elevi foarte dotati .

Posted

Succes la Bac copii din partea mea : Dl. Ing. musthyzz ... 5 ani s-au rezumat astazi in 25 de minute.

Congratz musthy!

mai mult k sigur nu'ti aduci aminte cine sunt,dar te am in lista de messenger si acum :P

Posted

Sincer.Eu cred ca s-a copiat ...astazi pe strada m-am intalnit cu cativa cunoscuti care dadusera bacul .Erau 3...toti luasera 10

zbk lasa-ne.... ce sa copii la oral frate? :| .... doar sa ai toate biletele trase la imprimanta de acasa rezolvate... k nu stii ce bilet ai norocu sa tragi...

si daca e sa copii de la colegu ati zic eu k ala ati spune acolo 1,2 idei ...dar mai mult nu k are si el de rezolvat biletul lui ... si nu cred k ai convine sa al lase pe al lui si sa ajute pe altul

parerea mea k postezi si u asa cum apuci... ce ati trece prin cap fara sa gandesti ce spui ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...