Domino628 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 sunt si eu curios,astia care pica bacu' acum,mai dau o data peste o luna (parca asa era)?
yo_addi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dau in sesiunea aug-sept numai la proba la care au picat parca asa e acum
CryNow Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Am luat 9.65 per total :)congratz !ce profil ai terminat ?
afroMAN Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ma eu nu stiu unde vezi u ca s`au afisat rezultatele in rovinari si barsesti ca eu nu vad asa ceva http://bacalaureat.edu.ro/2008/rapoarte/GJ...etic/index.html La mine in liceu decat la probele orale s`au afisat http://bacalaureat.edu.ro/2008/rapoarte/GJ...etic/index.html si dupa ora 4 se afiseaza si restul. La sc de la ora 12 au afisat rezultatele dar nu pe site #-o Dupa ora 4 se afiseaza pe site si rezultatele la probele scrise anunt`o pe surioara ta :-jnu sunt afisate toate notele, dar o parte din ele sunt :) anw ms :)
c3nz0r Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 au facut aceeasi magarie ca anu trecut, afiseaza cate o nota la 2 ore sa dea lumea clickuri in disperare sa le iasa bani ...
Velasquez Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Felicitari celor care au luat bacul , sa speram ca va veti descurca asa de "bine" si la faculta cat si in viata de zi cu zi . :clap:
Guest Bogdan Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Romana oral - 10 Romana scris - 8.2Mate M1 - 7.4 :( Biologie IX - X - 9.45Engleza oral - 10 Educatie fizica - 10Media - 9.17 :P :beer:
{Strik3} Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 8.25 , Mate-Info.La cat am invatat (ZERO) e mai mult decat buna nota.
TyreXel Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Romana scris - 9Matematica - 8.5Tehnic - 7.1 :sef:Media finala - 9.10Pentru cineva care a invatat 4 luni din 4 ani nu zic ca e o medie rea ;)
gaboi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Vad ca bacul nu este asa o gluma ... am un tovaras care a picat la mate si i.a cazut ceru.n cap , nu mai ai cu cine discuta si varmiu nu are medie sa intre la facultatea care vrea ... Phalei si cand ma gandesc ce ma asteapta si p mn
afroMAN Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 sh se mai zicea ca au copiat pe rupte... #-o degea copiaza daca copiaza prostii :violent: Ps: In Romania ToTuL eSte PoSiBiL... :-j
Luci Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 sh se mai zicea ca au copiat pe rupte... #-o degea copiaza daca copiaza prostii :violent: Ps: In Romania ToTuL eSte PoSiBiL... :-jse copiaza decat unde se dau bani...sau au profesorii preferinteadu-ti aminte fosta scoala a mea...actuala a ta...cum intr-o clasa toti au avut note mari iar in altele... #-o Adu-ti aminte notele mele...si cati prosti m-au intrecut ;)(la teze, ca la medie genereala...)Noroc ca am intrat la liceu bun si nici macar nu am invatat...asa se intampla si la bac...la ei bataia e sa intre la fara plataFelicitari tuturor pentru note.Imi cer scuze ca am zis ca ati copiat...oralu tot timpul a fost pus numai pentru marirea notelor...departajarea s-a facut la probele scrise .Bafta in contiuare !
FLOW Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pentru cineva care a invatat 4 luni din 4 ani nu zic ca e o medie rea ;)dc minti publiculps: buna medie :beer:
Bobo Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Am scapattttt !!! Am trecut cu bine , media : 9,58 .Felicitari celor care au luat si imi pare rau pentru cei care au "picat"
gaboi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Pentru cineva care a invatat 4 luni din 4 ani nu zic ca e o medie rea ;)Asa zici la lume ;) Da' cand colo tu ai rupt cartile in casa ... mai cunosc dinastia care nu recunosc , zi frate ca ai invatat Este adevarat ca in 2009 se scoate sesiunea din toamna ?
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asa zici la lume ;) Da' cand colo tu ai rupt cartile in casa ... mai cunosc dinastia care nu recunosc , zi frate ca ai invatat frate ma jur ca in toti anii de liceu n-am invatat mai mult de 50 de ore, in toti 4 ce dreaq ... [ asta sunt eu, nush de tyrexel ]da, si eu am auzit ca de la anu ... se scoate sesiunea din toamna, asa ca pune burta pe carte sa nu cumva sa pici :/m-ar tenta mai departe management tursim sau mediu ... :P
gaboi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 frate ma jur ca in toti anii de liceu n-am invatat mai mult de 50 de ore, in toti 4 ce dreaq ... [ asta sunt eu, nush de tyrexel ] da, si eu am auzit ca de la anu ... se scoate sesiunea din toamna, asa ca pune burta pe carte sa nu cumva sa pici :/ m-ar tenta mai departe management tursim sau mediu ... :P 50 de ore :o , Eu n.am invatat 20 de min` in 3 ani Na , poate Tyrexel este baiet care.l duce bibilica` :) Este cineva p aici care vrea sa intre la facultate de CAD ca m.ar interesa si pe mine mediile de intrare ...mai multe :)
TyreXel Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 50 de ore :o , Eu n.am invatat 20 de min` in 3 ani Na , poate Tyrexel este baiet care.l duce bibilica` :) Este cineva p aici care vrea sa intre la facultate de CAD ca m.ar interesa si pe mine mediile de intrare ...mai multe :) In cls a 9 era sa fiu exmatriculat din cauza absentelor ) clar rupeam cartea. In astea 4 luni am invatat mai mult decat in toata viata am facut de 2 ori variantele la mate si la romana... la tehnic nu am invatat si am luat nota mai mica P.S. AutoCAD nu se merita in tara... spune asta cineva care 2 ani la rand a luat premiu la olimpiada pe judet la AutoCAD.
gaboi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 In cls a 9 era sa fiu exmatriculat din cauza absentelor ) clar rupeam cartea. In astea 4 luni am invatat mai mult decat in toata viata am facut de 2 ori variantele la mate si la romana... la tehnic nu am invatat si am luat nota mai mica P.S. AutoCAD nu se merita in tara... spune asta cineva care 2 ani la rand a luat premiu la olimpiada pe judet la AutoCAD. Am un verisor in domeniu si castiga chiar foarte bine ...