Jump to content
Shuriken

Bacalaureat 2008

Recommended Posts

Posted

ma eu nu stiu unde vezi u ca s`au afisat rezultatele in rovinari si barsesti ca eu nu vad asa ceva http://bacalaureat.edu.ro/2008/rapoarte/GJ...etic/index.html

La mine in liceu decat la probele orale s`au afisat http://bacalaureat.edu.ro/2008/rapoarte/GJ...etic/index.html si dupa ora 4 se afiseaza si restul. La sc de la ora 12 au afisat rezultatele dar nu pe site #-o

Dupa ora 4 se afiseaza pe site si rezultatele la probele scrise anunt`o pe surioara ta :-j

nu sunt afisate toate notele, dar o parte din ele sunt :) anw ms :)

Guest Bogdan
Posted

Romana oral - 10

Romana scris - 8.2

Mate M1 - 7.4 :(

Biologie IX - X - 9.45

Engleza oral - 10

Educatie fizica - 10

Media - 9.17 :P :beer:

Posted

Romana scris - 9

Matematica - 8.5

Tehnic - 7.1 :sef:

Media finala - 9.10

Pentru cineva care a invatat 4 luni din 4 ani nu zic ca e o medie rea ;)

Posted

Vad ca bacul nu este asa o gluma ... am un tovaras care a picat la mate si i.a cazut ceru.n cap , nu mai ai cu cine discuta si varmiu nu are medie sa intre la facultatea care vrea ...

Phalei si cand ma gandesc ce ma asteapta si p mn 8-|

Posted

sh se mai zicea ca au copiat pe rupte... #-o degea copiaza daca copiaza prostii :violent:

Ps: In Romania ToTuL eSte PoSiBiL... :-j

se copiaza decat unde se dau bani...sau au profesorii preferinte

adu-ti aminte fosta scoala a mea...actuala a ta...cum intr-o clasa toti au avut note mari iar in altele... #-o

Adu-ti aminte notele mele...si cati prosti m-au intrecut ;)(la teze, ca la medie genereala...)

Noroc ca am intrat la liceu bun si nici macar nu am invatat...asa se intampla si la bac...la ei bataia e sa intre la fara plata

Felicitari tuturor pentru note.Imi cer scuze ca am zis ca ati copiat...oralu tot timpul a fost pus numai pentru marirea notelor...departajarea s-a facut la probele scrise .

Bafta in contiuare !

Posted

Am scapattttt !!!

Am trecut cu bine , media : 9,58 .

Felicitari celor care au luat si imi pare rau pentru cei care au "picat"

Posted

Pentru cineva care a invatat 4 luni din 4 ani nu zic ca e o medie rea ;)

Asa zici la lume ;) Da' cand colo tu ai rupt cartile in casa ... mai cunosc dinastia care nu recunosc , zi frate ca ai invatat

Este adevarat ca in 2009 se scoate sesiunea din toamna ?

Posted

Asa zici la lume ;) Da' cand colo tu ai rupt cartile in casa ... mai cunosc dinastia care nu recunosc , zi frate ca ai invatat

frate ma jur ca in toti anii de liceu n-am invatat mai mult de 50 de ore, in toti 4 ce dreaq ... [ asta sunt eu, nush de tyrexel ]

da, si eu am auzit ca de la anu ... se scoate sesiunea din toamna, asa ca pune burta pe carte sa nu cumva sa pici :/

m-ar tenta mai departe management tursim sau mediu ... :P

Posted

frate ma jur ca in toti anii de liceu n-am invatat mai mult de 50 de ore, in toti 4 ce dreaq ... [ asta sunt eu, nush de tyrexel ]

da, si eu am auzit ca de la anu ... se scoate sesiunea din toamna, asa ca pune burta pe carte sa nu cumva sa pici :/

m-ar tenta mai departe management tursim sau mediu ... :P

50 de ore :o , Eu n.am invatat 20 de min` in 3 ani :|

Na , poate Tyrexel este baiet care.l duce bibilica` :)

Este cineva p aici care vrea sa intre la facultate de CAD ca m.ar interesa si pe mine mediile de intrare ...mai multe :)

Posted

50 de ore :o , Eu n.am invatat 20 de min` in 3 ani :|

Na , poate Tyrexel este baiet care.l duce bibilica` :)

Este cineva p aici care vrea sa intre la facultate de CAD ca m.ar interesa si pe mine mediile de intrare ...mai multe :)

In cls a 9 era sa fiu exmatriculat din cauza absentelor =))) clar rupeam cartea. In astea 4 luni am invatat mai mult decat in toata viata :)) am facut de 2 ori variantele la mate si la romana... la tehnic nu am invatat si am luat nota mai mica

P.S. AutoCAD nu se merita in tara... spune asta cineva care 2 ani la rand a luat premiu la olimpiada pe judet la AutoCAD.

Posted

In cls a 9 era sa fiu exmatriculat din cauza absentelor =))) clar rupeam cartea. In astea 4 luni am invatat mai mult decat in toata viata :)) am facut de 2 ori variantele la mate si la romana... la tehnic nu am invatat si am luat nota mai mica

P.S. AutoCAD nu se merita in tara... spune asta cineva care 2 ani la rand a luat premiu la olimpiada pe judet la AutoCAD.

Am un verisor in domeniu si castiga chiar foarte bine ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...