T-rex Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nu trebuie absolut nici o spaga atat timp cat ti-ai facut macar 3/4 din orele de condus ;) atentia e cel mai imp lucru ;)
IceMan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 in ziua de azi dak nu ai pusi de o parte 150euro pt traseu e greu sa il iei din primele 5-6incercari... pt ca tu chiar dak mergi perfect te face el sa gresesti si te da jos :)...."traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"Pe asta de unde ai scos-o ? ... nu e adevarat. Stii sa conduci, il iei, nu stii ... te descurci. Si e NORMAL sa te faca sa gresesti, te pune la incercare... iti distrage intentionat atentia, te pune sa opresti pe interzis si chestii de genul, sa vada daca reactionezi...
-CopilaS- Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Poti sa dai cu 3 luni inainte sa faci 18 ani de permis.Trebuiesc minim 22 de puncte...si maxim este 26....Este usor daca nu ai emoti si inveti....Trebuie sa nu fi moale si sa ineti si ceva inainte sa dai...Traseu se ia si cu bani si fara bani!!! Depinde de tine...
[T]Ruler Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Este usor daca nu ai emoti si inveti...corect ... mi`e si rusine sa zic a cata oara l`am luat ... l`am picat de fiecare data ca nu invatam sala
Stalk3r Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 in ziua de azi dak nu ai pusi de o parte 150euro pt traseu e greu sa il iei din primele 5-6incercari... pt ca tu chiar dak mergi perfect te face el sa gresesti si te da jos smile.gif...."traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"peobabil tu traiesti in romania din mintile tale , sau in bucuresti .. unde porcariile de genu is la moda , dar nu ai cum sa patesti asa ceva atata timp cat ai cu tine martor.daca ii dai bani ca sa te treaca , te trece sigur , dar nu o sa te pice sigur daca tu stii sa conduci si mergi corect.
jeki Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 pai e imposibil sa te pice daca sti sa conduci .. numa daca are ciuda pe tn din diferite motive ..
Gandalf Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dai bani ,nu stii regulile si dai peste unu in prima intersectie,mai omori si nevinovati,cel mai bine e pe merit macar stii cat de greu l-ai luat si esti atent la volan.
Mehico Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Daca iti dai interesul este imposibil sa pici la sala. Daca nu, faci degeaba scoala de soferi. Citeste o data, de doua ori regulile de circulatie, faci cate 2-3 chestionare pe zi si-l iei cu brio. Cred ca ai putea la fel de bine sa faci doar chestionare, fara sa citesti regulile de circulatie si sa-l treci (+ cunostintele acumulate din viata de zi cu zi), doar ca asta ar presupune mai multa munca, mai bine inveti regulile sa ai, pe urma solutiile intrebarilor pe care nu le-ai mai intalnit (mi s-a intamplat) le gasesti aplicand logica. Nici la oras nu e greu, depinde si cine te examineaza. Unii sunt mai exigenti, te pica pentru o mica greseala, altii nu. Dar daca tu conduci bine sigur treci orasul, interesul examinatorului nu este sa pice cat mai multi, ci sa admita in circulatie pe cei care merita ("jumatatea plina a paharului"). Nici vorba sa te pice ca nu-i place de tine, ca nu-i dai bani...etc. Eu chiar m-am certat putin cu examinatorul cand a urcat in masina, si tot m-a trecut. Am condus 5 minute + o parcare cu spatele si atata a fost tot examenu. Totul e sa-ti dai silinta.
RyLa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 in martie anul viitor am 18 ani .. pot sa dau mai devreme pentru carnet si sa il primesc atunci cand am 18?:D ... si mai am o intrebare .. este greu? .. cate puncte este minimul ca sa trec? ... stiu ca un coleg deal meu a luat 12 puncte si a picat .. pai daca a luat 12 puncte inseamna ca e redus de tot ,mi se pare ca poti da cu 2 luni innainte de 18 ani ,sau poti face si altfel ,daca esti la scoala profesionala auto il iei exact cand faci 18 ani )
Guest iuliaxxx Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 saptamana viitoare incep scoala de soferi... sper sa ma descurc, si sa iau si examenul din prima...
IceMan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 RyLa.Iepurila, poti doar incepe pregatirea cu 2 luni inainte, nu sa dai examenul. Cat despre cei de la auto, nici aia nu-l iau "moka", dau si ei examen.iuliaxxx, bafta.
FLOW Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dute ARGES = PITESTI sigur iei carnetul cu putin cash la tine
RyLa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dute ARGES = PITESTI sigur iei carnetul cu putin cash la tinein romania il iei oriunde cu o spaga frumoasa nu numai in pitesti
frankie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 RyLa.Iepurila, poti doar incepe pregatirea cu 2 luni inainte, nu sa dai examenul. Cat despre cei de la auto, nici aia nu-l iau "moka", dau si ei examen.iuliaxxx, bafta.poti cu mai mult de 2 luni
greedy91 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 eu la anu dau de carnet , momentan doar 17 ani din ce am vazut ce ati postat : - oricat de mult ai invatat tot poti sa cazi : lapsus , emotii , etc - daca esti pasionat de masini nu ai cum sa iei doar 3 pct , iei in cel mai rau caz 10 ... eu am facut cateva chestionare cu soramea si am luat pct intre 16 si 20 (asta in cazu in care nu am avut treaba cu acea carte) - eu o sa dau bani dupa ce am sa iau sala , deoarece imi doresc atat de mult acest lucru incat nu admit sa ma faca o bila de slana sa gresesc - Stalk3r .... porcariile de genu din bucuresti sunt si in craiova , iti spun ce a patit un prieten foarte bun : era in masina , astepta sa vina ceafa de porc . intra ala in masina , cand sa plece prietenul meu ii spune in gluma : " puneti-va centura decolam " , merg putin dupa care politistu ii spune : trage pe dreapta , ala trage , dupa ce opreste masina ii zice prietenului meu : jos centura am aterizat ! intrebare : unde a gresit de l-a picat ? raspuns : a facut o gluma :)
Burne Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 sala e floare la ureche am dato de 3 ori 25/26/26 :D, in schimb am picat la oras culmea e ca a 3a oara totul a fost perfect ( era alt politist in masina ), si acum imi vine sa il scuip cand il vad pe strada ( da domnule Carlig de dvs este vorba ).in primavara cred ca ma apuc sa fac C si A
FLOW Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Am auzit k se va scumpii scoala de soferii :( is that true?
noghri Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 pai da, gandeste-te ca benzina si motorina se scumpesc si ele. nu ti se pare logic?
IceMan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 poti cu mai mult de 2 luninu poti.. se putea cu 3 luni inainte cand am dat eu prin 2007, dar s-a schimbat. stiu sigur, pt ca mai vroia un amic sa se inscrie dar nu putea pt ca nu avea 18 si i-a spus instructorul sa vina cu 2 luni inainte, ca s-a schimbat legislatia.
RyLa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Am auzit k se va scumpii scoala de soferii :( is that true?deja sa scumpit ,e mai scump decat acu 2 luni
Roxelly Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 deja sa scumpit ,e mai scump decat acu 2 lunite costa 1200 lei scoala de soferi (in craiova)si am inteles ca acum daca pici orasul, esti obligat sa dai sala din nou
greedy91 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 te costa 1200 lei scoala de soferi (in craiova) si am inteles ca acum daca pici orasul, esti obligat sa dai sala din nou erai obligat si inainte in caz ca picai orasu sa dai sala :rofl2: iar in legatura cu scumpirea mi se pare prostie , daca o tin in ritmu asta pana dau eu de carnet cat ajunge ? 30 de mil ?
RaifalM3n Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 eu am facut 18 acu vreo 3 luni si tot asa ca dabea astept , dabea astept, insa acu mi se cam falfaie in legatura cu carnetul.... il las la urma, prin toamna asa :)nu va agitati nu e mare scofala , dupa 2,3 luni tzi se ia.
IceMan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 te costa 1200 lei scoala de soferi (in craiova)depinde la ce scoala de soferi (de stat, particulara), fiecare aplica alte taxesi am inteles ca acum daca pici orasul, esti obligat sa dai sala din nouasa era si pana acum
Mehico Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 depinde la ce scoala de soferi (de stat, particulara), fiecare aplica alte taxeasa era si pana acumMai demult daca luai sala si picai orasul, puteai da orasul iar, fara sa mai trebuiasca sa treci mai intai de sala. Acuma nu mai e asa.