Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Am facut rost de un forum Ipb 1.3 si acuma vreau sa il instalez si imi zice ca am nev de o data de baze... Am un MySql dar nus tu sa il intsalez cum trebuie... care ma ajuta si pe mine va rog .. Daca aveti de unde datimi un sql care sa fie bun ... :beer:
Guest Invisible Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 in primul rand unde pui forumul?Ai hosting platit ?Decat un IPB 1.3, mai bine ai incerca un SMF, este free
Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 am host stai calm dar nu stiu cum sa fac data de baza....EDIT : Am si SMF , dar nu stiu cum sa fac baza de date
The Wizard Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 intra in cpanel sau cum e la tine la host, mysql, trebuie sa fie un "create".sau unde ai host? ca poate baza de date e deja creata.
Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 poi am host de la vodafone ... dar nu cred ca are baza de datate ci treb sa o fac eu ...
Guest Invisible Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Din pacate nu stiu ce interfata ofera vodafone, cum a spus si the wizard ai cpanel? Spune-ne ce e pe acolo si te vom ajuta sa creezi o baza de date.Toate serviciile de hosting ofera si baze de date.Te intrebam de host ca sa stiu ce sa iti recomand :)
Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://img357.imageshack.us/img357/56/cpanelxk1.png;)
Guest hexer Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 si cat platesti pt hostul ala ? eu am host la care platesc cam $8 lunar si pot sa imi bag oricate domenii vreau, cu trafic nelimitat.Daca te intereseaza da-mi un PM sa iti explic mai pe larg despre ce e vorba.
Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 eu paltesc 4 euro cu , cartela valorica vodafone
Guest Invisible Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ok multumesc,M-am uitat un pic la ce ofera vodafone pentru cei 2.63 euro pe luna si anumeAbonându-te la serviciul myDomain, obţii:domeniu de tip "domeniulmeu.ro"10 MB spaţiu de găzduire pentru site5 conturi de e-mail de tipul utilizator@nume.ro, fiecare a câte 5 MBzeci de formate grafice predefinite pentru a-ţi construi site-ulînscriere la 12 motoare de căutare, inclusiv Googleacces nelimitat prin FTPeditor HTML şi manager de fişieree-mail accesibil prin POP3 şi IMAPe-mail colector şi aliasuri nelimitateposibilitatea de redirecţionare a e-mail-urilor primitetransferul mesajelor de e-mail din alte conturimeniu de administrare a site-ului şi a e-mail-urilorsuport telefonic şi prin e-mailstatistici detaliate despre traficul site-uluistatistici despre spaţiul utilizatcontor de înregistrare a numărului de vizite pe sitetransferul automat al site-ului de la alt provider FTPIti recomand cu caldura sa iti gasesti un hoster calumea. vodafone nu ofera nici macar jumatate din serviciile care iti sunt necesare pentru un site si un forum acceptabil. Nu stiu care e procedura cu numele domeniului, daca tii mult la numele domeniului intreaba pe la vodafone daca nu iti recomand hostvision.
Guest biili Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Si cat trebuie sa platesc pe luna?Care-i site-ul de la hostvision?
Luci Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 E greu cu google...www.hostvision.roUitate singur la oferta...
Norbert Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Daca tot nu ai reusit. Lasa-mi un pm.O sa-ti dau un link de pe youtube.Sa vezi ce si cum se face.Bafta!
Stef Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 vodafone ofera hosting cu putine resurse...cauta altcevaps: daca nici o baza de date nu stii sa faci las'o baltaps2: nu stii sa intri in Cpane si sa dai la mysql si dai create...(peste tot e asa)
Norbert Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Daca nici cu link-ul dat de mine nu te descurci ... atunci nu stiu ce sa zic.Tre sa stii un pic de sql.Asta e drept.Dar cu putina rabdare se face.Bafta!
MEDION Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Daca vrei un host bun pe care il folosesc si io este http://krond.org pentru 15 lei pe luna nu cred ca e mult.. uite aici ce iti ofera http://krond.org/page.php?8
Adi Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Mydomain e prafpe 10 mega nu iti incap nici macar un sfert din imaginitry godaddy.com