Bibiloy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Andrei Musca,un baietel de 7 ani din lolcalitatea Murfatlar,Jud.Constanta, a murit in urma unui accident. Baietelul de 7 ani mergea pe trotuar inspre statia de autobuz,fiind ultima zi de scoala in care avea si serbarea.La un moment dat,un prieten de-al acestuia l-a strigat de pe cealalta parte a strazii,iar acesta,neatent a trecut in graba.O femeie de 36 de ani l-a lovit in plin cauzandu-i acestuia leziuni in zona capului.A intrat imediat in coma stand asa timp de 2 saptamani,timp in care acesta a implinit 8 ANI .Medicii ii mai dadeau numai 2% sanse de supravietuire,dar parintii lui erau optimisti si nu l-au parasit nicio clipa.Acum 3 zile acesta s-a stins din viata nemaiputand sa continue.Dumnezeu Sa-l ierte. Alta scena incredibila s-a intamplat in timpul in care acesta statea in spital,bunica lui,respectiv soacra mamei lui a venit pentru a o intreba daca aceasta ar dori sa vina acasa la dansa sa doarma putin si sa faca un dus iar ea a acceptat.Aceasta discutie s-a purtat langa patul ranitului,iar imediat dupa ce mama lui a raspuns ca da,baiatului i sa oprit pulsul si a incetat sai bata inima.Imediat mama a inceput sa urle :NU PLEC!NU PLEC! iar pulsul i-a revenit imediat la loc si inima a incetat sai bata iar .Soferita care l-a lovit este ingrozita si sufera de o depresie adnca,iar politistii au decalrat-o nevinovata. CONDOLEANTE!!! ^:^)^
n4pst3r Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 As dori sa recomand cateva reguli de baza in traversarea strazii :tiphat: 1.Doar pe trecerea de pietoni (desigur)2.Niciodata nu traversa de unul singur pe trecerea de pietoni.Cu atat traverseaza mai multa lume, cu atat riscul unui accident scade, si esti mai in siguranta.Cand eram la gimnaziu, un coleg a traversat de unul singur trecerea, si l-a lovit o masina, dar avea vreo 25 la ora, si s-a ales doar cu cateva contuzii si vanatai :(
huSt Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=125519Citeste-l inainte sa faci un topic in aceasta sectiune..@pacat de baietel,a murit la o varsta atat de frageda...dumnezeu sa-l ierte
Bibiloy Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 sursa:am fost de fata si stiu pt ca sunt ruda cu el
huSt Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 sursa:am fost de fata si stiu pt ca sunt ruda cu el scuzele mele atunci,condoleante
Luci Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Sincere condoleante :( Si pe mn era sa ma calce masina acum 1 sapt .... #-o (eram pe role )
Luci Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 @ZBK* eshti crazy!!! :nanana:Si tu esti iubita mea...da ...aviz amatorilor ...crazy_kid e prietena mea :wub: cuplu de forumisti@Scuze pt off :duh:
WhiteWolf Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Acuma sincer, va rog frumos nu mai postati astfel de stiri. Nu mai avem nevoie de inca un jurnal de la ora 5...
-CopilaS- Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Sincere condoleante familei...O clipa de neatentie te aduce la moarte :(
Fury Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 condoleante ....din pacate neatentia uneori costa chiar viata :(
Stef Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 se mai intampla in fiecare zi mor oameni nu avem ce sa facem asta e viata
ChoWdeR Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 condoleante.Poti trai 100 de ani daca ai grija si poti muri intr-o secunda daca nu.
afroMAN Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 condoleante.Poti trai 100 de ani daca ai grija si poti muri intr-o secunda daca nu.nu cred... fiecare traieshte cat ii e dat... :nanana:
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ' date='Jun 23 2008, 23:18' post='2863151']condoleante ....din pacate neatentia uneori costa chiar viata :(ce e mai grav e ca neatentia altora te poate costa viata , asta fiind sursa majoritatea accidentelor ...