jeki Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 de ce de fiecare data cand intreb o persoana care asculta manele despre muzica rock zice sa moara toti rockerii ca sunt satanisti si chestii dinastea? .. eu am prieteni care asculta rock si nu au nici o treaba cu manelistii, adica .. de ce atata ura fata de rockeri? .. ce au facut? .. majoritatea rockerilor pe care ii cunosc sunt persoane foarte de treaba cu care poti sa discuti ... si ce daca umbla prin cluburi si beau? .. toata lumea bea .. unii chiar mai mult ca rockerii .. cam majoritatea prietenilor mei care asculta alt gen de muzica, in general manele zic ca rockerii sunt nespalati, neprietenosi si alea alea .. dar daca le zic ca dupa ce cunosc cativa isi vor schimba parerea nici nu vor sa auda despre asta . eu personal ascult cam orice gen de muzica, inclusiv rock si manele. voua vi sa intamplat chestii dinastea .. sau sa isi bata lumea joc de voi ca ascultati rock, va imbracati in negru si alea alea?. de mine cam rad unii pentru ca umblu cu rockeri .. dar ei nu stiu ca rockeriii sunt mai oameni ca ei.
m4x Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 S-a mai discustat, foloseste "Cauta" si-ai sa gasesti destule discutii.
Velasquez Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 @jeki , in arad daca mergi in Nerv is plin de roackeri acolo , ala e cuibul lor .Crede-ma ca daca te duci sa bei un suc si nu cunosti pe nimeni risti sa vii cu 2 lanturi pe spate .Si nu am nimica nici cu manelarii nici cu roackerii ,ascult ambele genuri , adica aproape genurile de muzica.
Beethoven Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 S-a mai discutat, s-a mai injurat lumea pe subiectul asta. A fost mai mult decat suficient.