Jump to content
Iulian1990

Dependenta calculatorului

Recommended Posts

Posted

Ma consider un om semi-dependent de calculator ( Jocurile pe calculator ). Cred ca daca as avea o ocupatie serioasa as putea sa elimin din timpul alocat calculatorului insa niciodata sa elimin statul in fata calculatorului pentru a juca anumite jocuri ( Silkroad, Counter Strike , Muonline , Lineage , Dota , etc). Sunt unii care sunt dependenti de a face siteuri sau de a scrie pe propriul blog.

Ce parere aveti totusi despre calculator? Creeaza un strop de dependenta tuturor sau nu ?

Posted

Sunt dependent de calculator deoarece prin intermediul lui:

-ma relaxez

-imi omor plictiseala

-aflu ce mai e nou

-inlocuiesc in oarecare masura televizorul

...

Calculatorul este in aceeasi masura util cat si nociv, depinde in ce mod te folosesti de el.

PS: parca a mai fost un topic ... nush

Posted

Sunt dependent de calculator deoarece prin intermediul lui:

-ma relaxez

-imi omor plictiseala

-aflu ce mai e nou

-inlocuiesc in oarecare masura televizorul

...

Calculatorul este in aceeasi masura util cat si nociv, depinde in ce mod te folosesti de el.

PS: parca a mai fost un topic ... nush

Asa ma gandeam si eu k are avantajele si dezavantajele lui .. doar ca dupa mintea mea ... am mai multe dezavantaje ... dar stiu ca fara el zielele ar trece mai greu ... cateodata stau si ma intreb comunistii cum faceau k aia aveau doar 2 ore de tv :)) in rest dadeau la sapa sau ce faceau =))

Posted

Da este o obsesie . De ex , eu pana acum stateam p ' mess si jucam cs , dar de 2 sapt imi place sa stau mult pe forum linkmania ... a devenit in mare parte 1 fel d ' obsesie ... imi place sa citesc , sa aflu lucruri noi d ' aici :rolleyes: . dar acum gasesc mai interesant sa postez , sa citesc .. decat sa ma joc .... am lasat'o mai moale cu jocurile .... :yupee: .

Posted

Da este o obsesie . De ex , eu pana acum stateam p ' mess si jucam cs , dar de 2 sapt imi place sa stau mult pe forum linkmania ... a devenit in mare parte 1 fel d ' obsesie ... imi place sa citesc , sa aflu lucruri noi d ' aici :rolleyes: . dar acum gasesc mai interesant sa postez , sa citesc .. decat sa ma joc .... am lasat'o mai moale cu jocurile .... :yupee: .

pai sincer sa fiu si eu am lasato cam moale cu jocurile de cand stau pe forum pe linkmania ... dar totusi pe forum stau tot din cauza unui joc :)) prima data cand intru pe forum e verificata sectiunea MMO la topicul Silkroad :))) si apoi vad ce mai e nou :dooh:

Posted

pai sincer sa fiu si eu am lasato cam moale cu jocurile de cand stau pe forum pe linkmania ... dar totusi pe forum stau tot din cauza unui joc :)) prima data cand intru pe forum e verificata sectiunea MMO la topicul Silkroad :)) ) si apoi vad ce mai e nou :dooh:

Na si eu sincer verific sectiunea Counter Strike 1.6 :)) ...... noutati, chestii, banuri ... etc lots of .... chiar imi place :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...