Jump to content
Guest kJR

Lancelot=emo kid?

Recommended Posts

Posted

Deja o dati in baliverne si mai intrebati "de ce se poarta asa cu voi?". De ce nu va puteti vedea de postat ? Thread inutil...eu cred ca tu esti emo.

Posted

Ma eu chiar nu inteleg ce aveti cu cei care sunt Emo aici nu vreau sa spun ca Lancelot este ..... este strict treaba lui este viata lui face ce vrea cu ea ce va intereseaza pe voi ca este ... ce este si nu inteleg ce aveti cu cei emo :blink:

Posted

salut rapture...i also love chinesse girls:X

m4x men esti off topic...n-ai citit subiectul threadului:|

Posted

spre deosebire de mine care ti-as putea fi tata?

sper nu superi,tu ai lasat un spatiu liber...am crezut ca este un exercitiu de genu 'fill blank spaces'.

Posted (edited)

Offtopic ? Nu inteleg ce ai vazut in post-ul meu "offtopic". btw daca faci un thread in care spui "x e gay?" asta arata ca tu ai ceva cu "x", dar noi sa fim sanatosi ca doar suntem romani, nu ?

Last post, nu necesita reply.

LE : man = om

men = oameni

LE 2 : de ce am impresia ca te legi de sectiunea Mu-Online ? O parere personala, a unui fost jucator de Mu pe LM...e un haos total acolo prin sectiuni si noroc de moderatori ca fac ordine un pic, acolo se injura mai ceva ca la usa cortului si cei care se ocupa de sectiunea respectiva trebuie sa aiba un asemenea caracter.

Edited by m4x
Posted

teoretic daca ar vizita si moderatorii de aici alte forum-uri din afara ar afla ce inseamna democratia...in fond aceasta este sectiunea numita 'discutii generale'.

Posted

Dap si ce iubire a fost intre noi...:(

Posted

o fi sectiunea "discutii generale" dar astfel de threaduri incalaca regulile bunului simt, in primul rand... si in al doilea rand nu intereseaza pe nimeni daca x sau y este emo, gay, manelar sau mai stiu eu ce ...

Posted

a venit si primul raspuns on topic:D

Posted

in primul rand nu e kid, spre deosebire de tine ...

Cand e "primul rand" trebuie sa fie cel putin si "al doilea rand".

On Topic:

Nu cred ca are importanta daca e sau nu. Sa fie... sanatos.

Nu inteleg de ce interventi cu reply`uri gen : o sa iei suspend, pa`pa...etc.

Care este problema ? Daca Lancelot e admin trebuie sa il pupe toti in *** (scuzati expresia, romanul a inventat`o).E o simpla intrebare, credeti sau nu ? Cat despre forumurile din strainatate, are mare dreptate...acolo exista libera exprimare.

Posted

m4x,iar esti offtopic men:|

Posted

Suspend 15 zile.

Nu ma intereseaza cum e pe alte forumuri sincer, din partea mea sa se si injure, chiar nu ma intereseaza. "This is how we do on Linkmania", daca iti place ramai, daca nu, la revedere. Chiar nu-ti permit sa faci astfel de topicuri "la misto" la adresa vreunui moderator (sau utilizator).

Da, ai voie sa-ti exprimi parerea, dar intr-un mod civilizat si nu prin topic nou. E clar ca ai facut acest topic special pentru a-l jigni pe Lance.

Posted

Fi-ti sinceri:)

o sa postez dupa ice ca sa iti raspund :) ...imi place cand apar fani de astia de ai mei :) chiar daca sunt nascuti cu unele dizabilitati :D stiinta ii potae ajuta...:|

SI daca tot a venit vorba de kid..sa imi transmiti pe privat cam ce ti-ai dori de sarbatoarea buletinului :D..

Cat despre a 3 a problema tratata cu atata inteligenta de acest domn distins :) emo ..hmm poate ca as deveni emo si as avea tendinte suicidale daca as avea un nick gen kJR :) care nici macar nu posteaza de pe principalul cont :)

@ asta ca sa nu ziceti ca nu va raspund la toate doleantele ;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...