Jump to content
myhay29

cadoul perfect de majorat

Recommended Posts

Posted

Parerea mea e ca un cadou pentru ziua cuiva ( eventual majorat cum doresti tu) ar trebui sa fie ceva simbolic , de care sa nu uite niciodata , si nu in ultimu rand sa ii daruiesti cadoul din suflet si el\ea sa simta asta. Eu nu imi doresc decat sa fiu iubit de prieteni si sa raman acolo in inima lor :) De la parinti as dori o masina daca e vorba de ceva material .. cred ca multi isi doresc acelas lucru .. parintii te vor iubi mereu de aceea ne permitem sa cerem si ceva material :D

Posted

Toti vroiau sa puna mana pe el =)) ce fericit era Radu :rofl1:

ot : Golf 4 sau VW R32, dar ma multumesc cu orice atat cat imi place :>

Ai vazut golf V R32 a lu botezatu m4x? :D de iti doresti? :D

Posted

cadoul cel mai bun pentru majorat sunt banii :) cred ca sarbatoritul se bucura mai mult de primirea banilor decat a unui obiect simbolic :-?

Posted

eu nu`s de acord cu u...:P banii se duc repede....but obiectul simbolic "ramane" iar respectiva/vul ishi aduce aminte de u mai mult timp... :>

Posted

Hranesti 4 tari 1 an cu bani aia ... smechera poza ... da.s curios unde.i facuta :)

@ Pai cel mai bine e sa.i da.ti sarbatoritei/sarbatoritului bani ... si.si ia c vrea :)

:kar:

prin cuba/mexim. a fost arestat un mare traficant de droguri si asta au gasit in casa.

Posted

Salutare!

AM internet de la RDS s de cand au bagat chestia cu conexiunea PPPOE am doua conexiuni una cu no conectivity si unaa cu pPPOe .

La server-ul de Counter strike source imi ia ip-ul de la conexiunea cu NO CONECTIVITY si nu imi poate intra lumea

MULTUMESC Anticipat

am uitat sa precizez ca vreau sa stiu cum pot face sa imi ia ip-ul de la conexiunea pppoe cel DINAMIC

Multi vad ca vor masini puternice la 18 ani... Sunteti constienti ca si sansele de supravietuire ar scadea dramatic in acest caz? Da, da, o sa spuneti ca stapaniti masina de minune, ca nu sunteti fraieri ca altii... Din fericire (pentru voi si pentru altii) nu cred ca veti primii asa ceva.

PS. Am scris asta pentru ca am cunoscut un copil de bani gata (tatal lui este un prosper afacerist) care a primit cadou la 18 ani un Mercedes SLK 320. A mai trait 2 saptamani dupa aceea.

Posted

prin cuba/mexim. a fost arestat un mare traficant de droguri si asta au gasit in casa.

:blink: :blink: omg... chiar atatzia bani? :o ala crek vindea droguri de la 15 ani... :blink:

PS: nu`mi da sh mie? nu vreau mult... =)))

Posted

Un corp de invidiat si o prietena cu care sa ma inteleg calumea . Banii si masinile se pot face nu numai daca primesti , ganditi-va la copii care sunt saraci si de JOS ajung SUS , SUS de tot . Nu mai fiti asa materialisti :P

Posted

cred ca cel mai bun cadou e sanatatea , si mintea , ca la varsta majoratului , e destula nevoie de minte :)) cadourile materiale , vin , se duc, la fel ca si femeile ...

Posted

Ruler' date='Jun 24 2008, 11:03' post='2863814']

cred ca cel mai bun cadou e sanatatea , si mintea , ca la varsta majoratului , e destula nevoie de minte :)) cadourile materiale , vin , se duc, la fel ca si femeile ...

nu mi se pare k asta ar putea fi cadou de majorat... :P

sau.. imi spui sh mie de unde sa le iau ca sa le dau cadou? ^_^

Posted

nu mi se pare k asta ar putea fi cadou de majorat... :P

sau.. imi spui sh mie de unde sa le iau ca sa le dau cadou? ^_^

crezi ca daca as sti n`as lua si pentru mine cu duiumu :rofl2: ?

cateodata ti le poti "procura" singur , cateodata mai tre un ajutor de la "Nea` Caisa" de sus ...

Posted

Daca e majoratul meu cred ca,cadoul perfect ar fii o petrecere perfecta in care invitatii sa se simta bine si sa-si aminteasca cu placere de acest majorat.

Nici o masina nu ar fi rea la 18 ani :D . (sa primesti cadou )

Daca mergi la majoratul cuiva,cel mai bine e sa puneti bani mai multi insi si sa-i luati ceva mai iesit din comun,sa tina minte acel cadou . :D ( o papusa gonflabila :lol: doar a implinit 18 ani :) ).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...