Jump to content
aionys

O mica intrebare ! Va rog ajutati-ma !

Recommended Posts

Posted

Mey baieti am o problema are cineva idee ce dreaq poate insemna urmatoarea fraza ,sintagma etc ce dreaq este :

'ashtray heart picture' ?sa-r traduce ca 'scrumiera inima imagine' ce dreaq poate insemna?este vreo expresie ceva?are cineva idee?

Posted

Mey baieti am o problema are cineva idee ce dreaq poate insemna urmatoarea fraza ,sintagma etc ce dreaq este :

'ashtray heart picture' ?sa-r traduce ca 'scrumiera inima imagine' ce dreaq poate insemna?este vreo expresie ceva?are cineva idee?

da tot contextul

Posted

mai sunt niste numere care nu au legatura :D ! Si prefer sa nu dau id ! :D!

deci pana acum am gasit urmatoarele posibilitati:

-imaginea formatiei Ashtray Heart

-Imaginea unei scrumiere in forma de inima

-imaginea unei inimi intr-o scrumiera

alte sugesti?

Posted

probabil luat impreuna se refera la imaginea unei inimi care metaforic vorbind e o scrumiera :). un fel de "am suferit mult, inima mea e vraiste". ~~ cum banuiesc, tre sa fie o fata, si nu, nici una din variantele enumerate de tine sus nu prea merg, in primul rand e vorba de ordinea cuvintelor din expresia initiala.

Posted

nu ma cea mai mica ideie intreaba si tu pe un profesor de engleza sau de romana...

atunci ce dracu mai postezi? :blink:

ON:poate tipa isi considera inima ca o scrumiera in care toti isi sting tigarile (arsurile cu tigara is nasoale de tot) :whistle:

Posted

vezi lyricele de la `the white stripes - ashtray heart` si daca e legat de asta ai sa intelegi (else it have no sence, at least from my point of view.. )

dupa parerea mea e imaginea sentimentului definit in acea melodie

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...