aionys Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mey baieti am o problema are cineva idee ce dreaq poate insemna urmatoarea fraza ,sintagma etc ce dreaq este :'ashtray heart picture' ?sa-r traduce ca 'scrumiera inima imagine' ce dreaq poate insemna?este vreo expresie ceva?are cineva idee?
cIoLaN Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nu ma cea mai mica ideie intreaba si tu pe un profesor de engleza sau de romana...
Animosity Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mey baieti am o problema are cineva idee ce dreaq poate insemna urmatoarea fraza ,sintagma etc ce dreaq este :'ashtray heart picture' ?sa-r traduce ca 'scrumiera inima imagine' ce dreaq poate insemna?este vreo expresie ceva?are cineva idee?da tot contextul
aionys Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 nu stiu contextul este o parte dintr-un id de messenger
Kiss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ceva de genul...imaginea unei inimi intr`o scrumiera... Tot id`ul care este ?
aionys Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 mai sunt niste numere care nu au legatura :D ! Si prefer sa nu dau id ! :D! deci pana acum am gasit urmatoarele posibilitati:-imaginea formatiei Ashtray Heart-Imaginea unei scrumiere in forma de inima-imaginea unei inimi intr-o scrumieraalte sugesti?
noghri Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 probabil luat impreuna se refera la imaginea unei inimi care metaforic vorbind e o scrumiera :). un fel de "am suferit mult, inima mea e vraiste". ~~ cum banuiesc, tre sa fie o fata, si nu, nici una din variantele enumerate de tine sus nu prea merg, in primul rand e vorba de ordinea cuvintelor din expresia initiala.
aionys Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dap probabil ca asta exprima suferinta ! In fine va anunt diseara care este raspunsul si ce semnifica :D !
RAPTURE- Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Inimile stau in scrumiere ......... :cool2: :rofl1: mai bine il intrebi pe cel in cauza :) ... ori e emo ori fata probabil ;)
Domino628 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nu ma cea mai mica ideie intreaba si tu pe un profesor de engleza sau de romana...atunci ce dracu mai postezi? :blink: ON:poate tipa isi considera inima ca o scrumiera in care toti isi sting tigarile (arsurile cu tigara is nasoale de tot) :whistle:
Razvan Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 vezi lyricele de la `the white stripes - ashtray heart` si daca e legat de asta ai sa intelegi (else it have no sence, at least from my point of view.. )dupa parerea mea e imaginea sentimentului definit in acea melodie