Jump to content
cIoLaN

Liceu

Recommended Posts

Posted

Anul trecut am dat examenul in cl a 8-a si nu am luat din pacate :( dar sesiunea de anul acesta ma luato :cool2: si tocamai ma gandeam ce sa fac sa ma transfer la un liceu sau sa raman la samul asta la meu la care imi iau permisul pe gratis fac mecanica auto dar fac 5 ani de liceu :| cea ce nu imi place si daca merg la un liceu fac 4 :) ce sa fac va cer si eu parerea voastra...

nu te termi k liceul va dura mai mult?

adica la fel cum nu ai luat capacitatea...sa ramai repetent sau chestii din astea...:P

Posted

terminarea liceului iti ofera mai multe posibilitati de alegere decat o scoala mecanica

dap..dar el nu a invatzat pt examenul de clasa a 8a...oare va invatza pt liceu? :blink:

Posted

dap..dar el nu a invatzat pt examenul de clasa a 8a...oare va invatza pt liceu? :blink:

Cat de greu crezi k e sa faci un liceu?

Posted

poi..nush..mai am un an sh o sa aflu..^_^

dak te duce capu' putin si mai esti si atent pe alocuri n'ai dc sa'ti faci probleme 8-|

Posted

dak te duce capu' putin si mai esti si atent pe alocuri n'ai dc sa'ti faci probleme 8-|

atenta... :>

poi...eu cred k ma duce capu` cat de cat... sh atenta....nush...poate mai sunt cateodata... :))

sh..nu mi`e frik de viitor... :wub: ^_^

Posted

Momentan nu mi se pare asa greu liceul, spun eu ca l-am trecut binisor. Oricum cred ca e mai bun decat SAM, dar acu si cum vrei tu..unde ti se pare mai avantajos, ca sa faci ceva in viata dupa terminarea studiilor.

Posted

Nu stiu daca ai idee cat de mult inseamna sa ajungi la un liceu bun. Iti zic din proprie experienta. Am terminat un liceu mediocru, la zi, si totusi nu a fost suficient dar nici foarte rau. Spre deosebire de liceele bune, la cele "mai putin bune" comisiile examinatoare la bac nu prea trec cu vederea "micile incercari" de a copia si drept urmare notele sunt mult mai mici decat notele luate la un liceu de renume. Faci cum crezi tu, dar nu stiu daca la 15 ani poti sa ai o viziune mai ampla asupra viitorului. Poti zice ca toti vorbim, ca ne dam mari cunoscatori. Mai bine faci cum crezi tu, dar gandeste`te bine sa nu regreti dup`aia.

Posted

Nu stiu daca ai idee cat de mult inseamna sa ajungi la un liceu bun. Iti zic din proprie experienta. Am terminat un liceu mediocru, la zi, si totusi nu a fost suficient dar nici foarte rau. Spre deosebire de liceele bune, la cele "mai putin bune" comisiile examinatoare la bac nu prea trec cu vederea "micile incercari" de a copia si drept urmare notele sunt mult mai mici decat notele luate la un liceu de renume. Faci cum crezi tu, dar nu stiu daca la 15 ani poti sa ai o viziune mai ampla asupra viitorului. Poti zice ca toti vorbim, ca ne dam mari cunoscatori. Mai bine faci cum crezi tu, dar gandeste`te bine sa nu regreti dup`aia.

ai si tu partea ta de dreptate...dar de 2 ani inainte de a da yo bacul si pana in prezent(is vreo 4) ba s-au adus subiecte rezolvate, ba s-au strans bani in plic...oricum, liceul a fost mortal...ce vremuri :hello: mai ales clasa a 12-a :right: :right: ma rog, pana la apropierea bacului, knd faceam k in bancurile cu studentii de la poli...adik :pray: :pray:

Posted

terminarea liceului iti ofera mai multe posibilitati de alegere decat o scoala mecanica

intradevar , ablosvirea liceului iti poate oferi mult mai multe posibilitati :P

Posted

' date='Jun 18 2008, 23:22' post='2852412']

intradevar , ablosvirea liceului iti poate oferi mult mai multe posibilitati :P

Tu nici nu ai absolvit liceul si vorbesti... in locul tau as sta cuminte in banca.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...