Jump to content
cIoLaN

Liceu

Recommended Posts

Posted

Anul trecut am dat examenul in cl a 8-a si nu am luat din pacate :( dar sesiunea de anul acesta ma luato :cool2: si tocamai ma gandeam ce sa fac sa ma transfer la un liceu sau sa raman la samul asta la meu la care imi iau permisul pe gratis fac mecanica auto dar fac 5 ani de liceu :| cea ce nu imi place si daca merg la un liceu fac 4 :) ce sa fac va cer si eu parerea voastra...

Posted

Vrei sa ajungi mecanic? Nu ramane la SAM, dute la liceu direct, 4 ani care trec imediat, termini liceul, dai niste bani si dai de permis si gata.

Posted

1.La SAM este mult mai usor :) 2.Carnetu nu il iei gratis :blink: ai incredere in mine stiu ce spun 3. La SAm E mai multa distractie :))))

De unde stiu poi eu anu asta am terminat clasa a 11 Sam ;) si la fel ma aburit ca dau de carnet ... si cand a venit timpu ne-a spus ca platim o suma putin mai mica fata de cea normala :)).

Dar parerea mea ar fi totusi sa treci la liceu doar in cazul in care esti pregatit sa inveti pentru ca acolo osa ai mult mai multe materi :( si este mai dificil

Posted

nu e vorba de cati ani faci, e vorba sa faci ce-ti place+ce e convenabil pt viitorul tau, atat timp cat nu iei capacitatea mi-e greu sa cred ca vei facet fata la un liceu... dar ai putea sa incerci

si nu e doar asta, din liceu n-o sa iesi cu nimic, trebuie sa faci o facultate... iar again, atat timp cat nu esti in stare sa iei capacitatea... :) ambitioneaza-te, fa liceul care iti ofera mai multe perspective pt viitor, apoi incearca o facultate mai simpla, e cea mai buna idee zic eu

dar totusi, e foarte amuzant, tu te gandesti la cati ani faci (ca timp, cat timp o poti freca mai mult, cam asa vine), nu la ce-o sa te ajute mai mult pe viitor, iar faza ca iei carnetul gratis... e prea tare, pe parintii tai i-a cam durut pe undeva de tine daca tu ne intrebi pe noi..

Posted

1.La SAM este mult mai usor :) 2.Carnetu nu il iei gratis :blink: ai incredere in mine stiu ce spun 3. La SAm E mai multa distractie :))))

De unde stiu poi eu anu asta am terminat clasa a 11 Sam ;) si la fel ma aburit ca dau de carnet ... si cand a venit timpu ne-a spus ca platim o suma putin mai mica fata de cea normala :)).

Dar parerea mea ar fi totusi sa treci la liceu doar in cazul in care esti pregatit sa inveti pentru ca acolo osa ai mult mai multe materi :( si este mai dificil

e adevarat e mai usor dar in clasa in care am nimerit eu iti zic ca sunt TZARANI!! prosti si handicapati care habar nu ma cate perechi de urechi au...care fac glume de tot rahatul de iti ivne sa ii iei la bataie de sa ii usuci

nu e vorba de cati ani faci, e vorba sa faci ce-ti place+ce e convenabil pt viitorul tau, atat timp cat nu iei capacitatea mi-e greu sa cred ca vei facet fata la un liceu... dar ai putea sa incerci

si nu e doar asta, din liceu n-o sa iesi cu nimic, trebuie sa faci o facultate... iar again, atat timp cat nu esti in stare sa iei capacitatea... :) ambitioneaza-te, fa liceul care iti ofera mai multe perspective pt viitor, apoi incearca o facultate mai simpla, e cea mai buna idee zic eu

dar totusi, e foarte amuzant, tu te gandesti la cati ani faci (ca timp, cat timp o poti freca mai mult, cam asa vine), nu la ce-o sa te ajute mai mult pe viitor, iar faza ca iei carnetul gratis... e prea tare, pe parintii tai i-a cam durut pe undeva de tine daca tu ne intrebi pe noi..

pai eu ma gandesc la cati ani am sa mai stau cu TZARANII astai in clasa mea cat despte liceu eu am posibilitatea sa il fac si la sam dar cu un an in plus decat ce fac astai la liceu...Cat despre parinti mei nu sunt nepasatori de mn dar ei ma lasa pe mn sa decid ce vreau sa fac si eu sunt cam dezorientat nu stiu ce sa fac :( de aia va cer voua o parere...uni dintre voi poate vati afla in aceasi situatie...

Posted

treci la liceu...

daca tu vrei sa freci menta mai bine nu

daca vrei sa inveti si sa ajungi ceva atunci dute frate la liceu si punete pe invatat

Posted

Anul trecut am dat examenul in cl a 8-a si nu am luat din pacate :( dar sesiunea de anul acesta ma luato :cool2: si tocamai ma gandeam ce sa fac sa ma transfer la un liceu sau sa raman la samul asta la meu la care imi iau permisul pe gratis fac mecanica auto dar fac 5 ani de liceu :| cea ce nu imi place si daca merg la un liceu fac 4 :) ce sa fac va cer si eu parerea voastra...

Da, inteleg ce ce nu ai luat anul trecut capacitatea ! #-o

SAM ? Mecanica ? Crezi e bine pt. viitorul tau ? SAM fiind profesionala nu ? Ehh, ce sa zic, din cate am vazut, prin Oradea la profesionala 85% din elevi sunt ba de la tzara, ba viitori pushcariasi, ba vagabonzi, ba oameni certati cu tot ce tine de cultura generala.

Sfatul meu : go la liceu, o sa te distrezi de minune si daca o sa si inveti cate ceva, poate ai sanse sa intri la vreo facultate.

Posted

Până la urmă cineva trebuie să facă și SAM-ul, să fie muncitor în construcții sau mai știu ce, deci poți rămâne dacă îți place.

Posted

Deci in primul rand nu mai spuneti ca cei de la SAM ... sunt .... uite ca la mine in Liceu Leonida pentru cunoscatori putem fi mai destepti decat cei de la liceu ;)

1. SAM nu este bun daca renunti dupa ce termini clasa a 11 !!!!!

2. Daca faci 13 clase o sa ai cu totu alta profesie de cea de mecanic.

Eu unul fac mecanica auto si am terminat a 11 ! Am luat diploma ca sunt mecanic auto acuma prin faptul ca vreau sa continui ;) trec pe profesia Tehnician transporturi .... care este cu totul altceva decat mecanic auto ..., Cei care ies Tehnicieni Transpori sunt dejea cotati peste mecanici auto = munca de birou ;) sefi mecanicilor auto . Dupa care daca faci si o facultate categoric o sa ajungi mai sus, dar spre deosebire de cei de la liceu noi in momentul in care dam BAC-ul avem un viitor aranjat asa cei care fac liceu sunt OBLIGATI sa faca si o facultate altfel ...... stiti si voi

Posted

Dupa care daca faci si o facultate categoric o sa ajungi mai sus, dar spre deosebire de cei de la liceu noi in momentul in care dam BAC-ul avem un viitor aranjat asa cei care fac liceu sunt OBLIGATI sa faca si o facultate altfel ...... stiti si voi

cum zici u .. :P eu zic k e mai bine la liceu ...am terminat anu asta mate-info ...vine bacu ... sper sal iau cu nota acceptabila ... si de la anu as vrea la AC(automatica si calculatoare) ... si in timpul facultatii daca stii sa te descurci te angajezi la un webdesigner ceva ... ai program flexibil...nu e cine stie ce de facut ...si ai si un salar destul de bun ;) (Asta daca ati place webdesign si alte chestii legate de pagini web)

parerea mea k e mai bn sa te transferi la un liceu ...e frumoasa viatza in liceu ... si sincer daca ma intrebai acu 5 luni daca mam saturat de scoala... ati spuneam "pf abia astept sa se termine sa scap odata" ...

azi aproape k nu imi venea sa cred k sa incheiat clasa 12 ... dac ma crezi eu as mai vrea inca vreo 2 ani de liceu :( ...

Posted

transferate la un liceu unde crezi ca poti face fata....s anu ramai la SAM ti-ar placea sa fii mecanic si sa il vezi pe unu cu liceul calumea care castiga bani si se bucura? pe viitor decat sa te "distrezi" la sam fara prea multa scoala bataie de joc..eu nu cred....FA LICEUL

Posted

Daca ai bani apoi poti deschide o firma de reoaratii auto privata se castiga foarte bine

Un prieten stie mecanica de la 10 ani ii place si o practica cu tatal sau deci la el ar fi clar ca ar fi o prostie sa renunte .Fiecare cu inclinatiile lui daca iti place mecanica si doresti sa fii mecanic fa mai departe daca nu du`te repede la un liceu potrivit pentru tine unde sa nu iti prea dea lumea bataie de cap

Pt tine in oradea recomand acelasi Leonida ,Transilvania,Saguna(dupa caz),si Brancusi e de suflet pentru mn acesta

Posted

Deci in primul rand nu mai spuneti ca cei de la SAM ... sunt .... uite ca la mine in Liceu Leonida pentru cunoscatori putem fi mai destepti decat cei de la liceu ;)

1. SAM nu este bun daca renunti dupa ce termini clasa a 11 !!!!!

2. Daca faci 13 clase o sa ai cu totu alta profesie de cea de mecanic.

Eu unul fac mecanica auto si am terminat a 11 ! Am luat diploma ca sunt mecanic auto acuma prin faptul ca vreau sa continui ;) trec pe profesia Tehnician transporturi .... care este cu totul altceva decat mecanic auto ..., Cei care ies Tehnicieni Transpori sunt dejea cotati peste mecanici auto = munca de birou ;) sefi mecanicilor auto . Dupa care daca faci si o facultate categoric o sa ajungi mai sus, dar spre deosebire de cei de la liceu noi in momentul in care dam BAC-ul avem un viitor aranjat asa cei care fac liceu sunt OBLIGATI sa faca si o facultate altfel ...... stiti si voi

da foarte adevarat ca avem un viitor oarecum asigurat cat de cat, dar in cazul meu eu as vrea sa continui sa fac samul asta pana in cl a 13-a si sa dau la bac... dar eu nu cred ca parinti mei se vor mai incumenta sa mai cheltuie bani si cu mn la facultate findca alul acesta si fratele meu vrea sa mearga la o facultate a terminat liceul de mate-info si va spun are viitorul in fata castiga foarte multi bani din webdesign poate face si 200-300 euro pe luna numia daca are oferte sau cereri de la cunoscuti.

In cazul asta eu daca as trece la liceu si poate iasi inresiona pe parinti da bine inteles sa ma pun serios cu burta p carte...Mar deranja fapul ca eu sa munces din greu sa castig bani care fratimiu ii face la birou linistit si mult mai rapid si mai eficient :(

Posted

da foarte adevarat ca avem un viitor oarecum asigurat cat de cat, dar in cazul meu eu as vrea sa continui sa fac samul asta pana in cl a 13-a si sa dau la bac... dar eu nu cred ca parinti mei se vor mai incumenta sa mai cheltuie bani si cu mn la facultate findca alul acesta si fratele meu vrea sa mearga la o facultate a terminat liceul de mate-info si va spun are viitorul in fata castiga foarte multi bani din webdesign poate face si 200-300 euro pe luna numia daca are oferte sau cereri de la cunoscuti.

In cazul asta eu daca as trece la liceu si poate iasi inresiona pe parinti da bine inteles sa ma pun serios cu burta p carte...Mar deranja fapul ca eu sa munces din greu sa castig bani care fratimiu ii face la birou linistit si mult mai rapid si mai eficient :(

si daca ai samul poti castiga de ex: tatal unui prieten a facut samul si a luat carnet pentru macara...acum lucreaza pentru o firma straina (in romania) si ia pe luna 1500 euro + ce ii mai iese lui...deci si asa se poate castiga

Posted

se poate castiga ...dar cu multa munca,facand liceul poti ajunge la o slujba bine platita si in care stai pe scaun

Posted

Depinde de ce profil alegi la SAM meseria de mecanic este foarte banuasa chiar foarte banuasa ;) credetima am vazut cu ochii mei cati bani scoteau :( mecanici !!!:| Am facut practica la Reprezentanta la Renault :) scoteau in fiecare zi cate 1 mil :| sau mai mult :)) imi mai dadeau si mie ca ii ajutam :D Apropo daca vrei sa continui pune mana pe carte si invata tot ce tine de teorie ;) credema ca o sa iti foloseasca la BAC:) o sa dai BAC-ul si din materiile tale de profesie nu dai ca cei de la liceu :P

Posted

acum depinde doar de tine si de ce vrei tu sa faci in viata , nu ar trebui sa lasi pe alti sa iti dirijeze viata fi tu dirijoru ;)

@ anu trecu , un coleg de la sam a vrut sa se mute la liceu a dat capacitatea a luat o , a dat si niste diferente parca desigur ca le a luat , insa acu era sa ramana la vreo 4 materii > adk repetent , dar sper k nu e la fel si in cazul tau

Posted

Am si eu o intrebare...din ce oras esti ? Esti la liceu auto..bun [ ca si mine ] esti la SAM [ca si mine] tu o sa faci 13 clase...si carnetul nu este GRATIS....doar scoala de soferi este gratuita...deci tu o sa faci scoala de soferi in clasa a 11-a pt categoriile B si C [sau si E depinde acum ]....o sa trebuiasca sa dai niste bani..vreo 3 milioane depinde de liceu...in fne....ajungi in clasa a 11-a...dai un examen ca sa treci in clasa a 12-a ..daca il iei esti deja la liceu...din cate am vazut eu dupa ce termini si a 13-a dai bac`ul ca toti ceilalti de la a 12-a de la liceu [am prieteni care sunt a 13-a si dau bacul ca cei de a 12-a] deci in concluzie SAM- LICEU nu e mare diferenta...bine...la liceu inveti mai mult...sam...+ 1 clasa....si bine..materia nu e aceiasi...eu as zice sa ramai la SAM nu conteaza ca mai faci o clasa ....

PS: daca ai profil mecanic nu inseamna ca o sa devii mecanic ..fiecare face ce`i place...daca omu` are profil mecanic si ii place sa reapare calculatoare [ altceva nu mi`a venit in minte :| ] nush daca el o sa opteze pentru mecanic...e adevarat ca diplomele acelea care le vei lua sunt foarte bune si sunt recunoscute peste tot....deci...tu decizi ce trebuie sa faci.Salut ! :tiphat:

Posted

Am si eu o intrebare...din ce oras esti ? Esti la liceu auto..bun [ ca si mine ] esti la SAM [ca si mine] tu o sa faci 13 clase...si carnetul nu este GRATIS....doar scoala de soferi este gratuita...deci tu o sa faci scoala de soferi in clasa a 11-a pt categoriile B si C [sau si E depinde acum ]....o sa trebuiasca sa dai niste bani..vreo 3 milioane depinde de liceu...in fne....ajungi in clasa a 11-a...dai un examen ca sa treci in clasa a 12-a ..daca il iei esti deja la liceu...din cate am vazut eu dupa ce termini si a 13-a dai bac`ul ca toti ceilalti de la a 12-a de la liceu [am prieteni care sunt a 13-a si dau bacul ca cei de a 12-a] deci in concluzie SAM- LICEU nu e mare diferenta...bine...la liceu inveti mai mult...sam...+ 1 clasa....si bine..materia nu e aceiasi...eu as zice sa ramai la SAM nu conteaza ca mai faci o clasa ....

PS: daca ai profil mecanic nu inseamna ca o sa devii mecanic ..fiecare face ce`i place...daca omu` are profil mecanic si ii place sa reapare calculatoare [ altceva nu mi`a venit in minte :| ] nush daca el o sa opteze pentru mecanic...e adevarat ca diplomele acelea care le vei lua sunt foarte bune si sunt recunoscute peste tot....deci...tu decizi ce trebuie sa faci.Salut ! :tiphat:

sunt din botosani de la colegiul tehnic "Ghoeorghe Asachi" am auzit de la muti ca e renumit liceul prin moldova... toti de acolo se documenteaza de la noi...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...