Jump to content
Stef

Steff life

Recommended Posts

Posted

Va spun povestea mea

Steff este un nemuritor care sa nascut intr-o iarna friguroasa....La varsta de 2 ani stia sa scrie sa citeasca... dar asta era un nimic pentruca dupa 22 ani avea sa aduca pacea mondiala pe pamant...la 3 ani a absolvit facultatea de informatica...si la 5 ani a creeat un nou fel de internet numit "VID" dar de asta am sa va spun mai incolo...la varsta de 17 ani avea sa lupte in al 3-lea razboi mondial...bineintales ca comandant suprem...dupa ce a castigat razboiul pentru...Europa>Romania...a fost pus la varsta de 17 ani si 3 zile stapanul supream al lumi....iar dupa numai 5 zile, pamantul a fost atacat de "nemernorflouisi" niste extraterestri care vin din sistemul solar "Roxec" si de pe planeta "hak", ei au venit cu gandul sa distruga pamantul si sa il faca sclav pe Steff, dar acesta la ucis pe comandantul lor doar cu puterea minti sale...dupa inca 2 luni a fost pus stapanul planetei "Hak" iar dupa 5 ani avea cucereasca tot ce se putea cuceri cu viata sau fara...la varsta de 55 de ani a inventat masina timpului...cu ajutorul lui ZBK* iar steff sa intors cu 10.000 ani inainte de Hr. si a descoperit care este sursa vieti vesnice...si a devenit nemuritor...huhh ma va povestesc continuarea mai incolo..ca sut invitat pe planeta "hak" la o masa festiva...

Posted

veste noua...asa zisa "cina vestiva" a fost o inscenare au vrut sa ma lichideze...dar i-am luat prin surprindere si am omorat 600 de hakii in 2 secunde cu arma inventata de mine....

ps: Daddysady are dreptate ca trebuie sa ma bagati la topicuri importante sau chiar sa faceti un forum pentru mine....

Posted

Daca steff e asa destept si a urmat facultatea de informatica poate sa inventeze un bug-fix care sa repare toate sistemele de operare Windows facute vreodata de Bill Gates si sa conduca Microsoft la faliment sau stai.... steff deja conduce orice exista in Univers deci greseala mea deja s-a ocupat asta dohhhhhh :crazy:

Posted

mai visez si eu dar nici chiar asa :(

nu e vis e realitate dar abea pe 13 decembrie 2009 va avea loc al 3-lea razboi mondial si de atunci in colo voi fi stapanul lumi...deocamdata sunt protejat de servicii secrete modiale numit T.O.V.P este o organizatie mondiala care se ocupa cu extraterestri OZN'uri etc. si ei ma protejeaza si tin secret adevarul....

Guest Blaidy
Posted

Ba, spitalu' 9 e mai la stanga ...

Posted

Ba, spitalu' 9 e mai la stanga ...

apropo in al 3-lea razboi mondial singurul centru medical care va rezista va fi spitalul 9 din pacate :>

Posted

Am fost azi in viitor cu masina timpului ca sa vad ce va face astzi romania cu italia (la euro) si rezultatul va fi neasteptat...nu va spun mai mult...

Posted

Am fost azi in viitor cu masina timpului ca sa vad ce va face astzi romania cu italia (la euro) si rezultatul va fi neasteptat...nu va spun mai mult...

=)) neasteptat pt cine ? =))

buna ideea cu steff

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...