Jump to content
Einstein

Marian ivan - mort

Recommended Posts

Guest diavolitz@

ce va place ma sa vb lumea de rau?....ati auzit voi vreodata k marian ivan s-a luat aiurea de oameni?...dak era mafiot asa cum ziceti voi mai era respectat de oamenii din galati?....voi cred k nu stiti ce inseamna cuvantul mafiot......si de ce nu vb asa despre oameni cat traiesc?....va gasiti voi sa comentati aiurea dupa ce moare...trebuia sa fiti azi in galati sa vedeti kta lume a fost la inmormantare...sa vedeti si voi kt de respectat a fost el in galati......si app sa stiti k autorii crimei au fost prinsi azi noapte de politie

Nagasaky' date='Jun 11 2008, 13:43' post='2836616']

Dumnezeu sa il arda in flacari :| . Tot mafiot era ... tot o scursura a societatii . Chiar nu imi pasa ca a mai murit unu . Asa cum el a fost ucis , a ucis si el 1000 . Asa ca have fun in balta ta de sange .

d unde stii tu k a fost mafiot si k a omorat 10000 d oameni ?

datorita lui era liniste p strazile din galati

datorita lui era liniste prin cluburi (pasha)

chiar dak era sefu lumei interlope din galati l-ati vazut voi vreo data k sa luat d un om p strada k avea tricou addidas roz sau altceva ?

el nu se obosea sa faca p smecheru cu copii d 20 d ani

o singura data l-am vazut si am vorbit cu el .. si imi pare rau pt el.. nu merita sa moara asa a lasat in urma o familie ...

iar nelu enache si ionut zausila au fost prinsi d politie si sunt arestati pt 29 d zile detalii

Ce ciudat imi pare faptul ca toata lumea spune "acum va fi razboi pe strazile din Galati" or whatever. A inteles legea cum nu trebuia. Pacat pentru el, neinteresant pentru noi. If we all sit put in our places, it shall turn out a'right.

voi cred k nu stiti ce inseamna cuvantul mafiot

Nu imi place sa ma cert cu fetele, dar deh...

În secolul al XVII-lea, mafia definea un fel de vrăjitoare care practica magia albă.
Ce era, warlock sau priest? Vreau sa merg pana in Zul'Aman si nu am healer. [remarca ironica, a se trata ca atare]

Mai târziu s-a descoperit într-un dicţionar al dialectului sicilian, termenul maffia care avea mai multe semnificaţii ca tâlhărie sau mizerie crâncenă.
Cea mai potrivita cazului nostru; a se avea in vedere ca "mizerie" e cu sens conotativ.

Deasemenea, termenul maffiot era echivalent cu "sărac lipit pământului, plin însă de îndrăzneală şi siguranţă de sine"
Mai, daca el statea prin Pasha si pe deasupra era si capul lumii interlope din Galati, nu cred ca era sarac, right?

Pacat totusi de tineretul asta (ma refer la fete, adolescente) care se duc toata noaptea in cluburi, ar putea si ele sa fie prinse intr-un incident de genul. Pacat de ele.

Nagasaky' date='Jun 11 2008, 13:43' post='2836616']

Dumnezeu sa il arda in flacari :| . Tot mafiot era ... tot o scursura a societatii . Chiar nu imi pasa ca a mai murit unu . Asa cum el a fost ucis , a ucis si el 1000 . Asa ca have fun in balta ta de sange .

Mafiot nu inseamna neaparat ucigas. :)

Nu e bine sa-ti fie indiferenta moartea unui om ... in cazul asta devi si tu neom, ca sa zic asa. Nu-ti inteleg rostul postului (l-ai compus impins de "avantul patriotic"), dar teribilismul tau de acum, s-ar fi transformat rapid in "ia-o la sanatoasa" daca intalneai un adevarat mafiot. Lasa mortii cu mortii si vii cu vii :)

P.S.: R.I.P.

stati calmi ... si asasinul o sa moara.

se stie cine a fost ... doar ca nu se spune la stiri.

o fi fost el "mafiot", nu neg acest lucru, dar a facut si bine. in primul rand a redus substantial numarul rromilor ( sa nu le zic pe nume ) din baruri si discoteci, facandu-le un loc putin mai sigur.

Eu inteleg ca un om a murit si nu pot fi cinic....Dumnezeu sa-l odihneasca si El sa-l judece,dar nu pot sa nu ma abtin si iti voi adresa urmatoarea intrebare..Galati este cumva Bronx al Romaniei pentru tine?

Nu de alta dar din ceea ce spui reiese ca tipul a fost un fel de mama ranitilor si a avut grija sa nu va lipseasca nimic. Mai ai putin si ma faci sa cred ca tipul a fost un fel de Mesia pentru toti oamenii de bine.

Mafiot nu inseamna neaparat ucigas. :)

Tu chiar n-ai citit postul meu?

Lasa mortii cu mortii si vii cu vii :)

What's dead is dead.

Galati este cumva Bronx al Romaniei pentru tine?

Frumoasa comparatie, insa Bronxul se aseamana mai mult Bucurestiului. Galatiul e mai mult un mic Harlem, if you know what I mean.

LucianBv, am afirmat eu ca era "usa de biserica" !?

am zis de la inceput ca nu neg faptul ca a facut "prostii" la viata lui, dar sa nu ma intelegi gresit : nu era alde' smecherii de foame de prin cartiere, care se dau zmei cand vad o fata singura seara in strada, un prichindel cu inghetata in mana sau un "gay" imbracat in roz si li se umfla ovazu-n ei.

umbla in alte cercuri, la un alt nivel.

Guest diavolitz@

de7con nici nu ai avea cum sa te certi cu mn....si iti spun yo sigur k nu era mafiot k yo chiar l-am cunoscut pe marian ivan....asa cum am mai spus anterior nu a facut rau nimanui fara ca aceea persoana sa ii fi facut lui rau....si incearca sa spui de marian ivan k a fost mafiot pe strazile din galati sa vedem kta lume iti da dreptate...

Am avut curiozitatea sa citesc tot topicul acesta si singurul care in opinia mea are dreptate e atk.oxyg3n. In rest, total pe langa. Ca a fost, ca nu a fost...Cand ii vad si pe cei cu "scursura societatii" care vb de Marian Ivan de parca l-au cunocut de cand se juca cu carbit in fata blocului, cand de fapt ei stau cu totul altundeva si sunt total pe dinafara.

Nagasaki...Ca sa nu iti spun Fat Man...De unde ai scos-o pe aia cu "a omorat 1000", sa mor de stiu...Dar pana la urma asta e natura oamenilor : sa arate cu degetul in loc sa isi perfectioneze stilul de viata si sa aspire spre ceva mai bun.

Nu ii iau apararea lui Marian Ivan. A fost ce a fost, a facut si bune si rele, relele predominand. Dar are tot respectul meu pentru "simpatia" lui binecunoscuta pentru "oamenii Harlemului" ca sa nu le spun altfel.

Era o metafora dragul meu . Si plus ca stai linistit ca daca era CAPUL lumii interlope din Galati nu stie nici dracu pe cine a omorat el si pe cine nu ;) . Si daca nu a omorat cu mana lui ci cu gura lui tot aia e . Si ce vrei sa spui tu ca gata acolo va fi mare mafie in Galati? Ia vino tu frumos la mine pe Colentina pe strada la 12-1 noaptea si plimbate frumos pe acolo . Am vazut camatari cu pistoalele in mana pe strada fara nici o jena . Stai tu flex ca nici ala nu e mare sfant . Si sa iti zic ceva? La TV nu spune nimic . Si voi credeti ca el a fost baiat bun , hai sa fim seriosi . Degeaba ma luati cu aberatii ca nu stiti cum sunt oamenii ca el . Eu am trait printre ei destui ani cat sa stiu ce si cum . Ba chiar am avut sa zicem asa... legaturi . So... stop it ca nu stiti nimic .

Nagasaky' date='Jun 12 2008, 19:16' post='2839072']

Era o metafora dragul meu . Si plus ca stai linistit ca daca era CAPUL lumii interlope din Galati nu stie nici dracu pe cine a omorat el si pe cine nu ;) . Si daca nu a omorat cu mana lui ci cu gura lui tot aia e . Si ce vrei sa spui tu ca gata acolo va fi mare mafie in Galati? Ia vino tu frumos la mine pe Colentina pe strada la 12-1 noaptea si plimbate frumos pe acolo . Am vazut camatari cu pistoalele in mana pe strada fara nici o jena . Stai tu flex ca nici ala nu e mare sfant . Si sa iti zic ceva? La TV nu spune nimic . Si voi credeti ca el a fost baiat bun , hai sa fim seriosi . Degeaba ma luati cu aberatii ca nu stiti cum sunt oamenii ca el . Eu am trait printre ei destui ani cat sa stiu ce si cum . Ba chiar am avut sa zicem asa... legaturi . So... stop it ca nu stiti nimic .

ok Al Capone

OT:R.I.P. oricine ar fi fost si orice ar fi facut -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...