[k1ll] Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mi-a venit ideea asta de topic ( nu stiu cat de proasta ii ideea dar na` hai fie ^_^), sa vedem care membrii se cunosc personal :PPS: Daca considerati ca topicul ar sta mai bine la FunMania atunci rog un moderator sa`l mute :)
Thade Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 pe adminii de la cs care locuiesc prin bucuresti, sau veniti aici cu alte treburi :P
MiTzA- Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Catalinus si Lock'n'Lod(x-plicit) , cred ca asa se scrie nicku' lui :PVara asta sper sa ma intalnesc cu grasu de kebba si cu fantomel :wub:
Firestarter Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Pe LeX LuTHoR aka Psychosis care este asistentul meu la salonul de tatuat.
DenY Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 din oradea destul de multi . . . nu stau sa`i insir ca mor. . .
^BOOM^ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 un numar considerabil de useri. (datorita gatherelor care le-am organizat)
IceMan Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Staff Linkmania:MargelatulSp4wN`19Kargoth HellScreamShurikenZealAlx_PiccoloCommaDarth TrayusunknCr1stYsilverskyMelviNTh3B0SSTHuG-Radui_need_moneysefu_banciiMowgliSper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, imi cer scuze.Useri (din diferite sectiuni, in mare parte de la jedi).. prea multi ca sa-i enumar. :D Undeva la peste 50 de persoane.
iNm Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ice l-ai uitat pe Mowgli :D p.s cu majoritatea comunitatii de cs din Oradea ( care are legatura cu linkmania sau gamelink ) , cu cativa dintre ei am devenit prieten ft bun in viata de zi cu zi ( se stiu ei :D ) , iar din alte orase e cam asa : Timisoara -> Iceman , Mowgli , din Baia Mare -> ScreaM si s@kura , iar din Satu Mare pe quantum , menthol , ratatu` de horro :wub: , dMg , Frozen , si inca cativa carora nu le retin nickurile acuma ( srry gays :D ) . In viitorul apropiat sper sa ajung si pe la Baia Mare , Craiova si Bucuresti
m4x Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Si la Vaslui nu ? :DMomentan am intalnit useri doar din Vaslui sau Iasi ...pe viitor sper sa ma intalnesc cu mai multi.
bunny Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pai, ii copiez din lista de messenger. :lol:Alexey_AlexXx_Celesteamar3toincreatubones69buRsuMariukdadinaDanny[DeZzZa][evil]Fallout-ija-LuckyShotMaSacRe-MGMurDocRoNarcisaoickunaoutaqudseihs|n|sterTavytzu[teposu]TykosMajoritatea Mu players. :P
sylv Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 din baia mare cu aproape toti ; mehico scream uzzy musli bladetrinity sakura beethoven pen.ducky ..sry pe care am uitat :Dsi din oradea pe radu :P
Ahilosu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cam tot ce inseamna admini/moderatori/administratori linkmania din Bucuresti + vreo 10 admini+ useri din Craiova. Sunt mult prea multi pentru a-i enumera.
Ayana Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 (edited) Eu.. hmm.. trebuie sa ma gandescMehico (BM)Butcher(BM)Bunica(BM)Rini(BM)Skumpa(BM) MagicElf(Arad)Ferrari(Buc)Azureus(Iasi)Lancelot(Buc)Kissu(Buc-jumatatea lui Lancelot)DarkOne(Petrosani)Isome(tangential- cunostinta lui DarkOne)Alecs(tot tangential- cunostinta lui DarkOne)Reconnect(BM- si restul din trupa de CS pe care nu-i retin, sorry)Daca nu-mi aduc aminte de altii scuzele mele, astept ghiont pe mess :)Numai pe mess? Edited June 9, 2008 by Beethoven
Dropkillerz Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 # some :D # razvan # gabytzu :) # mky_ :D la un gather din Iasi
[Tessy] Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Majoritate ii cunosc pe mess..admini/playeriDiabloTykos1d3amon-Exiled-FloYdglontz*ZumaSkumpikCrySrestekpafane spoitoruKs SawBoldiBobbybobo4realbl0ndu-dana 26Adrian-MGHustlerCrAzYAlexglontz*Old_Mgsmyley realTitanicspk_buRsuRequiemzippaNTobaica-MGRazor-MGltalianuoozzPakeleleScoorpiUnaSexyElfbugMAlecThunder-MG