Jump to content
IceMan

Fetiţă de 10 ani, însărcinată în 4 luni după ce a fost violată de unchiul ei

Recommended Posts

Posted

O fetiţă în vârstă de zece ani din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, este însărcinată în patru luni, după ce a fost violată de unchiul său, în vârstă de 19 ani, fapta fiind descoperită zilele trecute, când copila, pe care o durea burta, a fost dusă la Spitalul Judeţean Neamţ.

Fata, Florina V. elevă în calasa a treia, din satul Poieni, comuna Piatra Şoimului, a fost violată, în urmă cu aproximativ patru luni, de unchiul ei, Adrian F. (19 ani), care a ameninţat-o.

În urmă cu câteva zile, Florina, care era foarte abătută şi refuza să mănânce, s-a plâns că o doare burta foarte tare. Fetiţa fusese operată, în 2005, de apendicită, iar mama ei a crezut că poate au apărut complicaţii în urma intervenţiei chirurgicale şi a dus-o pe fetiţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ, unde a aflat că aceasta este însărcinată în patru luni.

"Am luat-o pe Florina, am mers cu ea acasă, iar acolo am început să o descos. A început să plângă şi, pe urmă, printre sughiţuri, mi-a zis totul. În urmă cu vreo patru luni, ea se ducea la mama mea, care este bolnavă, să-i mai ducă medicamentele şi mâncarea pe care noi i le trimiteam. În casa aceea stătea şi fratele meu, Adrian. Într-una din seri, Florina a rămas acolo peste noapte. Fratele meu s-a dus noaptea la ea în pat, a tras de fată, a ameninţat-o cu moartea şi a violat-o. Ea nu mi-a spus pentru că îi era frică. Evita să se mai ducă pe acolo când o trimiteam", a declarat mama fetei.

Tatăl fetei şi-a exprimat speranţa că în acest caz Poliţia îşi va face datoria.

"Sper ca Poliţia să-şi facă datoria. Nu înţeleg de ce, după ce l-au prins, l-au lăsat liber? Păi el poate să dispară din comună într-o clipită. Cine o să-l mai prindă? Cine o să ne facă dreptate? Fetiţa mea este acum cu burta la gură. Nu poate întrerupe sarcina pentru că e deja în patru luni şi câteva săptămâni. Nimeni nu se mai bagă la aşa ceva", a spus tatăl fetei.

Tânărul acuzat de viol, Adrian F,. a fost reţinut, anchetat şi apoi lăsat liber.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, inspectorii urmând să facă o anchetă socială şi să o consilieze pe minora care a rămas însărcinată.

Pe de altă parte, medicii cred că fetiţa nu va putea duce sarcina până la capăt fără a-şi pune în pericol viaţa, astfel că o vor supune unei intervenţii chirurgicale.

De asemenea, poliţiştii încearcă să dea acum de urma tânărului de 19 ani care şi-a violat nepoata, pentru că acesta, după ce a fost lăsat liber, a dispărut din localitate.

mediafax

Posted

10 ani? :| Chiar sunt curios cat de normal se va naste respectivul fat. Doamne si ce gandire sa ai sa profiti de un copil, numai tampiti in tara asta.

Posted

da parca de la 14 ani stiam k poate ramane....

Au mai fost cazuri de mame la 11 ani (de etnie rroma)

Ce poti sa spui cand citesti asa ceva?Respectivul e un animal,ar merita si el acelasi tratament(sa fie violat de 5 ori pe zi,timp de 10 ani-asta e tot ce ii doresc).

Posted

politia romana...niste cretini..cum frate sa-l lasi pe ala liber? =)) se plang politistii ca-n reclama Cava D'oro sunt facuti tzarani...sunt deacord cu ei..nu tzarani ci retardati.

revenind la subiectul principal...+1 tasedon. Sa simta pe pielea lui...l-as baga intr-o cusca cu 3 negrii :wub:

Posted

Chiar daca unchiul va fi inchis / spanzurat / incendiat , etc... ea va ramane traumatizata pe toata viata , chiar si cu ajutorul unor psihologi ea va ramane traumatizata pe toata viata , pacat de biata fata probabil va fi retrasa pentru mult timp de acuma incolo ...

Posted

Nu stiu cum sa va spun...Poate o sa ma credeti obesedat dar va spun un lucru cert fiecare barbat are aceasta "pofta" tentatie de a abuza de copii/femei...Doar ca nu toti au curajul sa si faca acest lucru...sau ii opreste bunul simt si isi dau seama de consecinte..Nu veniti aici si spuneti ca voi nu v-ati gandit nici odata la asa ceva sau in cel mai rau caz ati si facut asa ceva :X

Pacat de fetita :( o sa aiba mare noroc daca isi va putea continua viata intr-un mod "normal" cel putin

@DonPante nu numai in ROMANIA se intampla asa ceva...doar ca tu traiesti in ROMANIA te uiti la canale de stiri ROMANESTI si nu dau acolo in fiecare zi stiri din alte tari..Si in alte tari se intampla asa ceva doar ca la noi se dau doar stiri foarte importante din alte tari de exemplu Batranul acela care a tinut inchise niste femei nustiu cati ani

Posted

lol insarcinata la 10 ani???cum naiba a ramas insarcinata nu inteleg :|

si ala ce unchi bun "uncle fucker" =))

era o stire veche cu o fata care a ramas insarcinata la 6 ani so....

ps:nu ma intrebati unde am vazut stirea ca nu mai stiu :-?

Posted

nu cred :blink:

#Fetita asta sigur va ramane marcata 4 life :|

Guest bomboana
Posted

m-am simtit -_-

@ nu v-ati obisnuit deja? asta doar in romania se poate 8-|

26 de ani inchisa in pivnita...violata de nenumarate ori de ta-so...7 copii...Austria...-_-
Posted

din cate stiam eu abia dupa prima data dupa ce-ti vine ciclul poti sa nasti.. la 6 ani nu ai cum sa ai probleme lunare.. oricum chiar e imposibil sa fii gravida la 6 ani mai.. pentru unele fete chiar si la 10..

±Menace± +1

un om care a distrus doua vieti ce sa zic.. din partea mea rip

Posted

Tânărul acuzat de viol, Adrian F,. a fost reţinut, anchetat şi apoi lăsat liber.

De asemenea, poliţiştii încearcă să dea acum de urma tânărului de 19 ani care şi-a violat nepoata, pentru că acesta, după ce a fost lăsat liber, a dispărut din localitate.

Inca o data politia romana da dovada de cretinism...

Nu stiu cum sa va spun...Poate o sa ma credeti obesedat dar va spun un lucru cert fiecare barbat are aceasta "pofta" tentatie de a abuza de copii/femei...Doar ca nu toti au curajul sa si faca acest lucru...sau ii opreste bunul simt si isi dau seama de consecinte..Nu veniti aici si spuneti ca voi nu v-ati gandit nici odata la asa ceva sau in cel mai rau caz ati si facut asa ceva

NU si la a viola o minora (16-) sau o batrana... Zic 16- pentru ca majoritatea adolescentilor isi incep relatiile sexuale de varste mai fragede cel mai probabil din curiozitate sau un motiv mai stupid... ca asa e la moda...

Eu unul daca vad o minora care mi se pare frumoasa.. probabil de 16-18 ani... ma gandesc la ceva(trecator de altfel pentru ca nu dau multa atentie) insa cum ziceai... trebuie sa ai puterea de a te stapani si judeca ce e bine sau nu sa faci.

Legat de subiect... i-as dori sa fie tratat precum cainii(castrat) si precum "colega" de celula.

Posted

Nu stiam ca fetele de 10 ani pot ramane insarcinate.Totusi, ma intreb cum o fi sa f... una de 10 ani? :-?

Am auzit ca fetele si femeile mici de statura sunt foarte "stramte".Probabil ca o fata de 20 de ani care are vreo 1.55m ar trebui sa fie la fel de "stramta" ca un copil de 11-12 ani.

Marfa

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...