Jump to content
Guest iuliaxxx

te poti indragosti ...in urma unor discutii pe net... desi esti casatorit?

Recommended Posts

Posted

poi mai iuliaxxx ...daca tineti unu la altul cu adevarat nu cred k te poti indragosti doar asa printr-o conversatie pe net...

mentionez k mi sa intamplat si mie dar nu mam indragostit sa fiu in limba dupa una....doar asa imi placea de ea si na....am scoso la un suc sa vad ce se poate.... si sincer oamenii pe net arata altfel in cele mai multe cazuri .. ;) acu sincer... sunt unele fete simpatice in real care in poze nu le sta bn deloc...si desigur daca ati trimite o poza si vezi cum arata zici k nu mai vb cu ea... dar in real poate arata destul de bn ...

si invers fete frumoase in poze k le modifica cu nus ce programe : photoshop ... etc...si in real ati vine sa fugi..

parerea mea doar putina afectivitate pe net... si daca va intalniti si in real si chiar va sunteti dragi... probabil atunci sa va indragostiti .... asta e in cazul in care nu sunteti casatoriti :P ... in cazul meu ..am mai trecut prin asa ceva

in cazul in care sunteti casatoriti ... nu am trecut prin asa ceva... dar cred k aici exista si niste piedici...

1) daca aveti copii sa nu ai lasati fara un parinte ... sa ramaneti impreuna pt copii

2) daca va iubiti cu adevarat nu va veti indragosti asa din prostie de nimeni...

3) mama,tata va poate influienta in caz k "calcati stramb"

si poate or mai fi motive...pe care o sa le descoper pe parcurs :P

Posted

haideti sa va spun si eu povestea mea, eram casatorit si la un moment dat am inceput sa vorbesc pe mess cu o tipa. ne-am indragostit nebuneste. am inceput sa ne vedem pe ascuns pana cand am hotarat de comun acord sa rupem relatiile care le aveam, mentionez si ea era casatorita, in prezent sunt casatorit cu ea si sunt foarte fericit,si nu regret nimic din cele intamplate.

asa ca nu va mai grabiti voi sa va dati cu parerea pana cand nu traiti astefel de experienta pe propria piele.

deci concluzia este ca te poti indragosti in urma unor banale discutii pe net.

Nu inteleg de ce ti-ai facut alt user pentru a posta. Nu pot sa cred ca ai intrat pentru prima oara pe acest forum, si ai dat exact de acest topic. :) Va e jena sa va aratati propia fatza, de ce? :) Fiti voi insiva...e cel mai important, nu va mai ascundeti si aratati lumii ca se poate. :D

Guest iustinian
Posted

mai draga bunny, ce vrei sa spui ca mi-am alt user ,am postat aici pentru ca ma regasesc in aceasta poveste ,nimic mai mult.

apropo citesc de mult discutiile de pe acest forum,si am vazut acest subiect si m-am hotarat sa ma inregistrez si sa postez.

dar parerea ta ce crezi.

Posted

iustinian a dovedit ca ceea ce am spus eu e adevarat. se poate. sunt sigur ca mai sunt si altzii care au avut aceleasi trairi si ori nu au curajul sa spuna ori nu au vazut inca acest topic.

important e ca dragostea e pretutindeni.. pacat ca este efemera...

Posted

eu nu m-am indragostiti in urma unor discutii pe net fiind casatorit ,dar am reusit sa ma intragostesc in urma unor discutii pe net si ma casatoresc cu fata respectiva ,raspunsul meu este DA ,orice e posibil si prin net e cel mai usor mod de ati gasi jumatatea

Posted

timp ce esti casatori , ai o anumita varsta . Ceea ce rezulta esti un om cu minte , matur .

Trebuie sa fii prea naiv sa crezi ce zice X si Y pe net.

este posibil :) parerea mea ,daca ai langa tine o balena ucigasa crezi ...

Posted

' date='Jun 19 2008, 13:03' post='2853294']

nu , inainte sa cunosti personal pe cineva nu poti zice ca o iubesti

true

Posted

dragoste ? clar nu . sentiment de atasare da ? mai ales cum spunea careva mai sus , de la jocul mu , nu tre sa cunosti pers respectiva , sa o vezi sau mai stiu eu , ideea e ca ... in acel joc de obicei petreci 3 - 4 ore , mai ales daca stai on peste noapte , iar daca te pasioneaza jocul si pierzi multe nopti cu o pers de gen feminin e imposibil sa nu te atasezi de ea . mie mi s-a intampla , si pe odb si pe db asta , recunosc : guilty as hell !

Posted

Este un proverb vechi pe care l-ati uitat.

"cine se aseamana se aduna"

Si apoi eu mai cred ca lucrurile nu se intampla....intamplator.Undeva sant prestabilite,ca trunchiul unui copac,iar modificarile survin in urma alegerilor noastre,dar indiferent ca e trunchiul,indiferent ca e creanga a 3-a,tot acelasi copac e,daca ma intelegeti.

Posted

Este un proverb vechi pe care l-ati uitat.

"cine se aseamana se aduna"

Si apoi eu mai cred ca lucrurile nu se intampla....intamplator.Undeva sant prestabilite,ca trunchiul unui copac,iar modificarile survin in urma alegerilor noastre,dar indiferent ca e trunchiul,indiferent ca e creanga a 3-a,tot acelasi copac e,daca ma intelegeti.

#-o nu prea te inteleg ,oricum pe net se pot face multe ,am vazut odata pe net o fata din sua care sa intragostit de alta fata din romania stiind ca e baiat ,si au dat parintii ei o gramada de bani ca sa o aduca in romania si sa o vada fericita ,apoi in romania au aflat ca este tot o fata .....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...