Jump to content
Guest alexboy1805

poza zilei:))

Recommended Posts

Guest alexboy1805
Posted

Si noi trebuia sa radem la poza din primul link ? pe langa ca sunt vechi pozele de cand muma' mai vad si designul site-ului care reflecta lipsa de imaginatie, bun gust si simt al esteticului ... si nu, nu trebuia sa razi, trebuia sa iei aminte la ce-a spus ...

Nu mai bagi vreun link ?

# My last post here.

mah omule dak tot faci pe desteptu atunci arata-mi si mie un site facut de u cu bogata ta imaginatie si design-ul facut de profesionalismul din tine:P

sa va spun akuma dc totusi ma chinui sa fac refclama, pentru ca am avut un site pe reclama neogen si aveam vreo 80 ron si era pe lx.ro si cum o picat tot serveru lx.ro nu am mai stiu ce s afac si am facut alt site pe alt server si din cate stiti ca sa te accepte neoen trebuie sa ai cam 100 viz pe zi asa ca ... noah;)

Guest alexboy1805
Posted

Prostia urla in acest post...fara suparare... dintr`o mica prostie se ajunge la un mare...... in fine ..... !

ai dreptate;) ce ptreaba aveti voi cu ce pun io pe forum sau altii care au site-uri personale si vor sa le faca reclama, dak va place site-ul si poza bine dak nu iar ii bn pentru mine;) - io fac site reclama, voi numa datzi din gura si criticati, tipicu mentalitatii romanesti, ia puneti si voi site-uri sa vad ce stiti sa faceti:)

Posted

stii de ce s-a ajuns aici? pt ca scriai posturi de genu "lol" "HAHHA" ":))" " :lol: "

macar daca ai pune poze noi de fiecare data cand faci un post de genul..

Guest alexboy1805
Posted

stii de ce s-a ajuns aici? pt ca scriai posturi de genu "lol" "HAHHA" ":))" " :lol: "

macar daca ai pune poze noi de fiecare data cand faci un post de genul..

da mane te inteleg da io radeam de astia cum incepeau sa comenteze de poza de site etc, sti? ma radeam cum faceau ei pe desteptii:) - si apropo is poze noi pe site - http://societyonline.uv.ro/Imagini.html - intratzi =))

Guest alexboy1805
Posted

se pare ca v-am cam inchis gura:P ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...