Jump to content
musthyzz

Romania ironizata in ultimul spot Toyota difuzat in Franta

Recommended Posts

Posted

Francezii insinueaza ca jucatorii romani simuleaza des in careu

Foto: DailyMotion.com

Ultimul spot comercial al celor de la Toyota are ca tema duelul de pe 9 iunie, Franta - Romania si faptul ca romanii simuleaza in careul de 16 metri.

Un francez, care poarta tricoul nationalei "cocosului galic" incearca sa parcheze o Toyota langa o masina galbena, cam uzata, dar care are pe ea imprimat steagul Romaniei.Da cu spatele cu mare grija, si cand vrea sa coboare, atinge masina galbena care in acel moment plonjeaza doua locuri mai incolo.

Francezul se uita stupefiat si, langa el, era un politist care raporta accidentul. "Nu ai vazut ca s-a aruncat? A plonjat!", a strigat de cateva ori, revoltat, francezul, imitand jucatorii care protesteaza la deciziile arbitrului atunci cand dicteaza un penalty.

Sursa & VIDEOs : HotNews

Parerea mea ? Genial conceptul...bineinteles ca noi trebuie sa o facem pe victime intotdeauna dar din momentul in care si restul tarilor din grupa cu Franta , respectiv Olanda & Italia au primit acelasi tratament eu nu vad de ce am fi NOI mai cu 4 perechi (scuzati).

Posted

:rofl1: Pur si simplu frumoasa :D ...e bine gandita.

La cea cu olandezii, macar a cerut carton rosu pentru simulare :))

Posted

Ahahahahha la Italieni si Olandezi plonjeaza rau de tot la noi macar doar simuleaza asa subtil :D

Da,ca Lacatus in zilele bune :D

Reclama de nota 10+

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...