Guest Gogu12345 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Felicitari si pentru cei care sunt invidiosi pe mike ca a reusit sa faca primu full daur 2 cuvinte CIOCU MIC ;) o seara buna Acelasi lingau pasional aveti grija cu PePs!-MG linge ca sai mearga bine dupaia tie dusman te astept cu mike sa faci pk parca ziceai ca dai sw copil pocnit si milog cu 2 fete P.S : aci sefu tau AdrIaN-MG care tea crescut btw : bv mike
FuLg3r3k Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 asa :D ca sa vezi, cel mai mare de pe server este un bk cine ar fi crezut ca se va ajunge la asta.. bravo amule stai linijtit .... daca jucam toti ceilalti (War/Tri/Mojo/Ramona ) iti zic eu ca acum aveam cu mult peste 75 rr si la cate d/c a dat guild REGAL e si logic sa faca full ... pe mike nu il vedeai inainte pe spot .. doamne fereste .... si acum era mike numai la ks pe spot ... cu guild regal
OriginalSin Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Eh, desi nu si-a bagat punctele, are 75 de rr. Cu toate ca unii din voi il invidiati sau il urati, e o munca depusa in caracterul ala, oricum felicitari si welcome to hall of fame. :)merita un os pt realizarea sa -_-
n(n+1)stupizi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Bv mike. Alexei isi baga unghia in gat precum pitigoiul
DonPante Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Felicitari si pentru cei care sunt invidiosi pe mike ca a reusit sa faca primu full daur 2 cuvinte CIOCU MIC ;) o seara buna cine poate sa fie invidios pe un o data de calculator? da , felicitari ca un joc ii mananca jumate din viata , ba mor de gelos :( vreau si eu :(
zdrelea Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 bravo micule mike :beer: sa ma ocolesti cand ma vezi k te pun jos sa mor eu=))
Fanky Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ' date='Jun 6 2008, 00:32' post='2825574']oricum nu'ti da bk'ul :rofl1: cred k l'ai albit cat l'ai pupat in cur ultimele saptamani/luni... atat te duce si pe tne ce sati cer mai mult? TOAMNE CATA INVIDIE ZACE IN VOI mor de ras