Jump to content
POLAND

Un american din Denver susţine că deţine imagini cu extratereştri

Recommended Posts

Posted

Da,se uita sa fure o prajiturica. Pff :)) e fake!

era mos craciun daca nu v-ati prins a venit sa vada cat de cuminti sunt copii si sa manance ceva prajituri si sa bea un pahar cu lapte:|

sa fim seriosi, daca si asta mai e adevarat, eu ma mut in congo :|

Posted

uite ce scrie pe realitatea "Pe de altă parte, experţii în efecte speciale spun că o eventuală trucare a imaginilor ar fi fost prea scumpă." deci de ar fi investit o gramada de bani pe un filmulet?sau mai bine zis,de unde ar fi avut el atatia bani (iti dai seama ca nu e vb de vreo 10.000$) daca si expertii in efecte speciale spun ca e aproape imposibil,nu stiu dc nu as crede!apropo,a mai spus un cercetator ceva care te pune pe ganduri: "de ce cautam EXTRATERESTII,poate sunt INTRATERESTII!"adica traiesc in pamant,asa sar explica ca nu iam vazut,la fel se explica si pielea alba (nu iau contact cu lumina) de asemenea in majoritatea cazurilor ei apar NOAPTEA

Posted

sti cum e cu batranii astia ajung la batranete se tampesc nu mai vad bine incep sa aiba vedenii :box: oricum ar fi ff tare dar nu prea cred :-j

Posted

uite,lam cautat dupa ce am vazut in "premiera" aseara la Miezul Problemei:

http://www.youtube.com/watch?v=U836OeNUyqg&NR=1

oricum pare al dracu de real,acum pe bune,are niste miscari foarte naturale,nu cred ca exista robot care sa se miste atat de natural (nici japonezii nu cred ca au)

nu e videoclipul filmat de Jeff Peckman.

Aici aveti video cu asa presupusul extraterestru.

asta e acelasi ca primul, creat doar ca sa arate lumii cat de usoara poate fi inscenarea unui astfel de lucru.

videoclipul oficial nu a fost facut public, a fost vazut doar de un grup de oameni din state care a ajuns la concluzia ca extraterestul e adevarat.

http://img99.imageshack.us/img99/2550/image121222883111052500lp1.jpg aveti o poza din videoclipul filmat de Jeff Peckman, sa nu va mai lasati pacaliti pe viitor.

Posted

pfai ce transparent e ;))

nu prea se observa, doar asa foarte vag capusorul ala si doi ochi negri.. daca am vedea si noi filmul ;)

Posted

oricum e vrajeala :| ce lo apucat pe mosu ala sa filmeze fereastra aia ?:| so trezit el asa dintr-o data cu camera si hop si alienu :)) FAKE toate ziua

Posted

oricum e vrajeala :| ce lo apucat pe mosu ala sa filmeze fereastra aia ?:| so trezit el asa dintr-o data cu camera si hop si alienu :)) FAKE toate ziua

initial a crezut ca e unu care se tot uita pe geam dupa fiica-sa, dar de fiecare data cand se ducea afara sa vada cine e, nu mai era nimeni. asa ca s-a pus pe filmat si a iesit ce a iesit...

Posted

deci cum a fost pana la urma?fiica-sa ia zis ca unu tot vine noaptea sio o spioneaza la geam?pai fiica-sa e chioara nu vede cum arata un extraterestu si cum arata un pamantean pervers? :)

Posted

era mos craciun daca nu v-ati prins a venit sa vada cat de cuminti sunt copii si sa manance ceva prajituri si sa bea un pahar cu lapte:|

sa fim seriosi, daca si asta mai e adevarat, eu ma mut in congo :|

Mos Craciun nu exista..:( =((

Era iepurashu de Paste... :yum: =))

Posted

Imi place sf`u dar nu prea cred ca DACA exista aliens nu au altceva mai bun de facut decat sa ne urmareasca pe fereastra , pfff FAKE video ;)

Posted

bai ... daca exista fiinte inteligente...de pe alte planete sau in universu` asta "mic" fiti siguri ca nu o sa vina pe pamant...la cata prostie si dobitocime e pe aici o sa se tireze in graba....

Posted

e fake sa fim seriosi...daca extraterestri ar fi ajuns pe pamant (cu o tehnologie mult avansata) nu sar descoperi intro minisecunda si-ar fi dat seama ca este filmat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...