Jump to content
POLAND

Un american din Denver susţine că deţine imagini cu extratereştri

Recommended Posts

Posted

Au culoare gri, cam 1 metru 20 înalţime şi... clipesc. Acestea sunt semnalmentele unor extratereştri pe care un american din Denver, Statele Unite, susţine că i-a văzut şi i-a înregistrat.

Mai mult, bărbatul va organiza azi o conferinţă de presă în care are de gând sa difuzeze caseta.

Americanul, Jeff PEckman, e convins de existenţa extratereştrilor. El pretinde ca obiecte zburătoare neidentificate au aterizat in Los Angeles. Ba chiar unele au survolat Casa Albă.

Peckman a mai declarat că un expert de la Şcoala de Film din Denver, care ar fi examinat cu mare atenţie controversatul film, a confirmat autenticitatea acestuia.

Cu toate acestea, excentricul american precizează că nu a stat niciodată faţă în faţă cu un extraterestru.

Filmul său este inclus într-un documentar realizat de Stan Romanek, un locuitor din statul Colorado care pretinde că a văzut de mai multe ori nave de origine extraterestră.

Imaginile de pe casetă nu vor fi accesibile, pentru moment, marelui public, din cauza contractului încheiat cu postul de televiziune care va difuza documentarul. Peckman spune, însă, că peste câteva luni, oricine va putea obţine filmul de pe casetă.

Ca urmare, bărbatul cere autorităţilor americane să alcătuiască o comisie care să pregătească populaţia pentru vizitele fiinţelor de pe alte planete.

Sursa: Realitatea TV

Posted

Am mai citit ca nu stiu ce doctor a facut o carte de benzi desenate cu extraterestri si punea copii sa ii identifice sau alta cum ca extraterestri ar fi rapit doi oameni si i-a plimbat pe tot pamantul.

~Cred in existenta extraterestrilor

Posted

si eu am vazut unu aseara in timp ce dormeam :crazy:

ma credeti nu ? :))

on : ce om :blink: daca imi arata pozele poate al cred da asa daca imi zice in fatza fara sa zic pozele al scuip intre ochi :crazy:

Posted

sunt si eu un pic sceptic. nu neg faptul ca exista viata inteligenta in alte parti ale universului, dar neg faptul ca ar fi aterizat vreunu pe pamant. e imposibil ca o fiinta venita de pe o planeta cu gravitatie si gaze diferite de ale noastre sa traiasca aici. ca si cum ne-am duce noi pe luna fara costum de protectie...

de asta mi se pare un pic banala si seria Star Wars :-?

Posted

@lucian: sw e pure fiction.. nu are ca scop ca tema sa fie realistica..

vreau si eu sa vad pozele inainte sa ii dedic o melodie de-a lui mircea vintila:

"Mario, noaptea e sinistra, eu stau la tine in cavou

Si ma gandesc mereu la faptul cat am putut sa fiu de bou"

-> mircea vintila> bricheta lui fanel

mai auzisem eu de un rus care zicea ca l-au rapit extraterestii sau cam asa.. doah ce oameni ^^

ps: totusi vreau sa vad pozele..

edit:

@refuz: +1

Posted

cu viata extraterestra asta, o fi existand undeva in universul asta, e destul de mare si de incapator si probabil mai sunt planete care pot sustine viata, dar nu cred ca e posibil ca o forma de viata din alta parte din universul asta sa semene macar 10% cu ce avem pe terra, toate pozele care sunt seamana leit cu pozele extraterestrilor din fimle: mici, cu capul si ochii mari, degete lugin .... oamenii l-au facut dupa chipul si asemanarea lor. greu de crezut ca asa arata fiintele extraterestre :|

Guest bomboana
Posted

cat de fake :)))

tru -_-

Posted

fratilor de ce nu sunteti atenti?nu vedeti cat de natural clipeste?ai vazut tu masca care sa clipeasca??god damn :|

Dude, si eu cred ca exista viata in universul asta, dar nu cred ca ala e ceva "Extraterestru". Noah...

Posted

Toti daca ati fost atenti spunem ca renumitii "extraterestrii" credem ca au o altfel de civilizatie mai dezvoltatat decat noi , dar poate ei sunt doar la "Epoca de Piatra" , cine stie ? :-?? Pana aceea caseta nu va fi difuzata de catre stiri sa fie facuta publica si sa se recunoasca cum ca ar fi autentica pana atunci nu ne putem exprima cu exactitate .

Posted

Toti daca ati fost atenti spunem ca renumitii "extraterestrii" credem ca au o altfel de civilizatie mai dezvoltatat decat noi , dar poate ei sunt doar la "Epoca de Piatra" , cine stie ? :-?? Pana aceea caseta nu va fi difuzata de catre stiri sa fie facuta publica si sa se recunoasca cum ca ar fi autentica pana atunci nu ne putem exprima cu exactitate .

A fost difuzat pe ANTENA 1 am vazut filmul la TV intai si dupa pe YOUTUBE e acelasi mie mi se pare ca nu aceasta e inregistrarea facuta de acel om ;)

Dar oricum e mult prea FAAAKKEE =))

Am vazut unu deasta intr-un film din anii 90 :))

Cu tecnologia de astazi poti sa realizezi asa ceva fara mare efort -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...