Guest semizeu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Am o problema daca careva ma poate ajuta. Am doua calculatoare si folosesc un swich pentru a avea net la ambele, mentionez ca eu folosesc unu si celalalt un coleg, nu stiu cum se face da mie imi scade viteza de download, iar cand il deconectez pe el imediat imi creste la loc cu cat ar merge normal, se poate sa faca el ceva si sa isi redirectioneze viteza la el numa?Va multumesc, ^:^)^ sper sa fi inteles careva ce am vrut.
PoC Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 sw, nu stie sa ruteze, el doar imparte semnalul, iti creiaza o retea, deci nu e de la el, de unde ai net? poate de acolo e e vrun router inainte ?
Guest semizeu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 sw, nu stie sa ruteze, el doar imparte semnalul, iti creiaza o retea, deci nu e de la el, de unde ai net? poate de acolo e e vrun router inainte ?Il am de la click_net. Doar vroiam sa stiu daca nu o facut cumva el, oricum mersi de raspuns. :D
Velasquez Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ai gresit sectiunea de postare . :DTrebuia sa postezi aici , poate acolo vei primi mai mult ajutor decat aici .
WhiteWolf Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tu ai un bandwidth pe care l-ai impartit la 2 calculatoare, nu ai 2 bandwidthuri.Deci, cand el downloadeaza ceva, tie iti scade viteza si invers.