iNm Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Din partea tatalui meu am avut parte de o educatie mai "libertina" sa ii spun asa , astfel ca imi permit sa vb intr-un anumit fel fata de el , desigur pastrand anumite limite , dar injuratul nu e o problema in anumite circumstante. Bineinteles ca ma abtin pe cat posibil dar mai scap cate una in unele momente
K0nTrolL Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 O injur pe maicamea de fiecare data cand ma pune sa invat pentru scoala :blink: It`s my live. i know what i'm doing
Guest Gaby Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Incerc pe cat posibil sa imi limitez cuvintele urate de fata cu parintii desi des imi mai scapa cate una.Prima oara cand am injurat de fata cu ei, aveam 5-6 ani si i-am zis lu maicamea "ia ciuciu" ... i-am facut si semnu' pe care l-am invatat la gradinita :/ S-au cam suparat ai mei pe mine ca erau prezenti amandoi, eram si la masa :/
Velasquez Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Si eu ma scap , dar la mine problema e ca e cam des :P . Injur in special cand ma joc si sunt foarte "concentrat" , in rest n-am treaba .
Dropkillerz Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Acasa nu injur dar la scoala scot tot din mine :lol:
Lancelot Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Erm..nu prea inteleg rostul acestui topic..toti injuram..cu sau fara sa fie parintii de fata..asteptam urmatorul topic..va uitati de fata cu parintii la TV? :blink: