Jump to content
myhay29

cand ati injurat de fata cu parintii?

Recommended Posts

Posted

Cred ca la un moment dat ajunge sa fie o obisnuinta pentru parinti injuriile copilului ... la tv in ultima vreme numai asa ceva se aude ca domnii de la CNA someaza ... nu stiu daca ii mai pot surprinde ceva pe parintii din ziua de astazi :))

Posted

Ma aud zilnic , cand joc cs!

Esti tru :P

Mie unu mi.ar fi o rusine de moarte ... mai scapam cate una "naiba" da' stiu sa ma abtin:)

Posted

in mod normal nu injur, mai ales cand sunt ei prin preajma, dar cand mai vin la meciurile mele isi cam pun mainile la urechi, ca doar atunci sunt mai slobod la gura

Posted

Esti tru :P

Mie unu mi.ar fi o rusine de moarte ... mai scapam cate una "naiba" da' stiu sa ma abtin:)

oricine mai scapa cate una :)) si eu la meciurile de fotbal...ma cam scap...

la nervi omul cedeaza

da de fata cu parintii nu cred...poate m-o fi auzit..knd mai jucam mix-uri si nah :whistle:

Posted

Si eu injur cand joc SA:MP :))

Pai acuma m-ai scap cate una da acuma nu au ce sa zica ca sunt major...Pana la varsta de 12-14 ani nu am injurat nici odata de fata cu parinti cand m-au auzit prima data eram nervos rau si au ramas cu gura cascata cand au auzit :)) Cum a zis si Puya la Apropo TV"Injur da mama da tata de tot ce imi iese in cale :))"

Posted

ma abtin cand sunt de fata cu ei, parca din instinct. sunt sigur ca am injurat de nenumarate ori in prezenta lor, dar nu cred ca mi-a pasat destul incat sa fiu jenat, asa ca nu mai imi aduc aminte cand s-a intamplat. in mod ciudat ma mai scapa cate un "plm" cand sunt cu vreun prieten si un parinte de-al lui.

Posted

o da cand vad noobi injur de nu mai pot si de mana si de tata si de neamuri si de toate

PS: parinti nu m-au auzit cred.. niciodata ca am injurat.

Guest n00bletzel
Posted

Nu injur cu parinti de fata dar mai ajunge cate una si pe la urechile lor ;;)

Posted

pai prima data la gradinita cand i-am intrebat daca stiu sa cante la ceatarna...eram mic si na :))

si dupaia pe strada m-am intalnit cu ei si nu i-am vazut si eu bag si scot multe deci...

in rest incerc sa ma abtin..inlocuiesc p**a mea cu puii mei prin casa =))

Posted

Cand sunt cu tata mai injur, ca intre baieti :> .. in rest, cand e mama langa mine, nu pot :) nu e vorba de frica, e vorba de respect. Nu mai stiu exact cand am injurat de fata cu ei, cred ca acu 2 ani.

Posted

De obicei de fata cu ei au loc injuraturi minore, gen 'du-te dracu'. Ma rog, odata chiar m-am enervat si am inceput sa injur de fata cu tata. Ca intre 'barbati', mai merge, dar cand e mama mai usor, cum a zis si m4x.

Posted

Asa in mod normal injur destul de des din pacate :( desi incerc sa ma abtin, mai mereu ma "scap".

De fata cu parintii am mai injurat . Deobicei de fata cu mama,cu tata mai putin :D.

Insa cel mai mult injur de fata cu bunica :lol: si ea :D. Doar de la ea am invatat aceste cuvinte "minunate".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...