frankie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ieri voiam sa fac un thread despre reclama aceea de la nush ce banca, pt creditele pt case.Reclama e ceva de genul : un tip la banca spune unui cuplu "nu va mai ganditi la bani cand cumparati o casa, mai bine uitati-va ce fel de vecini aveti, daca's zgomotosi, administratorul blocului, ce fel de om este ???" etc etc ... pana unde ajunge "ingeniozitatea" romanaului. eu din reclama asta inteleg ceva de genul "ba boule care esti bou uite cum aruncam noi cu bani pt case in stanga si'n dreapta si tu esti prost ca nu vii la noi la banca sa faci credit... " . eu inteleg ca prosti sunt si vor fi mereu, ca sa creada ca cine stie ce oferta este asta, dar in spatele oricarei oferte bune se ascund nush cate clauze care nu-ti prea mai convin daca le vezi , ca de aia s-au imbogatit atatia, din cauza prostiei si neatentiei oamenilor...a2a "reclama" e de fapt un anunt publicitar in gazeta de sud... citit azi, spune : (atentie, e de ras)" Cu 30.000 de euro iti facem casa ta de vis* " (pana aici iti vine sa-ti tai parul din cap de fericire, insa steluta e magica)*restul banilor il poti achita intr-un termen de un an, sau facand un credit ipotecar ...cool nu ? voi ce ziceti ? voua va fac scarba reclamele / anunturile astea ??? mie unul nu-mi fac pt ca eu unul cred ca in afaceri trebuie sa ai inima de piatra daca vrei sa faci bani ...