Firestarter Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 http://www.220.ro/Cum_sa_spargi_parola_la_Yahoo-78866.htmlTare asta ma.. are mai multe C'uri pe hard.. are un dar de-a vorbi, de numai el intelege.
PoC Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 astea sunt cracari si hacari din ziua de azi .... no comment
Daddysady Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 penibil cat a stat el sa explice..uite varianta p scurt : fol softu ala care arata ca yahoo dar cand bagi pass se salveaza intr-un document text . (punct)
Dropkillerz Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 deci porgramezi un program :lol: yahoo password vrajeala :lol: intrati la il dezarhivati
PoC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 @loyd crezi ca asta e singurul, sunt in romania cu miile toti numai "hac?ri" care sparg parole si intra la alti in calculator, cu ajutorul unor programe care bine inteles nu sunt facute de ei( ah si au comenzile scrise in notepad :) ). E greu in ziua de azi, toti se cred mai presus de toate si mari "smecheri" in ale calculatoarelor, is vai de capul lor, mai ales asta, s-a mai si filmat, sincer mie mi-ar fi fost rusine .....
Dropkillerz Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 @loyd crezi ca asta e singurul, sunt in romania cu miile toti numai "hac?ri" care sparg parole si intra la alti in calculator, cu ajutorul unor programe care bine inteles nu sunt facute de ei( ah si au comenzile scrise in notepad :) ). E greu in ziua de azi, toti se cred mai presus de toate si mari "smecheri" in ale calculatoarelor, is vai de capul lor, mai ales asta, s-a mai si filmat, sincer mie mi-ar fi fost rusine ..... Si daca-i pui sa lucreze in Excel habar n-au
PoC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 nu e neaparat treaba de excel fara e ca sunt unii prea prosti pentru pamantul asta, dar ei se cred prea destepti, iq-ul lor nu depaseste numarul de la pantofi, dar is hac?ri ^^
Night_Wish Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Deci intri in c-uri si spargi parole la tovarasii tai care ei nu stie ca tu intri defapt in facatura ca uite aiciea e originalu seamana foarte perfect ....))))))....