Jump to content
Firestarter

Tiganu - Cracker

Recommended Posts

Posted

penibil =))

cat a stat el sa explice..uite varianta p scurt : fol softu ala care arata ca yahoo dar cand bagi pass se salveaza intr-un document text . (punct)

Posted

@loyd crezi ca asta e singurul, sunt in romania cu miile toti numai "hac?ri" care sparg parole si intra la alti in calculator, cu ajutorul unor programe care bine inteles nu sunt facute de ei( ah si au comenzile scrise in notepad :) ). E greu in ziua de azi, toti se cred mai presus de toate si mari "smecheri" in ale calculatoarelor, is vai de capul lor, mai ales asta, s-a mai si filmat, sincer mie mi-ar fi fost rusine .....

Posted

@loyd crezi ca asta e singurul, sunt in romania cu miile toti numai "hac?ri" care sparg parole si intra la alti in calculator, cu ajutorul unor programe care bine inteles nu sunt facute de ei( ah si au comenzile scrise in notepad :) ). E greu in ziua de azi, toti se cred mai presus de toate si mari "smecheri" in ale calculatoarelor, is vai de capul lor, mai ales asta, s-a mai si filmat, sincer mie mi-ar fi fost rusine .....

Si daca-i pui sa lucreze in Excel habar n-au 8-|

Posted

nu e neaparat treaba de excel fara e ca sunt unii prea prosti pentru pamantul asta, dar ei se cred prea destepti, iq-ul lor nu depaseste numarul de la pantofi, dar is hac?ri ^^

Posted

Deci intri in c-uri si spargi parole la tovarasii tai care ei nu stie ca tu intri defapt in facatura ca uite aiciea e originalu seamana foarte perfect ....=))))))))....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...