Guest SilenR2 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Erm, nu imi convine ... o dau pe o fanta... erm@Ontopic: Si o sa plec in niste tabere
DivinE Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Erm, nu imi convine ... o dau pe o fanta... erm @Ontopic: Si o sa plec in niste tabere Te plictisesti rau asa-i? OT: A picat plecarea in Spania
Burne Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Un sfat pt cei din nord vest(si restu) incercati in ungaria la Hajduszoboszlo(nu stiu exact cum se scrie) este foarte frumos si acolo ce e drept e prea multa lume in general romani si polonezie foarte misto !!! am sa petrec cateva weekenduri pe acolo e la 200 si ceva de km distanta de bai mare ... 4 ore cu masina
Legacy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dupa obisnuita mare , sejur in europa 2 sapt: londra , paris , milan , budapest , viena etc , apoi spre sf verii prin august -> Tismana , munte 31-km de tj-jiu
Norbert Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dupa obisnuita mare , sejur in europa 2 sapt: londra , paris , milan , budapest , viena etc , apoi spre sf verii prin august -> Tismana , munte 31-km de tj-jiumai mai , as vrea sa fiu in locul tau :> Eu totusi , plec la mare. Cu cativa prieteni / prietena (poate) . In luna Iulie. Abia astept ... , mai ales sa uit de tot :)
lexboy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cateva saptamani in germania , si am aflat ieri ca au parintii unui coleg o casuta la Iojib :D:D si cred ca vom merge toti colegii in vacanta 100% ca sa ne cunoastem mai bine ca nu ne-o ajuns un an de sc .. :P
rusty ^ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 e frumos la iojib dar nu e de stat decat 2-3 zile te plictisesti repede
Guest lifeinsane Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Eu va propun celor kre inca nu au o destinatie exacta sau un obiectiv pentru vacanta asta.. sa vizitati salina Turda.. :D e super:D am lasat un topic dak dati salina turda gasiti istoric... dar pentru informare am sa postez aici linkul cu documentarul facut la salina.. si de la el va puteti orienta:) Si in afara salinei puteti sa vedeti Cheile Turzii kred k este unul dintre cele mai atractive obiectiev dak nu kiar cel mai important...:)http://www.youtube.com/user/LifeInsane pe chanul asta(adik la meu:D) gasiti documentarul salina turda pe 3 parti:) ENjoy~~!!~~
iGARFiELD Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 incercati Baile Felix, s-a renovat strandul mare din felix , e ca la unguri, in 15iunie se deschide.
DenY Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 palma de mallorca vreo 10 zile :X si in Hajduszoboszlo e foarte frumos ! chiar merita sa mergi pentru cei care stau in apropiere de astia pe care unii nu`i suporta
Mousey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 In Turcia 7 zile si peste o luna la munte in Retezat cu cortu' vreo 14 zile :)
Guest The-Lion Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 in turcia e cel mai misto,apa curata hotele cu conditii bune ,clima favorabila
Guest Flaky Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Eu am fost 2 luni jumate in Italia( cam in toata Italia inclusiv si Sicilia) si a fost sooper... :D