Jump to content
eleodor

Destinatii turistice

Recommended Posts

Guest SilenR2
Posted

Erm, nu imi convine ... o dau pe o fanta... erm

@Ontopic: Si o sa plec in niste tabere

Posted

Erm, nu imi convine ... o dau pe o fanta... erm

@Ontopic: Si o sa plec in niste tabere

Te plictisesti rau asa-i?

OT: A picat plecarea in Spania :|

Posted

Un sfat pt cei din nord vest(si restu) incercati in ungaria la Hajduszoboszlo(nu stiu exact cum se scrie) este foarte frumos si acolo ce e drept e prea multa lume in general romani si polonezi

e foarte misto !!! am sa petrec cateva weekenduri pe acolo e la 200 si ceva de km distanta de bai mare ... 4 ore cu masina

Posted

dupa obisnuita mare , sejur in europa 2 sapt: londra , paris , milan , budapest , viena etc , apoi spre sf verii prin august -> Tismana , munte 31-km de tj-jiu

Posted

dupa obisnuita mare , sejur in europa 2 sapt: londra , paris , milan , budapest , viena etc , apoi spre sf verii prin august -> Tismana , munte 31-km de tj-jiu

mai mai , as vrea sa fiu in locul tau :>

Eu totusi , plec la mare. Cu cativa prieteni / prietena (poate) . In luna Iulie. Abia astept ... , mai ales sa uit de tot :)

Posted

Cateva saptamani in germania , si am aflat ieri ca au parintii unui coleg o casuta la Iojib :D:D si cred ca vom merge toti colegii in vacanta 100% ca sa ne cunoastem mai bine ca nu ne-o ajuns un an de sc .. :P

Guest lifeinsane
Posted

Eu va propun celor kre inca nu au o destinatie exacta sau un obiectiv pentru vacanta asta.. sa vizitati salina Turda.. :D e super:D am lasat un topic dak dati salina turda gasiti istoric... dar pentru informare am sa postez aici linkul cu documentarul facut la salina.. si de la el va puteti orienta:)

Si in afara salinei puteti sa vedeti Cheile Turzii kred k este unul dintre cele mai atractive obiectiev dak nu kiar cel mai important...:)

http://www.youtube.com/user/LifeInsane

pe chanul asta(adik la meu:D) gasiti documentarul salina turda pe 3 parti:)

ENjoy~~!!~~

Posted

palma de mallorca vreo 10 zile :X

si in Hajduszoboszlo e foarte frumos ! chiar merita sa mergi pentru cei care stau in apropiere de astia pe care unii nu`i suporta =))

Guest The-Lion
Posted

in turcia e cel mai misto,apa curata hotele cu conditii bune ,clima favorabila

Posted

Eu am fost 2 luni jumate in Italia( cam in toata Italia inclusiv si Sicilia) si a fost sooper... :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...