Guest VioLaNcE- Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cameron Diaz e cheală!Cameron Diaz, celebră mai ales pentru rolurile din comedii romantice, a schimbat registrul artistic cu o dramă, în care joacă rolul unei mame ce se rade pe cap în semn de sprijin faţă de copilul ei bolnav de cancer.Diaz a fost surprinsă în Santa Monica, joi, în timpul filmărilor la pelicula "My Sister?s Keeper", informează The Sun.La o lună de la decesul tatălui ei, Emilio Diaz, Cameron a făcut din muncă cea mai bună terapie, glumind cu colegii săi de pe platourile de filmare.Cameron joacă rolul mamei unei fetiţe bolnave de leucemie (Sofia Vassilieva) ce alege să se radă pe cap în semn de solidaritate cu copilul care şi-a pierdut părul în urma chimioterapiei.Starul din "Fiecare se crede normal", Abigail Breslin, interpretează rolul surorii mai mici a pacientei, concepută pentru a fi donator de măduvă pentru aceasta.Cameron, în vârstă de 35 de ani, nu s-a ras cu adevărat pe cap, ea ascunzându-şi pletele blonde sub o cască specială.Cameron Diaz este una dintre actriţele cu cel mai mare salariu la Hollywood. Ea este cunoscută publicului din producţii precum "Îngerii lui Charlie", "Mary cea cu vino-ncoace" şi "Shrek".mediafax.ro
wEaKnEsS Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cameron, în vârstă de 35 de ani, nu s-a ras cu adevărat pe cap, ea ascunzându-şi pletele blonde sub o cască specială.Daca nu e cheala cu adevarat,nu prea vad rostul topicului.Ma gandeam ca e un caz asemanator cu cel al lui Britney Spears dar...
Stef Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 asta e stire? r: e stire precum basescu sa dus aseara la WC ce stire poate sa fie ca o actrita joaca intrun rol de cheala....
FujiPa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ce urata eeeeeeeeee anyway daca nu e rasa in cap...bv celor de la hollywood pt efecte dar vb celor de mai sus...nu prea e stire importanta
Andrei_MG Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 asta trebuia pe la funmania cred ...la cum arata fata cheala o.O ce tare mai sunt si de astea :crazy:
m4x Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 asta e stire? r: e stire precum basescu sa dus aseara la WC ce stire poate sa fie ca o actrita joaca intrun rol de cheala.... :rofl1: Nu cred ca s-a ras si nici nu cred ca se va rade doar pentru un film...mai ales ca are parul frumos. Ea nu e Britney Spears sa se drogheze, sa se imbete si altele :)
Nagasaky Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 She looks like hell . Oricum la cati bani castiga ei... voi (fetele) nu v-ati rade in cap pentru 20-30.000 de euro? :-" Ba eu cred ca da
Chris567567 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 stirea asta reflecta perfect cum functioneaza presa in romania. Titlu bomba, imbarligaturi care te fac sa citesti tot articolul, ca la sfarsit sa descoperi cu stupefactie ca titlul nu e adevarat
m4x Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A inebunit de cand a murit taicasu` Citeste cu atentie stirea :) "Cameron, în vârstă de 35 de ani, nu s-a ras cu adevărat pe cap, ea ascunzându-şi pletele blonde sub o cască specială." Eu zic ca a trecut peste perioada aia si a vrut sa faca filmul asta ca sa arate ce poate face cancerul...si NU s-a ras in cap :P