Jump to content
Stalk3r

Un peşte a reuşit să zboare nu mai puţin de 45 de secunde

Recommended Posts

Posted

O echipă de reporteri japonezi a reuşit să surprindă cu camera imagini unice în lume. Ei au înregistrat cel mai lung zbor al unui peşte.

Peştele a stat în aer nu mai puţin de 45 de secunde. Singurele momente în care a atins apa au fost cele în care şi-a luat avânt pentru a zbura mai departe.

Peştele a însoţit prin aer un feribot care mergea cu aproximativ 30 de kilometri pe oră. Peştii zburătorii se găsesc în mai multe zone ale lumii, în regiunile cu ape calde. Ei zboară pentru a se proteja de prădătorii din apă.

Nu se ştie dacă peştele zburător ar putea rezista în aer şi mai mult de atât, dar cu siguranţă nu există o captură de imagine care să depăşească recordul înregistrat de japonezi.

sursa + film + poze

.. :crazy: ..

Posted

se spune ca mai de mult cu milioane de ani in urma au fost niste pesti care se puteau deplasa pe uscat si erau adaptati si la mediul terestru. au fost gasite niste fosile prin prima jumatate a sec20. am uitat denumirea ca sigur gaseam niste photos pe google

Guest n00bletzel
Posted

Nu stiam ca pesti zboara, orcum e foarte interesant ;;)

Posted

Interesant, nu stiam nici eu ca exista asemenea specii. Stiam de cei care zboara si planeaza, dar nu stiam ca pot zbura atat de 'stabil'.

Posted

eu stiam ca un peste zburator poate sta in aer in jur de 20 de secunde.. si sincer nu imi imaginam ca poate inainta cu 30km/h..

ps: chiar e peste, daca v-ati fi uitat la coada..

Posted

frumos :)

Ce stire tare :blink:

SilenR ...Eu nu ii vad coada

Mie mi se pare avion de jucarie..la fel ca lu andrei..

Posted

Studiati atent filmul... are aripi . Pestii zburatori defapt NU sunt pesti zburatori . Doar sar ca tampitii din apa cate 2-3 metri (gen delifini) . Nu va imaginati ca incep sa faca precum Peter Pan prin aer . E fake oricum... e doar o tampenie .

Totusi ar fi tare sa mergi linistit cu avionul la 8.000 de metri altitudine si sa ti se lipeasca un peste de geam .

P.S: Uite ce fac si eu la ora 2:45 in loc sa dorm...

Posted

sa stii ca aici gresesti: nu e fake.. uite asa arata un peste zburator, si daca te uiti atent la film poti observa ca au coada, specifica pestilor..

Imagine IPB

Imagine IPB,

http://en.wikipedia.org/wiki/Flyingfish ->info

cat despre delfini, acestea sunt mamifere.. animalele acvatice care sar se numesc altfel.. am un lapsus acum, dar am sa revin cu un edit..

Totusi ar fi tare sa mergi linistit cu avionul la 8.000 de metri altitudine si sa ti se lipeasca un peste de geam .

ar fi ceva =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...