Jump to content
k3nt

traian vs viteazu

Recommended Posts

Posted

Ca tot se termina si anul asta (scolar)si clasa a8a pt mn... don't :)) because I'm 16 ...am media de 8.25 si nu stiu ce liceu sau profil sa aleg

M Viteazul -Mate Info ,Tehnician Activitati Economice,Tehnician Operator Tehnici de Calcul

T Vuia(medii putin mai mari)-Mate Info ,Tehnician Activitati Economice,Tehnician Operator Tehnici de Calcul

Asadar nu ma pot hotara intre cele 2 licee voi ce mi-ati recomanda?

Apropo ceva locuri de munca pe perioada vacantei stiti in Oradea?

Posted

zi ce vrei sa faci in viitor si dau un edit sa imi spun parerea..

cred ca la vuia ar fi cel mai bine..

sincer mie mi se pare usoara matematica..

Posted

*Cam greu cu matematica (nu o fi cam greu?)liceul cum e?profesorii?

**Am un prieten la tehnici zice ca e misto si la fel si liceul

***CAre din Ziare?

@in viitor probabil ca dincolo la ceva firma in legatura cu calculatoarele poate Web design ceva asemanator

Posted

Probabil ca acolo am sa ajung

din curiozitate m-am uitat la profilul tau si am vazut ca nu esti decat cu un an mai mare ca si mine tu unde esti sau la ce profil/specializare

Posted

Daca ai 16 ani si esti inca clasa a 8-a incearca la liceul ptr copii cu probleme speciale. Sau la ceva de mecanici :)

PS chiar nu cred ca la Misu ai vreo sansa..poate doar daca esti inalt si te iau aia in echipa de baschet

Posted

Deci o sa ajung in schipa de baschet :)) sa va lamuresc fac 16 ani chiar cand se termina scoala :P si Nu am ramas repetent doar am mers la 8 ani la scoala capisci?

Posted

is la Mate-Info ... pai ... cum sa fie profesorii ... sunt de treaba , dar la Mate si la Info ai de tras umpic , sa te ia in ochi "buni" profesoarele , de obicei asa ii la inceput ... in rest , mie mi se pare destul de bine , doar ca trebuie sa inveti (ceea ce eu nu prea o fac :)))

Posted

is la Mate-Info ... pai ... cum sa fie profesorii ... sunt de treaba , dar la Mate si la Info ai de tras umpic , sa te ia in ochi "buni" profesoarele , de obicei asa ii la inceput ... in rest , mie mi se pare destul de bine , doar ca trebuie sa inveti (ceea ce eu nu prea o fac 21.gif)

Cred ca nu o sa ajung pe acolo :)) Daca nu prea inveti cam ce medie ai?:)) treci de 8?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...