TenshiTNQ Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 salutare... as vrea sa stiu daca exista vreun site din romania de pe care poti sa iti comanzi albume originale cu muzica... asa cum este pentru jocuri (gameshop.ro). :dontknow:
TenshiTNQ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 la ce ma refer ii de fapt un magazin virtual alt ex. www.discomania.ro - am incercat cu google... dar nu mi'a fost de ajutor:D:D:D
Wasssup Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 trai zis linc it mai bi uzfal ^_^ >>>ies ies hir<<<
Jayzzz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 trai zis linc it mai bi uzfal >>>ies ies hir<<< Site-ul ala e aiurea rau de tot. Sunt sectiuni Rock, Punk, and no METAL...wtf ??? Shi daca intri la sectiunea rock iti apare 50 Cent - The Massacre... Ce site...
sKiLL_™ Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Well, u can google it! a spus ca google nu ii de folos
nwradu Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Parca se poate comanda si de la amazon.com acum. Iti face BCR nu stiu ce card virtual dupa ce depui la ei valuta si ala merge si pe amazon si poate si alte site-uri. Nu stiu exact ca nu m-a interesat, dar am auzit de cineva care a facut asta si a fost ok.
LuCiFeR Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ia dupa net melodiile deja pirate...e mai ieftin
Jayzzz Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ia dupa net melodiile deja pirate...e mai ieftin Eh, poate ca baiatul e fan adevarat al unei trupe