Guest -Emotion- Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Sunt curios daca mertia banii....in jur de 6.8 Milioane varianta Slim & Light....sau cv de genu...as dori sa achizitionez una.....ce parere aveti ? Are cineva asa ceva? Merita banii ?
Firestarter Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Un prieten de-al meu si-a cumparat un PSP si drept sa-ti spun l-a cumparat cu 100 euro de la hoti.. m-am jucat si eu pe el, am ascultat muzica, am vazut 1 film .. ce pot sa zic, calitate vizuala si sonora extraordinara plus ca gasesti pe net o sumedenie de jocuri pt. el.. asta daca te duci la cineva sa ti-l decodeze, ca initial merg numai originalele.. dar decodatul nu te costa mai mult de 50 ron.. oricum pretul acela.. 6.8 mil.. stii, daca te consideri hardcore gamer si crezi ca este o necesitate cumpara-l.. dar in locul tau as toca banii aia pe altceva..
Guest -Emotion- Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Sincer cam asta este problema la mine ..... am gamingu`n sange....si nu cred ca ma voi lasa de el .... m`am gandit la PSP ptr ca serviciul nu`mi mai permite sa stau la pc....deci la PSP e treaba ca la PS ... decodatul se face prin soft sau chip ?
Firestarter Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Prin soft.. exista guide-uri pe net.. dar nu-ti recomand sa incerci tu, e destul de riscant.
dare Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 merita banii. eu am PSP si sunt foarte multumit de el. vezi cum decodezi, eu cand am facut am cautat mult pana am gasit un tutorial bun.
Xellos Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cunosc un tip din craiova care modeaza (decodeaza) gratis psp-uri, in cateva minute ti-l face.se vede si se aude SUPER BINE.dupa mine merita banii
Guest -Emotion- Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Mersi Xellos...dar eu sunt tocmai din Ramnicu Sarat jud. Buzau...si pana la Craiova e putin drum :) ...mai am o intrebare...varianta normala de PSP citeste si MP3-uri sau doar varianta Slim & Lite ? Si ce diferenta mai e intre cele 2 versiuni ? (performanta / design , etc)
Firestarter Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 PSP citeste MP3, WAV, WMA, ATRAC3+ si MP4 ..singurele diferente dintre cele doua sunt ca PSP slim & light cantareste mai putin, e mai luminos ca PSP standard, are speakere in plus pt. un sunet mai dinamic si memoria a fost marita de la 32 la 64mb..
Guest -Emotion- Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aha...mersi mult ... m`am interesat si pe site`uri care vand astfel de console ... dar nu era specificat daca amandoua citesc MP 3 .... si am vazut ca diferenta dintre ele la pret este mica....200-300 de mii in plus mi se pare...vreau sa mai stiu ce se da in cutie cand il cumperi,(casti , card de memorie, cablu usb) si in medie cat tine bateria ....
Firestarter Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 In mod normal, bateria standard tine cam 4-6 ore de jucat continuu.Pachetul contine pe langa consola in sine, AC Adapter, baterie, casti, memorystick Pro DUO 2GB, husa card, husa consola, telecomanda, manuale, disc UMD Demo.
Guest -Emotion- Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ok mersi mult ..... si ca sa bag muzica in el .... trebuie decodat? sau merge asa cum e cumparat? trasfer din PC pe memory card ? :)
LoLiPoP Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pentru a nu mai deschide un topic intreb aici:Voi ce ati alege intre PSP si PS2 ? Dati si cateva argumente
Guest -Emotion- Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Eu as alege PSP .... in primul rand e portabil, are design dragut si e performant. Jocuri sunt destule, si mai poti vedea filme si asculta muzica la el ... iar atuu`ul cel mai bun e ca are net wireless si portabilitate :D
Firestarter Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 PSP.. e cu mult peste PS2 din multe puncte de vedere.. dar ii lipseste un singurul lucru.. feelingul ce il ai pe PS2 cand joci Tekken sau Fifa cu un prieten.
Razvan Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 asa e.. psp e mult mai avansat decat ps2, insa eu consider ca sper deosebire de psp, ps2 este o consola adevarata.. eu sincer as alege ps2 .. si de exemplu cand ma duc intr-o excursie nu prefer sa imi iau telefonul ca aparat foto, camera, radio, telefon.... ci prefer sa-i iau akai-ul, nikonu`, telefonu si ap mp4u`.. dar depinde de mentalitate..
Guest -Emotion- Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Daca te referi ca ps2 poti pune la tv , si PSP are TV-OUT ... so ...
Razvan Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 da.. dar ai alt feeling cu ps2.. si ti-am zis ca si consola mie mi se pare mai buna.. dar e alegerea ta..
LoLiPoP Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 SalutAm gasit pe magazin-jocuri.ro urmatoarea oferta : Consola PSP Slim Black Base Pack 728,73 RON SI Consola PSP Silver Slim Base Pack + Joc God of War PSP 705,08 RON . Diferenta nu ar fi mare , doar de 200 . Dar nu inteleg dc aceeasi consola + joc gratuit costa mai putin
Guest -Emotion- Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Care e mai misto ? Dintre jocuri ? God of War sau Pro Street ? Ca nu stiu ce joc sa imi iau la PSP dintre astea 2 ...... pareri ? Eu as lua pro street sunt fan nfs :D dar nu stiu daca e mai lung si are grafica / gameplay :)
Firestarter Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 GoW FTW !!!!!I-ati God of War.. e splendid.. grafica si gameplay-ul sunt excelente, jocul de destul de lung si dificil.. merita din plin.. Pro Street e varza.
Guest irecafa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 intradevar pro street nu merita pe psp, ia alt joc daca iei
LoLiPoP Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 SalutAm gasit pe magazin-jocuri.ro urmatoarea oferta : Consola PSP Slim Black Base Pack 728,73 RON SI Consola PSP Silver Slim Base Pack + Joc God of War PSP 705,08 RON . Diferenta nu ar fi mare , doar de 200 . Dar nu inteleg dc aceeasi consola + joc gratuit costa mai putin