Jump to content
RAPTURE-

Curiozitate

Recommended Posts

Posted

Ce poti face daca stii:

Nume si Prenume

CNP

Nr telefon

Mail

Orasul de provenienta

Ale unei persoane ? (minore)

mai nimik :)

ajungi unde sta :-?? stiu date despre ea :)

de facut vreo rata in banca sau ceva nu ai ce face :) pt k ati trebuie buletinu ei :-??

deci nimik rau pt acea persoana :) cred eu

Posted

esti sub presiune`? te ameninta cineva ? :))

Le dadui cuiva pe care nul conosc, dar am o treaba cu el :)) ... si vreau sa stiu daca vine alkaida prin vizita sau vine vreo factura ceva :(

Posted

Le dadui cuiva pe care nul conosc, dar am o treaba cu el :)) ... si vreau sa stiu daca vine alkaida prin vizita sau vine vreo factura ceva :(

sau iti poate face o datorie in banca de cateva milioane de euro, sau sa isi cumpere casa

GLUMEAM...

nu poate sa iti faca nimic

LE: iti dai datele personale la oameni necunoscuti atunci meriti sa isi cumpere si vila pe bani tai :cool2:

Posted

sau iti poate face o datorie in banca de cateva milioane de euro, sau sa isi cumpere casa

GLUMEAM...

nu poate sa iti faca nimic

LE: iti dai datele personale la oameni necunoscuti atunci meriti sa isi cumpere si vila pe bani tai :cool2:

Nu e chiar asa, ca nu-s nebun sa dau datele la orice necunoscut (e cam complicata treaba, niste recomandari de la o persoana la alta fara am tine legatura cu toate... daca intelegeti).

Ma intereseaza mai mult daca se pot face comenzi pe net sau deastea.(nu am facut comenzi pe net, deci nu stiu ) :)

Posted

Pentru a face comanda pe internet e nevoie de:

- Nume + Prenume

- CNP

- Serie + nr buletin

- Adresa

- Nr. telefon

In urma comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda.

Posted

Pentru a face comanda pe internet e nevoie de:

- Nume + Prenume

- CNP

- Serie + nr buletin

- Adresa

- Nr. telefon

In urma comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda.

si dak respectivu care are datele lasa un nr de'al lui ?? si confirma comanda

Posted

Adresa si seria de la buletin nu le are - se pot afla cu ajutorul cnp`pului ? (zici ca ma vaneaza sriu` :)) )

Ms pt interes tuturor :tiphat:

LE: illusion mi-ai citit gandurile :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...