RAPTURE- Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ce poti face daca stii:Nume si PrenumeCNPNr telefon Mail Orasul de provenienta Ale unei persoane ? (minore)
eleodor Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 depinde daca e fata :wub: sau baiat #-o OT: Poti ajunde unde sta? :blink:
Andrei_MG Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ce poti face daca stii: Nume si Prenume CNP Nr telefon Mail Orasul de provenienta Ale unei persoane ? (minore) mai nimik :) ajungi unde sta stiu date despre ea :) de facut vreo rata in banca sau ceva nu ai ce face :) pt k ati trebuie buletinu ei deci nimik rau pt acea persoana :) cred eu
RAPTURE- Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 esti sub presiune`? te ameninta cineva ? Le dadui cuiva pe care nul conosc, dar am o treaba cu el ... si vreau sa stiu daca vine alkaida prin vizita sau vine vreo factura ceva :(
RaifalM3n Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 mah pe termeni ilegali nare ce sa`ti faca :)fara actul tau .eventual sa le invete si sa le foloseasca cand il prinde controloru :D
Stef Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Le dadui cuiva pe care nul conosc, dar am o treaba cu el ... si vreau sa stiu daca vine alkaida prin vizita sau vine vreo factura ceva :( sau iti poate face o datorie in banca de cateva milioane de euro, sau sa isi cumpere casa GLUMEAM... nu poate sa iti faca nimic LE: iti dai datele personale la oameni necunoscuti atunci meriti sa isi cumpere si vila pe bani tai :cool2:
RAPTURE- Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 sau iti poate face o datorie in banca de cateva milioane de euro, sau sa isi cumpere casaGLUMEAM...nu poate sa iti faca nimic LE: iti dai datele personale la oameni necunoscuti atunci meriti sa isi cumpere si vila pe bani tai :cool2:Nu e chiar asa, ca nu-s nebun sa dau datele la orice necunoscut (e cam complicata treaba, niste recomandari de la o persoana la alta fara am tine legatura cu toate... daca intelegeti). Ma intereseaza mai mult daca se pot face comenzi pe net sau deastea.(nu am facut comenzi pe net, deci nu stiu ) :)
RaifalM3n Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 comenzi pe net de obicei se fac prin carte de credit, debit sau transfer bancar .nu vad ce ar putea face doar cu datele personale`.
IceMan Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pentru a face comanda pe internet e nevoie de:- Nume + Prenume- CNP- Serie + nr buletin- Adresa- Nr. telefonIn urma comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda.
[IlluSioN] Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Pentru a face comanda pe internet e nevoie de:- Nume + Prenume- CNP- Serie + nr buletin- Adresa- Nr. telefonIn urma comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma comanda.si dak respectivu care are datele lasa un nr de'al lui ?? si confirma comanda
RAPTURE- Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Adresa si seria de la buletin nu le are - se pot afla cu ajutorul cnp`pului ? (zici ca ma vaneaza sriu` ) Ms pt interes tuturor :tiphat: LE: illusion mi-ai citit gandurile :)
POLAND Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 daca e asa el plateste ce comanda si tu primesti comanda :@