Guest *GaNg$tA*|3mPtY()SeXy- Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Termin clasa a VIII-a si Luni avem ora deschsa.Cine imi spune si mie niste texte sa pot spune si eu acolo ??? :) Dar va rog sa va bateti joc de profi,macar acum. :D Va rog mult.
frankie Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 lol cum putem noi sa ne batem joc de niste oameni despre care nu stim absolut nimic ?poate doar sa inventam niste chestii de genu` "profu` ala e atat de gras, incat are propri sai sateliti naturali" .. and this kind of shit sux
Azra'il Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Profa de romana e atat de grasa, incat are propriul sau cod postal
Guest *GaNg$tA*|3mPtY()SeXy- Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Da bine,cum spuneti voi.Ma ajutati sau nu!!! :)
frankie Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Da bine,cum spuneti voi.Ma ajutati sau nu!!! :)bai omule tu esti ceva de genu` "muie-ti-s posmagii?", tu vrei sa fi ajutat dar sa nu faci niciun efort pt astaeu ti-am explicat, ce ti-as putea eu (de ex) spune despre profesorii tai ??esti clasa a8a, se presupune ca ai invatat pt teza la romana, fa si tu acolo o compunere / telegrama / bilet de cafea sau ce naiba faceti voi p'acolo si lasa-l pe catedra..
The Wizard Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 conteaza persoana, ori iti vin texete ori nu...daca te duci cu ele "invatate" nu o sa iasa binesfatul meu, daca tot e ora deschisa du-te la o bila, bere cu aia de prin clasa :)
Andrei_MG Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 poate ramaneti cu ceva sanctiuni si nota scazuta la purtare ...se poarta am auzit
Lancelot Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hai mai puneti-va si voi mintea la contributie..in curnad ne cereti sa va facem temele pe forum