Jump to content
Guest biili

"Casa de piatra"

Recommended Posts

Posted

nu credetzi ca luatzi jocul cam prea in serios ? auzi nuntzi ... inteleg ca facetzi nunta pe mu ca deh va petrecetzi 38/24 ore impreuna :rofl1:

P.S: si eu cunosc cazuri MULTE !! de elfoi gretzosi care aveau nevoie de iteme ... kiar aqm este 1 pe mu si zice ca are elf ... q rr si ca se da drept fata :rofl1: sa il creasca "barosanii", oricum curg seturile rare la el are tot ce poate avea un elf :rofl1: [vezi sa nu fie MissDia]

Guest acadeaua
Posted

ook..:) hmm ca un personal comment ..eu si cu cei mai vechi stim cateva cazuri celebre de elftie care se dadeau fetite sfioase prin joc si pe mess..ca la sfarsit sa se demonstreze ca erau niste barbosi perversi :))

Dar hey..asta e internetul ..virtual life...heh

Iti garantez eu ca nu e barbos pervers =)) este fata 100% =)) insa fiecare cu parerea lui daca asta crezi tu ... ok ... eu iti zic doar ca parerea ta este 100% gresita =))

P.S: si eu cunosc cazuri MULTE !! de elfoi gretzosi care aveau nevoie de iteme ... kiar aqm este 1 pe mu si zice ca are elf ... q rr si ca se da drept fata rofl1.gif sa il creasca "barosanii", oricum curg seturile rare la el are tot ce poate avea un elf rofl1.gif [vezi sa nu fie MissDia]

Same si pt tine ... =))

Ms de urari ... :beer:

Posted

nu credetzi ca luatzi jocul cam prea in serios ? auzi nuntzi ... inteleg ca facetzi nunta pe mu ca deh va petrecetzi 38/24 ore impreuna :rofl1:

P.S: si eu cunosc cazuri MULTE !! de elfoi gretzosi care aveau nevoie de iteme ... kiar aqm este 1 pe mu si zice ca are elf ... q rr si ca se da drept fata :rofl1: sa il creasca "barosanii", oricum curg seturile rare la el are tot ce poate avea un elf :rofl1: [vezi sa nu fie MissDia]

ai nevoie de lentile...nu-mi vezi poza...si la urma urmei care e problema ta?

ai nevoie de dovezi sa te convingi ca sunt fata?

esti invidios pe tep??? vroiai sa fi tu in locul lui =))

:violent:

Guest smiley_real92
Posted

gg dia spunele :))

Guest biili
Posted

Asta'i fina mea. :>

Posted

Cam agresiv(a), nu crezi?

Guest acadeaua
Posted

Da am reusit sa ii atragem atentzia cu o nunta =)) .... Nu mai dati d.c ... face'ti nuntzi =))

Rede dc este ea agresiva?? pentru ca incearca sa se apere ?? deoarece este fata si nu se incadreaza in descrierea unui coleg de al tau ??

Noi incercam sa facem ceva pt a stopa monotonia si plictiseala ..... decat sa stau la xp non stop prefer sa fac ceva frumos sa mai rad oleaca ... intru pe mu pentru prieteni si prietene nu pentru a rupe arena in doua .... si cat despre diana nu mai comenta'ti la adresa ei nu o cunoaste'ti nu ati vazut'o deci nu mai aberati si da'ti cu parerea putea'ti foarte frumos sa zice'ti casa de piatra sau o urare orice .... nu sa incepe'ti cu niste comentarii total deplasate .... insa asta e mentalitatea de turma zice unu ceva si hop tot servaru ...

Multumesc pentru urari celor care ne'au felicitat si la restu nu le pot spune decat sa se uite in oglinda si cand vorbesc sau tasteaza sa gandeasca inainte .... atata timp cat nu cunosti si nu ai vazut acea persoana face to face nu cred ca poti sa faci vr'un comentariu ...si va garantez ca este fata 100% ...

O zi buna :beer:

Guest cumpar submarin decapotabil
Posted

Diana, relax draga :P

Pana si razvan s-a uitat la postul asta. :lol:

Ferea,i se pregateste o rara frumoasa lui dia...

O.T. casa de piatra,sa fi-ti fericiti bla bla bla...va pup pe amandoi

Posted

Oh god..eu doar mi-am exprimat o parere..nu este legata neaparat de acest eveniment. Si tot ca o mica apreciere rautacioasa..nu prea cunosc fete de pe forum sau MU care sa umble cu poza la avatar sau in semnatura :)

@ stiu sunt rau ..

PS nu o luati in nume personal dar daca ati facut acest topic si ati organizat evenimentul in sine..acceptati si micile critici nevinovate

Posted

Oh god..eu doar mi-am exprimat o parere..nu este legata neaparat de acest eveniment. Si tot ca o mica apreciere rautacioasa..nu prea cunosc fete de pe forum sau MU care sa umble cu poza la avatar sau in semnatura :)

Cunosti acum. :D

btw lance, ca tot vorbeai de semnatura, pe-a ta o ai de 3 ani, n-ai de gand s-o mai schimbi? :lol:

Posted

@ stiu sunt rau ..

PS nu o luati in nume personal dar daca ati facut acest topic si ati organizat evenimentul in sine..acceptati si micile critici nevinovate

poza de la semnatura e pt cei ca tine...care desi nu cunosc...comenteaza...e pusa special pt acele persoane care vor sa se convinga de faptul ca MissDia e fata.

si in legatura cu avatarul...da..e o inimioara...pt ca ma reprezinta...sunt o persoana lipicioasa si iubareatza :P

Posted

@ stiu sunt rau ..

si sa sti ca acceptam si criticile...eu una le accept...

ceea ce nu accept e sa se vorbeasca de mine fara sa se stie cu adevarat cine sunt...sa se vorbeasca doar asa...sa se afle in treaba...

Posted

poza de la semnatura e pt cei ca tine...care desi nu cunosc...comenteaza...e pusa special pt acele persoane care vor sa se convinga de faptul ca MissDia e fata.

si in legatura cu avatarul...da..e o inimioara...pt ca ma reprezinta...sunt o persoana lipicioasa si iubareatza :P

Bine atunci fa o poza la calculator jucand MU :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...