IceMan Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Locuitorii din Texas sunt invadaţi de miliarde de furnici.Acestea sunt o rasă ciudată, care se hrăneşte cu orice conţine componente electronice: computere, sisteme de alarmă, telefoane şi altele.Nu, nu este scenariul unui film SF. Este chiar realitate, iar pentru locuitorii din Texas, în Statele Unite, este de-a dreptul o calamitate, informează publicaţia britanică The Times.Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info
DarkBringer Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dar termite care sa hranesc cu politicieni nu sunt? Mi-as face plantatie.
Andrei_MG Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dar termite care sa hranesc cu politicieni nu sunt? Mi-as face plantatie. ) da da o.O ce furnici ma ? cum... trebuie sa fie tot vriun experiment al americanilor scapat de sub control zic eu ... ei isi baga nasu peste tot
Razvan Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dar termite care sa hranesc cu politicieni nu sunt? Mi-as face plantatie. =)) daca ai nevoie de ajutor sa nu uiti sa-mi dai un pm ^^ "Acestea sunt o rasă ciudată, care se hrăneşte cu orice conţine componente electronice: computere, sisteme de alarmă, telefoane şi altele." lol^^.. sincer nu prea te cred.. am sa ma documentez edit: O specie ciudata de furnici, care distruge orice contine componente electronice, a invadat Texasul, obligand NASA sa-si mute o parte din aparatura de la Houston pentru a o salva. Computere, sisteme de alarma sau telefoane sunt doar o parte din micile delicii ale furnicilor. Insectele se inmultesc si se raspandesc cu o repeziciune alarmanta, distrugand orice circuit electronic care le iese in cale. Dupa ce au distrus pompele unui sistem de canalizare, furnicile se indreapta, spun locuitorii, spre Centrul Spatial NASA din Houston, scrie computerworld.com lol^^.. so it`s true.. nu stiu de ce dar presimt ca e vorba de un experiment.. http://revistapresei.hotnews.ro/zoom.html?...a-diagonala.jpg
[IlluSioN] Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 furnici care se hranesc cu componente electronice ????? :blink:
iLoveCalifornia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 un caz particular a fost la cernobal cu rame ;-s
RaifalM3n Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ba esti nebun ? thats sick! cu siguranta e ceva necurat ...la job cand esti gata sa depui materialul bagi replica "pai mi`au mancat furnicile hardul . "
xIcarus Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Deja mi-i imaginez pe cei de la NASA punand picioarele meselor in oale cu apa. :D
Flake Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Deja mi-i imaginez pe cei de la NASA punand picioarele meselor in oale cu apa. :Doff - haha ! buna asta :D , dar ele ataca chestiile digitale.. acolo nu-i nimic digital :P . sau mai stii ? :Pon - sigur vreun experiment esuat de-al americanilor.. am auzit ca odata au scapat niste albine cu venin foarte puternic.