Guest kain Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Am vazut shi eu screenshoot-urile din Half Life 2...shi tre sa marturisesc ca nu is ieshite din comun.Adik la zarva care se face in jurul acestui joc....eu cred ca o sa fie o mare dezamagire.Voin ce credetzi??? Au mai ieshit jocuri bune in ultima vreme carora lumea nu prea le-a dat atentzie...sau cel putzin nu au beneficiat de asha o publicitate...ma rafer la FARCRY...joc care are o grafica super mijto.La cat se discute despre HL2 ar trebuie sa fie mult,mult mia bun decat alte jocuri.
aproape0m Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 asa , si dupa parerea ta ce conteaza mai mult la un joc? o grafica de te impotmolesti in ea sau o grafica normala si un story decent spre bun spre original? poate ca nu toata lumea are super calculatoare sa se joace far cry.. nu crezi ? btw .. vrei grafica ? joaca`te painkiller. are cam ceea ce cred eu ca te intereseaza pe tine : o super grafica si un story pur si simplu tamp.care dureaza <1min...enjoy
alexdanx Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Daca ai fi jucat Half Life atunci cand a aparut ai intelege de ce toata lumea asteapta half life2. E vroba de jocuri care fac istorie Doom, Quake, warcraft, Starcraft, Need For Speed etc. Nu poti sa le compari cu Far Cry sau alte jocuri care sunt uitate in 3-4 luni.
KIZ Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 FarCry are grafica dragutza, dar atat. story-ul cam sucks iar AI-ul este dezamagitor. ceea ce asteapta lumea de la Half-Life 2 este exact acelasi lucru pe care l-a avut Half-Life: good story, grafica buna, gameplay de nota 10, prea putine bug-uri pentru a fi luat in considerare.
RaduTK Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Legat de screenshot-uri - citez din pixelrage "probabil half life 2 este singurul joc in care screenshoturile ii fac antireclama". Jocul arata mult mai bine decat in screenshoturi. Iti recomand sa descarci trailere (pe care le gasesti pe LM).
M1nDH4cK Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Intre timp se pare ca HL2 va fi amanat din nou... ce surpriza :?
alex Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 da cica va aparea ori la sfarsitul anului ori in 2005 . Cica mai baga in el 20mil de dolari ca sa devina cel mai bun fps al tuturor timpurilor
M1nDH4cK Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Nu se tin de cuvant deloc. Ar trebui dati in judecata pentru daune psihologice cauzate de intarzierea aparitiei jocului :>
pobleanu Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Parerea mea este ca Half Life 1 a fost cel mai bun fps cu cel mai bun story al tuturor timpurilor si nu cred ca exagerez... Ar fi o prea mare dezamagire daca HL2 nu s-ar ridica cel putin la nivelul HL1. Sunt totusi slabe sanse sa ajunga la asa o calitate. Istoria a dovedit-o. Nu exista joc care in episoadele urmatoare sa fi fost mai bune decat originalele... HL1 va mai dainui multi ani de acum inainte si nu datorita modurilor... Mai sunt inca destule persoane care il joaca si rejoaca in single player sau in multiplayerul original.
Apashu Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Nu exista joc care in episoadele urmatoare sa fi fost mai bune decat originalele... cel putin unul ... Ghotic2 parerea mea
SpeedyXVI-HAsdeu Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Sau se poate sa fie chiar al 3-lea din serie cel mai bun. Exemplu Heroes of Might and Magic. Nu avem de unde sti pana nu apare :>. Din filmele care le-am vazut, ca si grafica, arme, AI parea super bine facut, daca mai pun si un story de calitate s-ar putea sa depaseasca HL 1.
KIZ Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 da cica va aparea ori la sfarsitul anului ori in 2005 . Cica mai baga in el 20mil de dolari ca sa devina cel mai bun fps al tuturor timpurilor nu cred, am mai auzit de asta acum cateva luni. nu cred ca or sa bage de doua ori 20.000$ :>
Guest kain Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Eu nu ziceam ca HL 2 noi sa fie un joc klumea...ca nu o sa fie cel mai tare...eu ma intrebam daca merita atata agitatzie pt. jocu asta care mie dupa screenshoot=uri nu imi pare ieshit din comun...shi va intreb eu cum v-ati dat voi seama din scrrnshoot-uri ce story va avea HL2???
M1nDH4cK Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Telepatic. :> It's gotta be good dupa atata development. Ai vazut screenshot-ul acela facut in orasul overrun by aliens ? Landscape-ul pare atat de real.
Guest kain Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Nu ne ramane nimik de facut decat sa ashteptam shi apoi sa vedem daca e pe masura ashteptarilor...:>
Guest siminescug Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 Zicea cineva intr-o emisiune la TV: "Nasul 2 este un film extraordinar, superb , absolut incredibil si pe deaspura si fantastic, insa nu e Nasul 1".